| Helper07 a întrebat:

Ce pare aveti despre comunitatea LGBT?

Răspuns Câştigător
| AC4S4 a răspuns:

Acei oameni au probleme hormonale si trebuie ajutati, nu trebuie sa-i marginalizam undeva si sa-i batjocorim, ci trebuie sa-i ajutam.

Cand vine vorba despre asociatiile, persoanele si partidele politice ce sustin/reprezinta public aceasta comunitate (MozaiQ, Declic, Demos, USR, Emil Rengle, Andreea Balan, majoritatea vloggerilor care influenteaza un numar imens de tineri) am o parere extrem de proasta. Minciuna, imoralitatea, toxicitatea sunt folosite in abuz de acesti oameni. Prin cuvinte frumoase sunt facute sa para adevar, dar sunt doar minciuni.

Cei din comunitatea LGBT trebuie ajutati sa se departeze de astfel de orientari gresite. In schimb, toti cei enumerati mai sus ii afunda mai tare in problema lor. Ii fac sa creada ca nu este o problema. Si o fac intr-un mod agresiv. Eu am fost numit homofob, om fara empatie, retrograd, imbecil, fascist doar pentru ce am scris mai sus. Nu am scris nimic care sa indemne la ura impotriva celor din comunitatea LGBT, am spus ca trebuie ajutati sa se schimbe, nu trebuie lasati asa.
Ce om normal la cap isi iese din pepeni cand vede pe altul ca vrea rezolvarea unei probleme?

| suntserios a răspuns (pentru AC4S4):

Nu pritene homofob, rasist si batut in cap. Oamenii aia ii sustin sa fie asa cum vor ei sa fie. Sa isi traiasca viata asa cum au ales ai cum se simt bine... Fix Asa cum popii va sustin pe voi sa traiti spalati pe creier

| AC4S4 a răspuns (pentru suntserios):

Bine ai spus "au ales", ca aud in ultimul timp ca ei nu aleg sa fie homosexuali, ci se nasc asa.

Daca vrei sa traiesti cumva nu inseamna ca e si bine. Un alcoolic alege sa bea pana nu mai poate, cat de frecvent. Nu trebuie ajutat? Trebuie sa-i spunem "Ramai asa daca asa esti fericit"? Nu. Pentru ca acela este un mod gresit de a trai, un mod toxic. Trebuie descurajata homosexualitatea, la fel cum este descurajat alcoolismul. Da. Acel alcoolic poate ramane alcoolic daca vrea, dar nu o sa vezi pe Youtube, in institutii, pe internet, pe strada reclame, afise si marsuri care sa-l incurajeze sa ramana asa. O sa vezi doar mijloace care sa-l faca sa renunte la astfel de lucruri. Asa ar trebui sa fie si in cazul homosexualitatii.
Vorbim despre lucruri gresite, anormale si lucruri normale, la locul lor. Nu vorbim despre ce ne face fericiti.

Avem deci in contrast doua lucruri anormale: homosexualitatea si alcoolismul. Unul este incurajat, celalalt este descurajat. Pe ce criterii? Nu stiu.

Simplu.
Alcoolul provoaca accidente, violenta fizica si verbala, boli grave ale organismului.

Homosexualitatea provoaca sila inapoiatilor si atat.

Dar lasa, va veni ziua cand homosexualii vor inavada lumea si toti credintiosii habotnici vor fi violati an.al de acesti homosexuali... aaa stai, asta e doar fantezia bisericii, ca in realitatea homosexualii isi vor vedea linistiti de viata lor si atat

Nu toți sunt violenți după consumul excesiv de alcool. Sunt pur și simplu inconștienți. Dacă s-ar provoca violență prin consumul excesiv de alcool, ar fi interzis.

Poate exemplul nu este unul perfect. Dar până la urmă se poate aplica argumentul cu "e treaba lui ce face". La fel cum se poate face asta și la mâncatul nesănătos, fumat. Poți să bagi tutun in plămânii tăi, deși nu e natural. Poți să fii homosexual, deși nu e natural. Dar, tot așa, una descurajată, cealaltă nu e.

S-a văzut până acum ce mult își văd ei de ale lor.
Educație LGBT în vest, marșurile LGBT iau amploare și aici, aici par ele pașnice, dar vor ajunge precum cele din vest, vulgare și violente.

Nu e nicio fantezie sau coșmar. E pur și simplu adevărul, te uiți cum e comunitatea LGBT din vest, așa va fi și la noi.
Bine... faptul că oamenii umblă goi pe stradă scandând lozinci ce îndeamnă la ură e ignorat de mass-media. Dar când un pastor predică în biserică și spune că homosexualitatea este un păcat, are probleme cu legea.
Repet, în România nu se întâmplă așa ceva, dar trebuie doar să ne uităm la vest și așa va fi și la noi in ceva timp. Cum e la noi acum așa a fost acum 20 de ani în Londra, de exemplu. Cum le ignorați pe astea?

Niciun homosexual nu atenteaza la integritatea ta fizica asa cum o face o persoana sub influenta alcoolului sau tutunul in sine.
Asta pana o sa inceapa sa violeze an.al toti credinciosii... a stai, iarasi, asta nu se va intampla.

Cat despre marsuri... eu nu vad cu ce e mai dizgatios niste handralai care se plimba cu pantalonii cupti in cu.r pe strada decat o gloata de batranei care plimba niste morti pe care ii ling. Same ***.

"nu vad cu ce e mai dizgatios niste handralai care se plimba cu pantalonii cupti in cu.r pe strada decat o gloata de batranei care plimba niste morti pe care ii ling." - Al doilea eveniment se intampla in incintele bisericilor/catedralelor, nu te izbesti de eveniment decat daca pentru a merge la magazin trebuie sa treci neaparat prin curtea bisericii. Primul eveniment are loc de obicei in centrul orasului, pe unde trece toata lumea, fiind vorba de mai multe zile.

"Niciun homosexual nu atenteaza la integritatea ta fizica asa cum o face [...] tutunul in sine."

Compari homosexualul cu tutunul? Mai degraba ar trebui comparat homosexualul cu fumatorul. Niciunul nu atenteaza la integritatea mea fizica in acest caz.

Sa nu mai spun ca nu vorbim doar despre lucruri materiale, fizice. Vorbim si despre social, moralitate. Faptul ca un homosexual nu ma agreseaza fizic asta nu face homosexualitatea normala.

Eu stiu niste evenimente precum sf parascheva de la Iasi unde se intampla in centrul orasului, unde parintii isi obliga copii sa linga moaste dupa ore de stat la cozi... si se intampla 1 saptamana intreaga. Dizgratios.

Fumatorul atententeaza la integritatea ta fizica. Daca un fumator fumeaza langa tine tu inspiri fumul ala plin de substante cancerigere. Daca un homosexual sta langa tine... ghici ce patesti... fix nimic.

"fumator fumeaza" si "homosexual sta". De ce nu ai folosit acelasi cuvant si pentru fumator? Daca un fumator sta langa mine nu se intampla nimic. Sau foloseste un cuvant/fraza adecvat/adecvata si pentru homosexual. Daca un homosexual isi manifesta orientarea langa mine ma deranjeaza, orientarea lui fiind nenaturala, anormala.

E toxic pur si simplu sa manifesti astfel de devieri in public, dar sa mai si faci parade, propaganda in mass-media. Doar pentru ca nu afecteaza din punct de vedere fizic, al sanatatii, nu inseamna ca nu e toxic.

"Eu stiu niste evenimente precum sf parascheva" - Catedrala e in centrul orasului probabil. Evenimentul in sine are loc in catedrala si in incinta ei, ca se formeaza cozi nu cred ca are vreo relevanta.

Pana acum avem niste oameni care stau la coada la o biserica/catedrala VS niste oameni care umbla dezbracati in piata din centrul orasului. Tu spui ca ambele sunt la fel de vulgare.

Nu stiu ce va deranjeaza asa de tare la niste oameni care stau la coada. Chiar urmaream un videoclip in care un om circula cu bicicleta prin Bucuresti. A dat la un moment dat de o astfel de coada, oameni simpli stand la coada. Au inceput sa curga la injuraturi, la insulte. Ca sunt ipocriti, prefacuti, retrograzi. Serios? Jignesti fara motiv niste oameni care stau la coada si tot ei sunt ipocriti?

Fumatorul daca sta cu tigara aprinsa langa tine iti poate leza integritatea fizica prin viciul lui. Homosexualul niciodata. Simplu. Nu mai intoarce pe toate partile. Ai inteles ideea, doar ca nu o accepti.

Evenimentul are loc in strada, pe pietonalul cel mai circulat. Si oamenii aia care stau la coada pupa un cadavru. Nu am zis ca sunt vulgare, dar ambele evenimente sunt dizgratioase.

"Homosexualul niciodata." - Eu tocmai asta voiam sa accentuez, nu afecteaza fizic, ci psihic.

La fel si pupatul cadavrelor, doar ca astea sunt subiective. Daca pe tine te afecteaza sunt alte sute de milioane de oameni neafectati

Nu sunt subiective, doar ca mi-e greu sa cred ca evenimentul se tine pe strada, si nu in incinta bisericii. Daca se intampla astfel, evenimentul este intr-adevar nepotrivit, urat.

| Teffan a răspuns (pentru AC4S4):

Și dacă ei nu vor sa fie "ajutați"?
Sa știi ca nu prea sunt homosexuali care vor sa fie "ajutați".

In afara de flăcăii coriști, ajutoare de preoți, care au o spaima constanta de invizibil, nu prea găsești gay care dorește schimbarea sexualității.
Nu prea ai cum, în fapt, sa le-o schimbi.

Este imposibil, odată ce un om își trezește în conștiință această orientare, ca e ea din naștere sau nu, modificarea comportamentului de gândire ar da roade doar superficial, în cazul în care printr-o eroare, respectivul vrea sa fie schimbat. Sa spunem ca reușești sa "îl faci sa înțeleagă IMORALITATEA homosexualității".
Individul va recurge la aceasta înțelegere de fiecare data când vede o persoana de același sex și este atras de ea. Dar continua sa fie atras. Și va continua pentru tot restul vieții.

Încercarea de schimbare ar declanșa doar conflict interior în individ, suprapus peste cel existent.
Soluția este persistența în stilul de viata cu care s-a obișnuit, pentru ca nu face rău nimănui și în niciun caz sieși.

Probabil consideri orientarea homosexuala doar o forma de perversitate care se transforma ulterior în pedofilie. Ca altfel nu îmi explic de ce o consideri imorala.
Stereotipul conform căruia toți gayii sunt perverși.
Și heterosexualii nu?
Cred ca o sa găsești mai curând un băietandru înfierbântat, făcut faimos peste noapte la știri ca a violat o fetița minora, decât violenta în rândul gaylor sau cazuri de pedofilie.
Pedofilia la homosexuali se manifesta cu precădere în rândul preoților care sunt terminați mental de ingradirile Creștinismului.

Cunosc gay, și sunt oameni ca noi toți.
Domnule AC4. sunt oameni ca noi toți. laughing)

Și ei au sentimente, și ei iubesc.
Și important asta e.
Sentimentul de iubire universala.

Personal nu sunt fan lgbt ca organizație.
De asmenea, nu sunt de acord cu gayii creștini, nu suport ideea.(ori creștin ori gay, nu exista nuanțe când vine vorba de asta)
Nici fan marșuri pride sau alte prostii nu sunt.
Nici cu adopția de copii nu ma împac prea bine.

Dar oamenii delimitati de aceste politici, nu sunt nici imorali, și nici nu trebuie schimbați.

47 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

AC4S4 ne dai si noua retea asta de a deveni din hetrosexual un homosexual ca suntem extrem de curiosi, sunt curios si eu omule cum pot deveni homosexual?
desigur ca nu se poate un homosexual este asa din nastere nu are probleme mintale, sunt mult mai normali ca https://www.youtube.com/watch?v=XJmYQD1tUZA
https://www.youtube.com/watch?v=c3jzTRedjJ4
https://www.youtube.com/watch?v=Bf_5Fjy0Tr4

dar dogmatici fiind orbiti de dogmele lor ei nu pot vedea altceva decat dogmele lor atat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am nicio parere despre ei. Fiecare isi traieste viata asa cum vrea, nu am eu dreptul sa le zic cu cine sa faca sex. Dar elegant ar fi sa fie lasati in pace de habotnici ca gay nu vin in biserica sa ii spurce pe aia care cred in batranei care locuiesc pe un nor si nici nu ii considera bolnavi psihici

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mi-e scârbă. Doar atât.

Răspuns utilizator avertizat
| sadrian46 a răspuns (pentru Ionut1492):

Nu, chiar nu.

Altă întrebare. Până mă satur și dau ignor.

Așa crezi tu. Nu am ce să îți fac, te las cu credința ta.
Ca să nu mai am treabă cu tine, te ignor acum.

| Celcestietot a răspuns:

Înafara că este scârbos și imoral, este și împotriva dorinței lui Dumnezeu. Aceștia nu vor moșteni împărăția cerurilor. Nici nu pot naște un copil. Deci, este o eroare psihica, mentala, care trebuie corectată, nu încurajată.

| MPersephone a răspuns (pentru Celcestietot):

Si cum, cu mintea ta inchisa, crezi tu ca ar putea fi corectata aceasta "eroare"? Care este procesul, cum schimbi intreaga existenta a unui om?

| Celcestietot a răspuns (pentru MPersephone):

Ce te face să crezi că nu aș fi mai inteligent ca tine, "închisule". Nu mai comenta, că voi majoritatea ateilor știți numai să jigniți, nu îmi subestimezi mie inteligența. Dacă ție îți place să te *** în c*r cu unul, nu ai decât, tot tu o să arzi frumos in Iad, nu o fac eu în locul tău laughing laughing laughing. Baftă la cele veșnice, că vei avea nevoie laughing laughing laughing! Gl&hf laughing!

| Helper07 explică (pentru Celcestietot):

Asa vorbeste un crestin... dezamagitor.

| Celcestietot a răspuns (pentru Helper07):

1)Cine scoate sabia...
2)Și nu am chef sa fiu luat de prost, și este foarte adevărat ceea ce am zis, de ce sa ne mai mascam după vorbe frumoase, că asta este părerea noastră de fapt (a majorității creștinilor). Noi vorbim frumos cu ei, și eu ne jignesc. Ia spune, cine a început primul, eu sau el? Un creștin jignește primul său un ateu?

| Helper07 explică (pentru Celcestietot):

Nu conteaza, trebuie sa dai un exemplu.

| Celcestietot a răspuns (pentru Helper07):

Nu îmi place să fiu luat în râs de nimeni, până și Dumnezeu se mânie pe noi, dar de mine sau alții ce să mai zici.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Celcestietot):

"Aceștia nu vor moșteni împărăția cerurilor.", tu chiar esti foarte serios cu toate chestiile astea legate de religie, nu?

Adica, ai mai mult de 3-4 raspunsuri / an legate de subiectul asta... initial credeam ca zici la caterinca, dar tu chiar esti serios cu religia...

| Celcestietot a răspuns (pentru Cosmin86):

Da bine că îmi răspunzi la un comentariu de acum ~20 de zile, ce să mai, de o lună. N-am chef de ceartă, dacă mă crezi vreun incult sau ceva de genul, treaba ta, nici nu mă interesează părerea ta in primul rând. Crezi că nu știu cum gândesc oamenii ca tine despre cei credincioși? De ce să crezi că glumesc, nu ai văzut argumente serioase actuale din partea mea? Dacă vrei să mă iei în râs sau sa te certi cu mine, mai bine nu mă mai cauți. Spuneai că ești și tu credincios, atunci de ce mă judeci? Asta este frate, eu cred din motive întemeiate, tu ești doar cu numele din cate mi se arată... fiecare pe drumuri diferite, că nu vreau să mă cert. Nu mai rămâne așa șocat data viitoare, că nu este frumos.

La tine deja a devenit o obsesie, asta voiam sa zic.
De unde ai dedus ca te-am facut "incult"?

,,La tine deja a devenit o obsesie, asta voiam sa zic.'' - Bine. De unde stii de cand sunt eu credincios, ca parca o spui de ma cunosti de mic? Obsesie sau nu, asta nu ma afecteaza cu nimic.

,, De unde ai dedus ca te-am facut "incult"?'' - Am spus ca voi asa credeti in general despre crestini. Sa nu crezi ca nu am aflat totusi parerea ta despre oameni si cam ce crezi.

Nu mai generaliza cu "voi".

Atunci dacă te-am acuzat pe nedrept, greșeala mea.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Nu pot sa imi dau cu parerea, dar tot ce pot sa iti spun e ca numai Dumnezeu ii poate judeca pentru ceea ce sunt ei.

| RobertMoon a răspuns:

O parere buna, chiar daca au alta orientare sexuala nu trebuie marginalizati si tratati altfel fata de oamenii care sunt heterosexuali, sunt si ei oameni si merita respect pentru ca au curaj sa isi arate orientarea. Problema e ca in Romania sunt vazuti rau de peste 80% din oameni chiar daca acestia nu le-a gresit cu nimic si sa nu zic ca nici macar nu au avut vreun contact vreodata, pur si simplu sunt marginalizati de niste inapoiati mintal care se refugiaza in biserica cand vine vorba de problemele din jur, asta e parerea mea. Apropo, daca nu se pot inmulti care este problema voastra? Va ajuta cu ceva faptul ca ar putea naste un copil? Il cresteti voi sau ce? Si mai usor cu jgnirile ca toti suntem bombardieri pe net, dar afara daca stranuta cineva mai tare sariti in suswinking

| Celcestietot a răspuns (pentru RobertMoon):

Ești ateu. Un om în plus la datoria țări de exemplu.

| RobertMoon a răspuns (pentru Celcestietot):

Din 10 ori care merg in fata trebuie sa fie una mai isteata, daca ma inchin la Dumnezeu sau nu oricum nu e acelasi lucru, niciodata n-am crezut in divinitate, iar cand eram mic decat o duceam pe bunica mea care era foarte batrana la biserica in siguranta, o asteptam afara si o aduceam in siguranta, deci daca sunt ateu nu inseamna ca nu-i respect pe cei care cred.

Eu nu am instinctul de turmă ca majoritatea, treaba ta, m-am săturat să vorbesc în zadar cu voi ateii, că nu duce discuția nicăieri, tot încăpățânați sunteți. Există informații pe internet despre existența lui Dumnezeu, căutați singuri, nu mai întrebați pe forumuri!

| RobertMoon a răspuns (pentru Celcestietot):

A întrebat cineva ceva de Dumnezeu? laughing Problema credincioșilor convinși ca tine e că sunteți prea îndoctrinați și încercați să vă apărați rahatul de religie în fața celor care nu dau doi bani gen eu, și nici nu trebuie să vorbești cu mine că nu te-am băgat în seamă, tu ai rapsuns la mesaj și te-ai băgat ca musca in lapte

Ai probleme cu capul clar. Mi-ai comentat și acum negi. Spitalul de nebuni este potrivit pentru tine, eu zic să nu mai stai și să-ți faci bagajele. Voi ateii înrăiți aici de pe site, sunteți cei mai infecții, în special tu. GJ manwinking laughing laughing!

| Panamax a răspuns:

Nicio parere.Nu este treaba mea, si nu ii judec.

| LupusDei1993 a răspuns:

Da, sustin LGBT.
Let
God
Burn
Them.

| Helper07 explică (pentru LupusDei1993):

Nu asta inseamna

| LupusDei1993 a răspuns (pentru Helper07):

Ghinion, asta-i definitia mea.

| AG777 a răspuns: