Gaz si geamuri termopane Cineva cu imaginatie ar putea profita de chestia asta, si atunci as fi fericit
Dumnezeu nu sta in Biserici.Cuvintul Biserica a fost inventa de greci.Isus nu a auzit de acest cuvint si nici nu stia ce este.Acolo unde spune; Voi zidi Biserica mea.acel cuvint este o interpolare tirzie.
Isus nu a rostit numele Petru si nici Biserica. Fals grosolan.
Isus nu a spus asa ceva. Asta a facut o biserica ca sa dovedeasca aca are legatura de la Dumnezeu.Pavel spunea asa Sa nu te falesti fata de ramuri.
Era deci un pom din care au fost taiate citerva ramuri, si in locul lor au fost atoite neamurile.Acestea nu formeaza un copac sau un alt pom.Este acelasi si fructele trebuie sa fie aceleasi.
Problema este ca este scris; Toate neamurile au baut din potirul etc etc.Nu vreau sa citez intreg textul.Cine detine potirul, Ce contine potirul, Cine a baut din el, si de ce neamurile sa u imbata? Iata citeva intrebari care neoprotestntii daca nu se trezesc din ameteala sa se scuture de aceste bauturi inselatoare, pacat de toata truda.Acest verset daca o sa l analizati aveti studiu serios cel putin 3 luni. Si veti fi treji.
Hai ema, lasa religia si hai sa ne iubim, iti vor arata paradisul meu
Nu duc lipsa de iubire, stai linistit/a.
Asta a spus o Constantin cel MARE cristos este capul imperiului Roman.Si acesta a fost Satan imbracat in inger de lumina.
Iesiti iesiti din Babilon poporul meu.De ce nu va treziti? Imperiul Roman a devenit Biserica sub mantaua lui Satan.
Ma gindeam ca neoprotestantii ar fi cazul sa se trezeasca si sa iasa cdin Babilon.
Va veni si ziua aaia cindva?
Cred ca ar fi cazul sa te reorientezi.Ori ca anonim ti ai pierdut directia? Nu e mare lucru, daca nu ai simtul raspunderii!
Daca a venit sa schimbe doar o singura porunca din Lege trebuia omorit imediat cu pietre.
Noi stim insa ca el nu a facut asta ca el invata pe oameni sa pazeasca. de aceea el nici nu a fost omorit cu pietre.El a fost omorit politic de fiara Romana si au aruncat vina pe evrei. Daca voi credeti ca el a desfiintat una din cele mai mici porunci si a invata asa, va inselati amarnic.
Clientii.Fara clienti biserica aia nu mai e biserica.Si ceva fetite sa aiba popa ce baga sub fusta aia ceo poarta. Fara fetite orice devine plictisitor.
Nu, nu, nu. Baietei, nu fetite.
Aaaaa scuze da se pare ca am gresit.Ai dreptate
Prostimea sa nu lipseasca ca de la ei vin banii...
Se subintelegea
Atmosfera de cac*t,am fost si eu in biserica,si simteam ca ma sufoc, era asa multa prostie, ii compatimesc pe toti, si totodata, le invidiez simplitatea gandirii.
Oi, superman-ul sfant - manevratorul turmei, suportul credintei - Biblia, lumina - o atmosfera patetica - spiritualalitate la patrat si Grammy Awards pentru cantori!?
Succes
Succes au nevoie porcii de barbati care se dau la ea cu gandul doar s-o reguleze, eu ii voi oferi emei licoarea tineretii squirting si inocenta mea de care se tot roaga sa aiba parte.
Ntz...eu iti uram succes la babe! Raspunsul de mai sus
Pai nici Ema nu e departe de varsta aia...
I mi spui si mie ce e aceea Biaserica?
Dar ceva foarte concret.
Multumesc mult.
Sfintenia este podoaba Casei Domnului!
Babele care barfesc ca proastele si imi spun ca sunt needucat si nu stiu cum sa ma comport in biserica.
cevazacelamineintorace întreabă:
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... întreabă:
Gheonea_Denisa_1993 întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: