Nu, sunt Rasta genul de persoana descris de societatea eruopeana ca un ''toxicoman paduchios cu codite in par'', insa eu fata de alti religiosi nu ma retrag cand vine vorba de o cultura o religie sau o ''invatatura'' diferita de amea, ba chiar incerc sa o aplic in viata de zi cu zi.
Si da si nu...
Nu prea ma intereseaza, traiesc prezentul nu trecutul si nici viitorul.
Am ales sa fiu religios fiindca stiu sa ma folosesc de religie...dar tot religia ma constrige oarecum sa cred intr-un creator, nu vreau sa ma gandesc la asta sunt lucruri care incerc sa le ''exclud'' din viata mea religioasa.
Îmi doresc spiritual ca toți ateii, agnosticii de pe TPU să-L întâlnească pe Dumnezeu.
Normal ca nu.De acum? Si oricum sunt prea mare ca sa-mi puna parintii cadourile in cizme, ca de fiecare data voi primi ceea ce-mi doresc. Spiritual nu-mi doresc nimic.
Eu i-am pus la soarca papuci de azi afara
Don't worry, be happy! Va impacati voi, iar daca nu, sunt sigura ca o vei inlocui cat de curand.
Tu ai papuci prea mari de nu iai pus?
Ce-mi doresc eu sunt doar lucruri materiale, lucrui pe care oricum le primesc fara sa ma mai obosesc sa pun papucii langa calorifer, usa sau ceva de genul asta. Spiritual nu-mi doresc nimic, pentu ca deja am totul.
Mi-as dori un ''creier'' imens, la care sa conectez aceasta masa de oameni numiti ''crestini''. Tu?
O lumea rationala care ca baza stiinta, imi doresc o lume atee sincer, asta mi-am dorit mereu de cand am descoperit stiinta
La cat de usor pot fii pacaliti oameni, nu cred ca o sa o avem prea curand.
Nici eu nu cred, nu mi-ai spus de ce esti anti-teist?
Pentru ca urasc ''credinta''. Iar religia mi se pare o tampenie, la fel ca si Coranul, sau alte scrieri ''divine''. Singura mea ''credinta'', daca vrei sa o numesti asa, este stiinta, nu basme venite din negura timpului.
Te inteleg, dar paginile astea asa zis ateiste care promoveaza blasfemia ce spui? asta e un mod de a promova ratiunea blasfemia?
eu as merge pe stiinta
Corect
Thanks!
Eu prefer sa promovez stiinta, si gandirea rationala.
Mi-as dori sa vina mosu sa ma invete sa practic artele de cunoastere a zborului uman.
DeProfundis99 întreabă: