Nu stiu sa-ti spun ce inteleg prin muzica satanista (pur si simplu nu gasesc cuvintele) dar stiu ca rock-ul metalic il includ in aceasta categorie. Exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=fLp63WBV-Ic
Prin muzica crestina inteleg acea muzica de lauda la adresa lui Dumnezeu, a Maicii Domnului si a sfintilor: http://www.youtube.com/watch?v=_Tvsa0oLP-E
Daca tu prin Rammstein intelegi muzica satanista, intelegi prost... foarte prost. Rammstein canta asa-numitul "Dance-Metal", numele fiind dat chiar de ei, dar practic genul e predominant industrial si heavy. Inainte sa spui ceva, asigura-te ca e si corect si nu vorbesti prostii.
Daca vrei si-un exemplu de trupa satanista, in care si membri sunt satanisti, ar fi Gorgoroth: http://www.youtube.com/watch?v=_2Pz6-tZwmE sau http://www.youtube.com/watch?v=mxDiKSHqBIc&feature=related
Rammstein nu-s nici pe aproape, nici macar n-are legatura...
Fiecare cu parerea lui. Oricum merci frumos de comentariu
Cert este ca exemplul tau este mult mai sugestiv decat al meu.
Cum poti da exemplu Rammstein la muzica satanista? Muzica satanista este ce canta Deicide, Gorgoroth, nu Rammstein. Incurci borcanele, la fel cum fac toti cei neinformati, si la randul tau dezinformezi.
Lol! Dar aici nu e vorba de parerea mea sau a ta, fiecare trupa se clasifica intr-un gen, are anumite influente etc., iar Rammstein nu au nici o legatura cu muzica satanista, ti-am explicat de ce. De-aia am si spus ca spui prostii, vorbesti fara sa stii de fapt. E ca si cum eu ti-as spune ca 1+1=2, iar tu-mi spui "Fiecare cu parerea lui".
Sugestiv? Pai ti-am aratat ce inseamna muzica satanista, sa stii si tu care e cu adevarat, normal ca asa ti se pare, pentru ca erai intr-o mare eroare daca tie ti se pareau Rammstein satanisti. Probabil ai auzit undeva si ai luat-o de buna, ca nu cred ca ai vreun argument in favoarea chestiei asteia. De fapt sigur nu ai.
Aceasta a fost parerea mea. Nu trebuie acceptata de oricine. Si daca i-am dat pe rammstein ca exemplu ce mare lucru? Ti se pare crestinesc ca oamenii dau din cap ca zaltatii? Mie nu. Iar faptul ca nu folosesc cuvinte sataniste sau nu fac nu stiu ce ritualuri asta nu inseamna ca prin muzica pe care o promoveaza aduc slava lui Dumnezeu, ci din contra. Orice rock heavy l-as incadra in categoria muzica satanista sau satanica. S-a pus o intrebare, eu am raspuns cum am crezut. Nici nu am cum sa fiu informata daca am spus clar ca nu ascult rock. Cei carora le palce rammstein ii vor asculta indiferent de parerea mea.
Felicitari, nu ai inteles absolut nimic din ce ti-am explicat! Nu poti spune "Aceasta a fost parerea mea.", pentru ca nu e vorba de opinia cuiva, cum am mai spus.
Daca mi se pare crestinesc ca "dau din cap"? Dar tie ti se pare ""crestineasca" muzica asta dance/house, mizerii din astea care se dau la tv, in care cateva pitipoance danseaza aproape dezbracate? Unde ai vazut intr-un videoclip de la o piesa rock/metal facandu-se numai asta? In schimb, la melodiile house numai asta vezi, ca asta se vinde.
Si daca nu ai cum sa fii informata, din moment ce nu asculti, de ce mai raspunzi, sa induci in eroare pe aia care nu stiu si sa creada aceleasi prostii? Mda, nu mai are rost, stiu ca tot pe-a ta o s-o tii, chiar daca si tu stii ca nu ai dreptate, ca am venit cu argumente, iar tu cu nimic.
Heii copii, nu va certati.
Dar nu ma cert. Dar e putin enervant sa vorbesti cu cineva, sa-i explici ceva, sa nu vina cu un argument, dar totusi sa nu accepte ca e cum spui tu, pentru ca n-are cum sa fie altfel, ca nu e vorba de parerea mea proprie si personala. Nu-mi mai bat capul, ignorantii vor ramane asa forever.
Pai nu-ti bate capul,
Si ce doresti? Sa spun ca am gresit? Nu sunt convinsa de asta, dar daca voi fi convinsa, o voi face.
Ohh, dar e mult prea simplu sa afli daca ai dreptate sau nu, fiindca s-a inventat Google-ul. Numai daca scrii numele trupei iti apare: http://en.wikipedia.org/wiki/Rammstein si scrie genul pe care trupa il canta chiar pe primul rand, ia uita-te sa vezi ce scrie! Dupa, sa-mi arati si mie unde scrie acolo ca sunt satanisti si canta muzica satanista.
Mda. Nu mai conteaza. Nu am cu cine vorbi oricum. Nu te mai obosi sa-mi raspunzi, ca-i degeaba. Ramai la pareri preconcepute si chestii de genu', bafta!
Ma bucur ca ai dat link-ul. Nu vreau sa se creada ca te contrazic de aceea recunosc ca am gresit spunand ca ei canta rock si nu industrial metal (de fapt le-am combinat scriind "rock metalic"). Insa cat de satanisti sau nesatanisti sunt rammstein poate trage fiecare concluzia cititnd rubrica "Controverse" din link-ul dat de tine, avand in vedere ca muzica are versuri destul de murdare despre canibalismul, homosexualitatea etc. Multumesc inca o data pentru argumentele ce le-ai adus si pentru ultimul link: mi-ai intarit convingerea, caci incepusem sa ma cam indoiesc. Toate bune
Lol, adica tu nu puteai cauta, daca nu ti-as fi dat eu un link, primul pe care-l poti gasi, nu aflai nimic? Doar nu esti inapta, incat sa nu poti sa faci si tu asta. Sau, cine stie... Altceva - ce e in neregula cu homosexualitatea, sau esti homofob? Plus ca e o mare-mare diferenta intre versurile trupelor ca Rammstein si trupe sataniste. Foarte mare.
Anyway, daca ti-ai dat seama ca ce credeai tu, ceva total gresit, nu e asa, e bine. Daca ai ramas la aceiasi parere, inseamna ca ai probleme de intelegere.
Există şi rock metalic creştin. Îţi dau un exemplu: http://en.wikipedia.org/wiki/Stryper
In prezent nu exista puzica satanica in vechime exista si se folosea la ritualuri, era Rockul din prezent.
Muzica crestina este un termen vag, putem spune asa si de rock ca e crestina, pentru ca exista melodii rockk ce vorbesc de crestinism.
Aia satanista personal nu ascult asa ceva, aia crestina depinde ca fiecare religie se exprima diferit, daca ar fi sa aleg ce sa spun religia penticostala nici aia ortodoxa nu-i rea, ce inteleg din ele ca una il lauda pe satana si alta pe dumnezeu
Te duci in Biserica si asculti muzica "crestina" (osaltica, bizantina).
Cica rockul ar fi muzica satanista. Realizezi ca ai inventat doi termeni?
Iar tu realizezi ca nu ai avut capacitatea de a intelege intrebarea?
Pe pariu ca n-ai nici 17 ani (am exagerat cu varsta, nu ai nici 14 ani, stiu).
Tu realizezi ca EXACT ce am spus eu se regaseste si in raspunsul lui aligab(raspunsul premiat)?
Esti fustrat? Si sa stii copile ca nu mi-ai atins varsta, esti rece! Si raspunsul lui aligab cu privire la muzica crestina s-a invartit in jurul unui cuvant "Dumnezeu "si nu Biserica, nu-i chiar acelasi lucru, asa ca stai calm.
Http://www.catehetica.ro/......sericeasca
Stiam ca vei nega ca nu ai 14 ani.
Pai ar fi culmea sa-mi zici ca sunt din lemn si eu sa spun ca tine, nu crezi?