Iudaism=astia cred ca iisus a fost precum multi alti asa zis clovni, pavel le da dreptate, iisus nu a fost mesia cel asteptat de catre evrei
islam = ca a fost profet si ca va veni la sf lumi si ca va spune crestinilor ca se inseala
hinduism =cred ca a fost un avatar a lui krishna
Păi cum să-ți lămuresc eu știu că în toate religiile cred că este Dumnezeu care a creat lumea pur și simplu în Creștinism și Iudaism creatorul la care se închină lumea este numit Iehova în Islam Alah în Budism Budda și știu că Iudaismul, Creștinismul și Islamul sunt religii abramice budismul este și ca religie și că filosofie asta așa superficial ce știu eu despre alte religii în afară de creștinism eu nu am citat nicio carte despre alte religii ca să-mi expun părerea de 100 % Biblia am citit-o toată și noul și vechiul testament dar despre zei am auzit despre așa ceva că unii oameni mai înainte credeau în zei în Grecia mi se pare că am auzit despre așa ceva și de la oameni și de pe internet cum ar fi Zeus sau alți zei
Ehhh vezi asa cum tu esti ignorant total fata de restul religiilor pentru ca doar de religia ta te intereseaza, probabil asa sunt si restul fata de ortodoxie si crestinism.
Ok bine eu țiam spus ce știu despre alte religii dar tu ce știi și ce părere ai despre alte religii?
Da eu mă concentrez în religia mea pentru că în asta m-am născut în aceasta am fost botezat dar eu știu oameni care cînd aud de Budism întreabă ce e aceasta de Islam tot nu știu că e religie ei despre musulmani au auzit dar ei nu înțeleg că aceasta este o religie de Iudaism tot nu știu că aceasta este o religie
Da e clar că toți oamenii sunt ignoranți total față de alte religii pentru că fiecare socoate că religia lui este cea mai dreaptă
Toate religiile sunt povesti cu zei. E foarte simpla părerea mea.
Islamul il considera un profet, iudaismul il considera un sectant schizofrenic, pe ceilalti nu-i intereseaza de soarta lui. Desi iudaismul e tot o poveste fara noima, la fel ca si crestinismul, in ce-l priveste pe Isus, au dreptate.
Iudaismul are cea mai proasta parere. Talmudul zice că e în iad si alte lucruri incredibil de blasfemiatoare si scarboase. De asemenea evreii blesteama creștinismul de cateva ori pe zi. Islamul zice că Iisus e cel mai mare profet după Mohamed. Alte religii nu prea au o parere generala.
În islam Hristos este considerat un profet, ultimul înainte de Mahomed, însă nu Fiul lui Dumnezeu.
Celelalte religii nu au o părere bună.
Musulmanii cred ca Iisus este doar un profet, nu Fiul lui Dumnezeu, iar unii hindusi cred a fost fie un guru, fie un yoghin, fie o alta manifestare a lui Krishna.
Un crestin care studiaza si care este sincer cu el insusi, mai devreme sau mai tarziu devine ateu, in functie de mai multi factori.
Unii nu vor sa renunte deoarece au investit foarte mult in farsa asta numita crestinism.