| costinvlad a întrebat:

Ce înseamnă steaua cu 5 vârfuri orientata cu vârful în jos? Parerea mea:
Fiindcă are vârful în jos simbolizează faptul ca ceea ce luam din natura trebuie redat naturii. De genul sa nu îmi bat joc de pământ. Și ca tot ce iese din pământ se întoarce în pământ pentru a reiesi din pământ. Și cred ca face referire la chakre și la legile fizicii(Campul electro magnetic al pământului), sufletul uman și un echilibru între tot. Cele doua vârfuri de sus menținând echilibrul pe vârful orientat în jos.

Fiecare colt semnifica 5 elemente(Element foc, apa, aer, pământ și sufletul uman).

Cele doua vârfuri de sus semnifica elemente de forță deci semnifica putere.

Coarnele semnifica puterea unei anumite persoane.

Gladiatorii purtau coarne căci însemnau putere și încredere în forțele proprii.

Cum vi se pare ceea ce am spus eu după forma ei?

13 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Semn DEMONIC ce-l reprezinta pe Satana sub numele de Bahomet.
Tu poti spune multe dar astea sunt chestii vechi pe care nimeni nu le poate desfinta sau schimba orientarea.

| Octavian199 a răspuns (pentru danut):

Nu exista stele cu colturi. Sunt sferice rolling on the floor

| danut a răspuns (pentru Octavian199):

Gicule, ai dat cu bata in balta, nu este vorba de corpuri ceresti ci de semne cabalistice sau satanice, citeste inca o data intrebarea. rolling on the floor

| Octavian199 a răspuns (pentru danut):

Ma gandeam ca zici ca stelele au colturi, 'ca asa ne-a invatat educatoarea' rolling on the floor

| danut a răspuns (pentru Octavian199):

NU mai gandi ca se observa "la vecini". rolling on the floor

| costinvlad explică (pentru danut):

Pai în jos eu as spune ca face referire la a iubi natura, căci ea este sub noi(pământul). Ceva de genul ce ne da natura și este bun ii redam. Și mai înseamnă a reda energia în pământ pentru a nu fi în dezechilibru. Nu?

| danut a răspuns (pentru costinvlad):

Se vede ca esti un tanar cautator dar nestudios, vizioneaza si tu;
https://www.youtube.com/watch?v=v2WHinRGvjc
https://www.youtube.com/watch?v=YC7wxCdANfI
si mai lasa-ne cu natura, energie si alte aiureli.

| RAY a răspuns:

Iubirea fata de natura intr-un cuvant, un fel de religie panteista

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

1. Coifurile cu coarne sunt impracticabile, deci nu se foloseau. Cel mult erau folosite in festivitati.
2. Asta nu-i ideea ta, ci e ceva citit pe internet care iti unge prostia, asa ca ai preluat-o.
3. Nu face referire decat la satanism.

| Panamax a răspuns:

Cu varful in jos inseamna involutie, orientarea energiilor in jos.

| Mircea08 a răspuns:

Minciuni cu care unii care au interes de a indeparta pe oameni de la adevar si normalitate, manipuleaza consumatorii de teribilism

| costinvlad explică (pentru Mircea08):

Nu prea sunt minciuni. Am văzut pe net ca înseamnă echilibru în natura și a iubi natura și animalele.

| Mircea08 a răspuns (pentru costinvlad):

De acord cu tine ca ai vazut pe net, dar trebuie sa vezi si cine scrie acolo. Mai nou toti scriu pe net dar putini sunt bine informati.