| Raniia a întrebat:

Ce insemnam noi pentru Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Marele Artist ne-a creat dupa chipul si asemanarea Lui, dandu-ne suflare de viata.El ne-a creat pentru placerea Sa.

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

Da, pentru placerea sa. Daca ar exista ar fi un psihopat la cat de minunata e lumea, la cat de iubitori sunt oamenii, chiar si cei care se declara crestini, nu doar cu numele, si zic de ei ca daca exista o religie a iubirii, acea e crestinismul.

| andreiush25 a răspuns (pentru EmaS):

Cum adica? M-a creat dupa placea lui? Adica i-a venit cheful dintr-o data sa faca oameni? Cine citeste ce ai scris tu...o sa creada ca dumnezeu un nebun happy...
E ca si cum m-as juca eu cu furnicile...le decid soarta dupa placerea mea...

| EmaS a răspuns (pentru Mădă0611):

,,Tu ai creat toate lucrurile si ele au fost create si exista pentru placerea Ta!,, Apocalipsa 4:11

| HueyFreeman a răspuns (pentru EmaS):

Deci god a creat oamenii doar pentru amuzament.

| EmaS a răspuns (pentru HueyFreeman):

I-a creat pentru a avea o familie.

Deci se simtea singur, deci poate simti sentimente umane, deci nu are cum sa fie un zeu.

De unde stii tu ce atribute trebuie sa aiba un zeu?

Nu stiu, tu de unde stii?

Din Biblie si din experientele personale.

Mai intai spui ca este omnipotent, fara limite, iar apoi il limitezi.

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

"Vrednic eşti, Doamne şi Dumnezeul nostru, să primeşti slava şi cinstea şi puterea, căci Tu ai zidit toate lucrurile şi prin voinţa Ta ele erau şi s-au făcut." aici pune si raul. Eu daca as fi atotputernica si mi-as face niste jucarii, as avea grija sa nu le rupa cainele capul, chiar daca ele merg in cusca lui, ca sunt proaste in comparatie cu mine, desi oamenii, sau ma rog, chestiile inteligente fac lucruri inteligente. Sunt atatia oameni nevinovati care au stat cuminti, dar n-au fost aparati de liberul arbitru al altora, sa ducem slava cerului not worthy

Cum adica Il limitez?

Ii atribuiesti calitati.

Poi nu este ca si cum L-as limita.

Ba da, pentru o fiinta omnipotenta atributele sunt limitari.

Mai cauta.

38 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Cea ce tu insemni pentru tine

Răspuns utilizator avertizat
| ZK a răspuns:

O chestie...

| RAY a răspuns:

Un experiment live

| zurick a răspuns:

M-ai incurcat cu intrebarea. Oricum noi suntem ceva mic care tot incearca sa ajungem la el

| AvalohAlyn a răspuns:

Noi suntem copii Lui.Suntem ''oile'' sau ''mielusorii'' lui Dumnezeu.Chiar Mantuitorul a zis asta.El ne iubeste, fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea incat a dat pe Unicul Sau Fiu ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Daca ne iubeste, asta spune TOT! Numai bine

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cele mai alese fiinte

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nimic.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. La ( Ioan 3:16) se spune: " Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât l-a dat pe Fiul său unic-născut, pentru ca oricine manifestă credinţă în el să nu fie distrus, ci să aibă viaţă veşnică. "

| Zenit313 a răspuns:

Cel mai amuzant lucru din Univers...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În ochii lui suntem niște oi.

| Predator30 a răspuns:

Noi nu stim ce insemnam noi pentru el, dar eu stiu ce inseamna el pentru noi, este TOTUL! Cu asta cred ca am spus totul, asta e parerea mea, cei ce cred in Dumnezeu stiu la ce ma refer...O zi placuta!

| andreiush25 a răspuns:

Un muc de tigare aruncat.

| tavadaresti a răspuns:

Biblia descopera faptul ca universul si fiintele inteligente n-au aparut la intamplare. Dumnezeu le-a creat dintr-un motiv anumit si cu un scop precis. Intrucat esenta naturii divine este *dragostea*(1Ioan 4; 8), acesta este motivul pentru care Dumnezeu creeaza fiinte: ca sa reverse asupra lor iubirea sa. Iar scopul pentru care el le aduce la existenta este sa multiplice *fericirea* fiintelor in univers. E de retinut ca fericirea pentru care ne-a creat Dumnezeu nu este decat o consecinta a daruirii si primirii de dragoste.

| consilierultau001 a răspuns:

Totul, suntem copii Lui si ne iubeste mult

| TudorLux a răspuns:

Cam tot, cu aproximare, altfel nu mai existam.

| ruWssOiaLnF a răspuns:

Parerea mea...ce inseamna si El pentru noi...

| GabiTanase a răspuns:

Ptr noi oamenii, Dumnezeu e TOTUL,viata pe pamant e trecatoare,e ca un examen. Dumnezeu e Imparatul Luminii,asa vedem in
Sfintele Scripturi, ganditi va ca toata natura, toate vietuitoarele, plantele, copacii toate tind catre Lumina! ar trebui si omul sa ia exemplul acesta!

| obelix2266 a răspuns:

Raspunsul este foarte amplu dar incerc in putine cuvinte sa te inspir.Poi in GENEZA, BIBLIA zice ca DUMNEZEUla pus pe om sa stapaneasca peste creatia lui si sa ingrijeasca de EDEN. Deci de la bun inceput Dumnezeu a avut cu omul planuri marete basta ca la facut dupa chipul si asemanarea LUI (se refera pe plan spiritual si emotional, nu fizic )Pe urma in BIBLIE sunt nenumarate versete unde DUMNEZEU demonstreaza clar dragostea lui pentru om, apoi jertfa suprema de la GOLGOTA unde il da la moarte pe unicul FIU ca noi sa avem viata vesnica si sa ia pacatele lumii cu EL. Deci noi pentru DUMNEZEU insemnam mult numai ca invers nu ne nimerim.