anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce legatura credeti ca exista intre "acoperirea capului femeii" si demonii incubus?

Rog sa raspunda doar cei care sunt cat de cat initiati in aceasta directie. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Februar30 a răspuns:

Interesanta intrebarea. Imi vine in minte acea poveste din Biblie in care Samson, un ales al lui Dz, isi pierde puterea dupa o noapte cu Dalila, o femeie usoara (prin pierderea parului).
Asadar acolo apare o legatura intre par, putere (de la Dz) si pacatul desfaranarii (de la demoni). Pentru a nu isi pierde puterea data de Dz, omul trebuie sa isi protejeze 'parul', sa nu se lase prada pacatului.

| anonim_4396 explică (pentru Februar30):

Da, e un punct de vedere, e vorba de credință, de autoritate din cate am înteles.

7 răspunsuri:
| Irinel15123532 a răspuns:

Acoperirea capului este ca semn al smereniei si al simbolizarii autoritatii familiale a sotului asupra sotiei, adica al respectului femeii fata de barbat. Desigur, daca acest respect nu exista, degeaba isi acopera capul.

Te rog fierbinte sa urmaresti urmatorul videoclip de 7 minute care iti va raspunde in mod deplin si cu referinte biblice la aceasta intrebare. Citeste noul testament, Hristos te iubeste.

https://www.youtube.com/watch?v=wshWnge9o9Y&ab_channel=MarianVitalie

| anonim_4396 explică (pentru Irinel15123532):

Domnul sa te binecuvinteze!
Am urmarit videoclipul si da, asa este cum spune acolo.
Imi pare rau ca am declarat un raspuns câștigător, m-am gândit ca n-o sa mai raspunda nimeni. dar nu asta e important oricum.

| Irinel15123532 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pacea Domnului Iisus!
Ma bucur din suflet ca te-am putut ajuta, si ma bucur ca te preocupa cuvantul Lui Hristos, Dumnezeu sa iti dea intelepciune si sa te calauzeasca pe calea Lui.

Rasplata mea nu consta in fundita pe TPU. Faptul ca ti-am putut fi de folos si ca te-am ajutat in cautarea ta, reprezinta cea mai mare rasplata pentru mine, singura rasplata.

| badpanda a răspuns:

Niciuna.
Scrie destul de clar in Corinteni 11:10 ca trebuie sa aiba capul acoperit din pricina "ingerilor".
Acestia se excitau si le luau cu forta.
Era pentru binele lor.
Demonii exista doar in desene animate si in filme.

| anonim_4396 explică (pentru badpanda):

Eu am folosit termenul de demon referinduma la " ingerii cazuti".

| h379m3973423 a răspuns:

Salut,
"De aceea, femeia, din pricina ingerilor, trebuie sa aiba pe cap un semn al stapanirii ei. (1Cor.11:10)"
Ce demoni? Nu vă mai luați după toate prostiile că veți ajunge proști ca ele!