Orice intrebare are acelasi raspuns =Dumnzeu,crede dar nu cerceta,ipocriti sunt cei care pun intrebari despre big bang,evolutie ca sa iti promoveze religia,secta, ei nu gandesc rational, asa e si in Romania, romani sunt impulsivi, voteaza pe moment, 75% prefera o explicatie supranaturala
și atunci ce-i cu intrebarea asta?
" dany1988: ce treaba are cu ignoranta si prostia"
- nimic doar că merg mână-n mână!
Nu ne-ai lămurit:
- tu ești un păcătos (invâțând) sau
- rămâi pur și nepătat dar ignorant?
"dany1988 explică :... Pacatul nu exista"
ei nu, păcat că plin de intrebări stupide p-aici!
Nouă ne place dialogul cred că și ție!
Mă gândeam la cele de genul:
https://www.tpu.ro/......si-mergea/
râzi și tu (sau plângi)
Nu ne-ai precizat poziția ta:
susții sau contești ce scrie in cartea aia de-i zice biblie?
Am ințeles - dar cu îndoctrinații n-o scoți la capăt! NU au și nu vor avea niciodată argumente decât aceeași biblie
(adică argumentează pro cu ceea ce e contestat - e stupid!)
Asta este iar o buna intrebare. Nu este, insa... cred ca faza cu acea cunoastere adusa din "cer" nu a fost inteleasa pe deplin
Pentru ca au incalcat singura lege existenta atunci. Intrebarile tale au un raspuns in biblie, daca citesti biblia vei fi lamurit. Daca ai alte intrebari legate de orice altceva ce nu tine de biblie, te ajut cu placere.
Pentru că nu au ascultat de poruca Lui.
Nu că tu chiar nu vrei sa știi adevărul oamenii ți-au scris așa de clar ce nu înțelegi?
Depinde ce faci cu ea. Daca o folosesti sa distrugi, da, daca o folosesti sa construiesti ceva, nu.
Depinde de cunoastere daca ai sotie si vrei sa vezi cum e cu alte femei sau cu mai multe odata nu e pacat? Ma dany tu pe forumul asta ai si tu rolul tau il faci asa mai animat.
Omule tu chiar nu înțelegi ce spun acești oamenii, sa stii că ei sunt fii lui Dumnezeu și de fapt nu ei ți-au răspuns la intrebari ci Dumnezeu, Sa ști că Dumnezeu nu se lasa batjocorit!
Si asa vom ajunge in iadul vesnic 5, 5 miliarde de persoane numai conteaza ce pacate avem ca tot acolo ajungem
Nu înțeleg ce vrei sa spui
Cine nu crede in iisus se duce in iad
Dar Dumnezeu nu spune crede și nu cerceta, și da cine nu crede in Isus va ajunge in iad
Desi indiferent cum esti tot in iad ajungi
Nu uita ca cei mai mari sfinti erau pagani
Ce? De ce sa ajungem in iad, sa sticla Isus a plătit in locul nostru și cine crede in El are viața veșnică
Omule tu asta ai inteles din ce am scris, citeste biblia
Cine crede in Isus Hristos din toata inima are viata vesnica, vorbeste cu Tibi pe Instagram ca el stie mai bine sa iti explice