| RAY a întrebat:

Ce nu e adevarat din aceste verste? http://bibliapentrusceptici.ro/crime-dumnezeiesti-biblie /

Nu va convine acest dumnezeu? Dar e dumnezeu vostru de care spuneti ca e bun

Răspuns Câştigător
| lilianaadelina a răspuns:

Crestinii vor spune ca e facatura si nu e bine sa rastalmacesti cuvintele din biblie rolling on the floor)

59 răspunsuri:
| benny7 a răspuns (pentru RAY):

Deci nu vrei sa-mi oferi un răspuns! ce ascunzi la mijloc?

| 6684464 a răspuns (pentru RAY):

"DIN acesti copii" iti dai seama cat'a turma era? laughing Nu stiu daca argumentul se mai aplica si astazi(in perioada Harului), insa sa nu uitam ca in VT orice insulta adusa emisarului lui Dumnezeu este o insulta adusa Lui Insusi.
Exodu22:20 -> "Zoofilia, idolatria si vrajitoria sunt toate pedepsite de Domnul cu moartea, distrugerea. Motivul este acela ca este o sfidare a creatiei si creatorului." McGee

| RAY explică (pentru benny7):

Isi spun eu ce ascund, un ignore pentru tine daca continui sa ma deranjezi aiurea steregoi

| RAY explică (pentru 6684464):

Aaaaaaaaaaa deci daca 42 de copii azi ar spune unui chelios ca e chel ar merita toti moartea

| benny7 a răspuns (pentru RAY):

Ai răspuns la mii de intrebari ce te opreste?
asta e dacă vrei adevarul usor se găseste?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| 6684464 a răspuns (pentru RAY):

"sa nu uitam ca in VT orice insulta adusa emisarului lui Dumnezeu este o insulta adusa Lui Insusi."

| 6684464 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu, habar nu ai.

| RAY explică (pentru 6684464):

Wow asa manios e dumnezeu, e ca un dictator sau copil imatur

| AC4S4 a răspuns:

Dumnezeu este bun. Aștept să citești Biblia ÎNTREAGĂ, nu versete fară context puse pe un site ateist.

| RAY explică (pentru AC4S4):

Mereu o intorci cum vrei, cica site ateist, dar versetele sunt reale nu inventate

| AC4S4 a răspuns (pentru RAY):

De ce nu sunt in context?

Cotext? eu spun ca sunt foarte clare acele versete
2 Cronici 15:13~
13si oricine nu cauta pe Domnul, Dumnezeul lui Israel, trebuia omorît, fie mic fie mare, fie barbat fie femeie.
22:20-21~
20Dar daca faptul este adevarat, daca fata nu s’a gasit fecioara,
21sa scoata pe fata la usa casei tatalui ei; sa fie ucisa cu pietre de oamenii din cetate, si sa moara, pentru ca a savîrsit o miselie în Israel, curvind în casa tatalui ei. Sa curati astfel raul din mijlocul tau.
Exod 31: 12-15~
12Domnul a vorbit lui Moise, si a zis:
13,, Vorbeste copiilor lui Israel, si spune-le:, Sa nu care cumva sa nu tineti sabatele Mele, caci acesta va fi între Mine si voi, si urmasii vostri, un semn dupa care se va cunoaste ca Eu sînt Domnul, care va sfintesc.
14Sa tineti Sabatul, caci el va fi pentru voi ceva sfînt. Cine îl va calca, va fi pedepsit cu moartea; cine va face vreo lucrare în ziua aceasta, va fi nimicit din mijlocul poporului sau.
15Sa lucrezi sase zile; dar a saptea este Sabatul, ziua de odihna, închinata Domnului. Cine va face vreo lucrare în ziua Sabatului, va fi pedepsit cu moartea.

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Tu ai impresia ca ai citit câteva versete din Biblie și vi sa faci pe clovnu pe aici. Tu ai studiat mult biblia ma este? Pai cât de idioți ne crezi? Satanistu ala care a scris articolu ne spune ca biblia ne învață gen sa omoram ateii și ne da un verset din Biblie in care de fapt dacă citești tot capitolul îți dai seama ca acolo de fapt este vorba despre un legământ făcut de cineva și nicidecum ca asa ne învață biblia sa facem. Săracule

| RAY explică (pentru BADBUNNYaruncacubanii):

Omule e biblia ta nu sunt versete inventate, ai citit biblia vreodata? omule in biblie scrie asa ceva https://biblia.resursecrestine.ro/2-cronici/15

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns (pentru RAY):

Asa și despre ce este vorba acolo? Ce nu ți se pare în regula?

| RAY explică (pentru BADBUNNYaruncacubanii):

Asa si tu ai ucide atei daca ai putea?

Am vrut să răspund, dar a răspuns N4RCISEDW4RD destul de clar. Biblia nu spune să omorâm ateii. În acel loc, împăratul Asa dorește să rezolve probleme de necredință din poporul Israel. Așa a hotărât împăratul, ca tot poporul Israel să Îl caute pe Domnul. Versetul nu zice "omorâți ateii". Dar voi vă mulțumiți prin a citi un verset și gata.

Cum nu spune omule ce minti şi oricine* nu căuta pe Domnul Dumnezeul lui Israel trebuia** omorât, fie mic, fie mare, fie bărbat, fie femeie.

Exodu 22:20~
"20Cine aduce jertfe altor dumnezei decît Domnului singur, sa fie nimicit cu desavîrsire."

Nu mint. Oricine nu *căuta*, *trebuia* - la trecut. Era valabila doar pentru acel moment si pentru acel popor, nu pentru toti. E greu de inteles?

Da, lege data poporului Israel. Altceva?

Exodu 22:20~
"20Cine aduce jertfe altor dumnezei decît Domnului singur, sa fie nimicit cu desavîrsire."

acest verset spune si mai clar,eu cred ca vrei sa o intorci cum ai chef ca dumnezeu e bun,a omorat toti noi nascuti din egipt, ce vina aveau acel bebelusi nici una dar dumnezeu e bun hai fi serios, sincer, sau potopul sa omori tu toata omenirea, sa salvezi cativa, pai erau mai multi de care lui nu-i pasa fapt nu i-a pasat vreodata de alte popoare decat de a lui, poporul evreu

Legea care iisus nu a venit sa o desfinteze si sa o implineasca

Cum adică ce vină? Nu este orice om păcătos?

Adica voi daca ati putea ati ucide pe toti care nu sunt de religia voastra, bine asta ati si facut toata istoria voastra, ati omorat nevinovati, dar tu omule tu ai ucide un ateu

Omule eu nu am omorât niciodată pe nimeni, de ce mă tot acuzi? Nu aș ucide pe nimeni. Citește Biblia și nu te lăsa influențat de site-uri.

Dar ai ucide daca ai avea voie, minunat