| goldheart a întrebat:

Ce intelegeti voi prin destin? Credeti in el?

6 răspunsuri:
| tranquilaaa a răspuns:

In unele cazuri, da cred in destin. Destinul este dat de Dumnezeu doar el stie care este acela :*

| mgtow a răspuns:

Destinul e viitorul pe care il avem, eu mi-l fac cu capul dar multi lasa ca timpul sa decida pentru ei si de aceea ajung cateodata la sinucidere, probleme in relatie si multe altele. Fiti pozitivi oameni buni ca sa aveti succes in viata.

| figaro a răspuns:

"Daca existam, inseamna ca suntem necesari"

| rokssy a răspuns:

Da, eu cred in el cam 70%. dupa parerea mea mai trebuie sa faci si tu ceva in viata, sa nu stai la mana destinului.

| LgMihail a răspuns:

Conceptul prin care intreaga libertate umana este neutralizata. Concept propriu Islamului, care crede totusi ca doar Allah mai poate schimba ceva in destin si oarecum caracteristic religiilor orientale (cele ce cred in Karma), intrucat ele cred ca faptele facute in viata anterioara sunt iremediabile, ele ducand la un "scenariu" tip, pentru viata care urmeaza s-o traiesti(musca, om, trandafir, bambus, etc.).

Nu, nu cred in acest concept. Nu cred nici in reincarnare. Cred in Sfanta Treime, in mantuire si in viata de veci. Omul se naste liber si in cunostiinta de cauza (daca nu e nebun) alege binele sau raul. Omul se naste o data si nu dispare niciodata, moartea fizica fiind doar o trecere, iar moartea spirituala, duhovniceasca (iadul) fiind neutralizarea actiunilor lui, dar nu a existentei sale.

Cu toate astea, poti numi "destin" faptul ca acesta e jocul, regulile au fost prestabilite, iar omul este liber sa le incalce, fiind lbier sa sufere consecintele faptelor sale(libertatea nu anuleaza raspunderea omului si dreptatea lui Dumnezeu).

Sa fi fericita!

| DomineRex a răspuns:

Destinul e o conceptie antica stupida care reprezinta o forta supranaturală care determină în mod irevocabil cursul evenimentelor.
Nu exista destin si doar cauza si efect.Si prin absurd sa spunem ca ar exista destinul, nu ai de unde stii ce se v-a intampla nici peste 5 secunde asa ca nu are rost sa iti bati capul cu asa ceva, bine inteles doar daca apelezi la vrajitoare sa iti ghiceasca viitorul laughing.

Întrebări similare