Dar care-i faza cu avatul tau? esti iubitoare de dumnezeu ca mine sau ce dracu? )
Dumnezeu a creat lumea, pentru placerea Lui.La fel cum un tata pamantesc se bucura de fiul sau, tot asa se bucura si Dumnezeu de noi. Apocalipsa 4:11,, Vrednic esti tu Doamne sa primesti slava, cinstea si puterea caci Tu ai facut toate lucrurile si prin voia Ta stau in fiinta.,,
"Se poate ca rolul nostru pe această planetă să nu fie slăvirea lui Dumnezeu, ci crearea lui."
Pai parintii nostri de ce ne-au facut pe noi? Sa le fim alaturi, sa ne iubeasca si sa aiba grija de noi si sa nu mai fie nici ei singuri.
@niNNu
Nu.
@OvidiuOchelaristu
Se vede cat il iubesti pe Dumnezeu spund,, ce dracu''.
Pentru oameni.Pentru ca ne iubeste.De aia.Altfel posibil am fi trait in iad alaturi de stii tu cine.
Nu stiu de ce nu il intrebi? de unde sa stim noi asta cert este ca e o intrebare buna dar nu cred ca este imposibil s a gasim macar o idee asa cum la multe enigme au gasit raspunsul... cerceteaza si poate afli daca afli o banuiala imi zici si mie? plz
@tsevaoth: stiu stiu, e orgoliul proriu contra orgoliului lor, josnica satisfactie dar satisfactie