Traducere gresita. Evolutionismul nu are pic de logica fundamentala + ca este indopat cu minciuni in comparatie la ceea ce faci tu trimitere.
Pai, traducerea cel mai probabil sa fie gresita. Acum raspunde-mi tu : Teoria evolutionista are vreo logica?
Nu mi-ai raspuns la intrebare...
Este logic sa crezi in ceva in care nu s-a gasit legatura dintre noi si ele, nu?
Nu.
La oameni si primate.
Banana are 60% ADN-ul asemanator cu al nostru si asta nu inseamna ca noi suntem pe jumatate banane, la fel si cu porcul, el are chiar mai mult ca o banana si nu suntem porci. Deci, argumentul cu ADN-ul este unul eronat. Dany, esti fruct, ori ai aspectul unui porc? Daca esti fruct, pot sa te mananc ?!
Nu s-a descoperit legatura intre oameni si primate? Saracu' de el: oamenii sunt primate.
Nu se pot transplanta inca.
Este o fiinta care traieste si moare, iar asa fiecare animal este diferit in felul sau datorita lui Dumnezeu.
Normal ca plantele fac fructe. Celelalte insiruiri de-ale tale sunt niste erori, in special cea cu gaina, si asta o spun pentru ca, demonstreaza ca, credinta ta este falsa.
De la cer pana la pamant poate fi si de cateva procente, dar asa este una uriasa. Ce ADN are tarana? Conteaza zona de unde este luata, dar pana si tarana poate avea ADN.
Una este diferenta de,, putem'' si alta de nu.
Ce animal?
Ce doresti sa vezi ?
Am inteles.
Pai Dumnezeu face ce vrea, poate si sa ispiteasca. Cine zicea ca nu o face, Pavel? Ala era fatarnic.
Tocmai de asta a schimbat Papa rugăciunea : https://www.antena3.ro/......56531.html