| AntipaticuPreasfant a întrebat:

Ce nu am voie sa fac daca devin pocait?

17 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Cuvantul lui Dumnezeu,legile si oranduirile Lui, sunt valabile pentru toti oamenii, nu numai pentru pocaiti.Fiecare alege cum vrea sa traiasca, iar la sfarsit vor suporta consecintele sau beneficiile.

| Bogdanux a răspuns:

Mai conteaza? Bucura-te ca poti sa respiri...

| Danutza27 a răspuns:

Mai intii trebuie sa te pocaiesti si cum vei reusi Poate un admin sa vada ce scrii tu poate si o suspendare de cont pe o perioada limitata la inceput,Apoi stind tu si meditind o sa revii la ginduri mai bune (de asta ma indoiesc ) dar stiu ca "naravul din fire nu are lecuire " Poate relele tale inca nu au ajuns sa fie strigatoare la admini si moderatori ca de bunica spunea : pina la admin te maninca... unde sunt puncte puncte ii pui pe cei asemeni tie si pe tine, Suficient este un exemplu doua si inainte sa postati o sa bagati capul in caldarea cu apa sa va racoriti Ca la tine vad ca nu mai merge ventilatorul de la procesor(creier) si deja dai erori la greu, Vad ca ai si multe sectoare realocate pune de un. nou. Incearca si niste programe de monitorizare dar in cazul tau nici sirena de la smurd nu te desteapta.

| Vizitiul a răspuns:

N-ai voie sa pacatuiesti, adica n-ai voie sa traiesti. Deci alege, ori te pocaiesti, ori traiesti.

| CandyTetris a răspuns:

Nu ai voie sa faci ce consideri ca e gresit.

| danut a răspuns:

Nu ai voie sa: gandesti, traiesti, vorbesti ca un tampit. Nasol, nu? Ce ai mai face atunci cand nu vei mai putea pune asemenea intrebari fara sens? Si acum un raspuns mai concis: orice credincios crestin trebuie sa se pocaiasca (sunt exclusi catolicii). Deci pocaitii pot face ORICE VOR SA FACA, daca nu fac ceva nu este pentru faptul ca NU AU VOIE ci pentru ca NU VOR SA FACA respectivul lucru. Diferenta dintre cele doua "vointi" este data de credinta.

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns (pentru AntipaticuPreasfant):

Pocainta este strans legata de revenirea lui Isus Hristos si Judecata Finala. Catolici si-au pervertit credinta prin inventarea Raiului si Iadului unde se duc (asa cred ei) imediat dupa ce trec de Purgatoriu unde se face judecata, deci ei nu-L mai asteapta pe Hristos. In Purgatoriu ajung imediat dupa moarte. Trecerea in Rai se face prin adunarea de Moaste si Indulgente date de tot felul de Preoti catolici (care mai de care mai homosexual sau pedofil) punand astfel la mezat Imparatia lui Dumnezeu. In credinta catolica nu mai este astfel nevoie de Pocainta ci de Indulgente si Moaste (acestea au aparut si la ortodocsi dar nu ca miza pentru cer ci ca facatoare de niscaiva minuni). De aici excluderea pocaintei din dogma catolicilor.

| 19marian60 a răspuns:

HA,ha ha, DA ce ai voie stii? Iti spun eu Ce-ti dau voie ceilalti frati!
Si tu care voiai sa te pocaiesti! Si pe cine bagi pe TPU in locul tau?

| Bezea a răspuns:

Sa respiri.

| rapa a răspuns:

Mai bine o daw pe iarba:X

| VonStauffenberg a răspuns:

Nu ai voie sa fumezi,sa bei, sa nu te **** inainte de casatori laughing sa lasi la oparte injuraturile si blestemele aaaa si inca ceva va trebui sa mergi la biserica in fiecare duminica, in caz contrar vei fi alungat din religia lor

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru VonStauffenberg):

VonStauffenberg de unde ai inventat aia cu ca trebuie sa mergi la biserica in fiecare duminica, ca nu-i adevarata, am un prieten pocait si el nu merge prea des la biserica si nu a fost alungat din religia lor.

| Sstprincess a răspuns (pentru VonStauffenberg):

Poftim? Pocaitii nu merg la biserica, merg la adunări care nu sunt la o biserica oarecare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba fratilor cata prostie voi nu vedeti ca nu exista acel asa numit zeu si pisica mea e atee sia declarato de curand

| Mariamarinjkw a răspuns (pentru anonim_4396):

Dumnezeu exista, am avut un sentiment că ar trebui să iți scriu asta. El e bun și încă în ziua de astăzi face minuni, nu vezi că satana te păcălește, de ce vrei să dovedești că Dumnezeu nu există de ce iți pasă, ar trebui să lași oamenii să cred în ce vreau iei să se simt bine. Dar Dumnezeu exista de asta încearcă satana să te păcălească așa că tu zici la oamenii că el nu există dacă el nu ar exista tu nu ai încerca să le zici la oameni ce să creadă. Domnul să te binecuvinteze

Întrebări similare