Pentru mine, perpetuarea vieții prin urmași. Viața pe pământ are 3, 85 miliarde de ani. Este o porție din veșnicie.
Pentru unii viata vesnica inseamna ca exista viata dupa moarte, desi moartea reprezinta sfarsitul vietii.
A nu se confunda cu imortalitate.
Unde mergeau ''sufletele'' inainte sa moara Jesus? Ca, crestinii zic ca Jesus le-a dat nemurirea dupa moartea sa.
Nu cred ca sunt persoana potrivita sa ma intrebi asta din moment ce nu cred in bazaconiile astea in care cred crestinii.
Crestinii zic ca ''sufletele'' mureau. Pai era mai bine decat sa ajungi in iad
Cum sa moara? Corpul fizic moare. Eu cred ca ei nu cunosc prea bine conceptul de moarte, si il aplica dupa placul lor.
Evident ca il aplica dupa placul lor.
Înseamnă căci când mori nu te duci în iad ci te duci la Dumnezeu în cer unde trăiești veșnic
Deci era mai bine inainte de moartea lui Jesus, ca nu ajungeai in iad. Nu, nu. Nu tine. Ca, crestinii zic ca Jesus le-a dat viata vesnica. Deci se seduce ca sufletul murea inainte de sacrificiul lui Jesus
Hai sa mergem pe sistemul tau, de dragul discutiei. Si criminalii ar ajunge in rai.
Și criminali pot merge în rai dacă își mărturisește păcatele și se pocăiește. Dumnezeu iartă pe oricine dacă se pocaieste
Acel criminal isi marturiseste ''pacatele'', dar nu se caieste. Dar pe sistemul tau ajunge in rai
Da. În biblie avem exemplul tâlharului de pe cruce care sa pocăit în ultima clipa și Isus la iertat
Nu, nu, fara sa se pocaiasca am zis.
Atunci nu ajunge în rai
Si unde ajunge, in iad?
Si daca il injur pe Barbos? Unde ajung?
Depinde de situație căci omul mai scoate cate o înjurătură uneori dar dacă nu mai ai așa multe păcate poți ajunge in rai
Da
Da. Pai era mai bine inainte de jertfirea lui Jesus, ca murea sufletul. Ca doar zixceti ca Jesus v-a dat nemurirea.
Ziceti*
Deci nu mai ajungeam in iad unde ma pedepseste Satana
AvalohAlyn întreabă: