| Gizăz a întrebat:

Ce părere au credincioşii de pe site de muzica rock şi/sau metal?

74 răspunsuri:
| danut a răspuns (pentru Gizăz):

Hai ca nici sa "citim" cum ne indica domnia ta nu mai reusim, asta e, nu toti e asa dastepti ca matale. laughing)

Dumnezeu a facut notele, cum le folosesti e OPTIUNEA lu matale, da matale e destept rau asa ca sti fara sa-ti raspundem noi astia ignorantii. Optiunile mele sunt ale mele iar ale tale sunt ale tale, eu te inteleg dar tu nu poti (sa intelegi), one e oare DEFECTU?

| Gizăz explică (pentru danut):

Ummmm... am zis că nu înţelegi ce citeşti, nu că "trebuie" să citeşti cum vreau eu... straight face Ţii neapărat să arăţi că eşti analfabet funcţional, aşa-i? Pe pagina anterioară "recunoşti că nu te-ai referit strict la note", iar acum îţi răstălmăceşti propriile vorbe dând în diverse cu modul de folosire. Tu eşti bun de-un experiment, jur. Dacă brusc ţi-ar dispărea din minte orice noţiune de religie, aş fi curios cum ai funcţiona. Dacă cineva ţi-ar tăia brusc sforile alea cu ajutorul cărora eşti controlat ca o marionetă, ce s-ar întâmpla? Ai rămâne în ploaie şi vânt până ar putrezi lemnul de pe tine şi te-ai întoarce în Pământ? Sau ai învăţa să mergi singur?

Imi pare rau dar esti prea avansat in...ce numesti tu logica ca sa te mai pot intelege, parca vorbeam despre metal in anii 60 si tu te referi la...note? Nu dragule, la metal ne referim si despre "el" vorbim, cu notele dupa aia, mai tarziu. laughing

| Inferno a răspuns (pentru danut):

Tritonul a fost interzis in Evul Mediu pe motiv ca provoca panica in randurile ascultatorilor, ulteriror a fost folosit de mari compozitori, cum ar fi Beethoven, Wagner si Vivaldi.

Muzica nu e blanda, nu e violenta, nici trista sau vesela. Asta e doar modul in care o percepem noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca exista christian rock/metal presupun ca au si ei site-uri deci artistii nu au nimic in potriva.Dar majoritatea oamenilor (referindu-ne la credinciosi) cand le spui de muzica rock se gandesc imediat la satanism asa ca nu cred ca sunt prea incantati.

| Zamolxe777 a răspuns (pentru danut):

Ce violenta? Ai ascultat muzica rock? Sunt intr-adevar unele genuri care promoveaza satanismul, violenta, sinuciderea etc.Dar sa stii ca exista christian rock, exista trupe care vorbesc de niste lucruri foarte faine.Sa fii bland si pasnic, dar stii cum mai trebuie sa fii? Si deschis! Pe asta o stiai?

| danut a răspuns (pentru Zamolxe777):

"Ai ascultat muzica rock? "
Ai urmarit TOT ce am scris eu sau ai citit DOAR un mesaj? Dupa ce citesti TOT, pune din nou intrebarea. P.S. Ai auzit de vorba romaneasca: un lup imbracat in piele de oaie.

| danut a răspuns (pentru Inferno):

Muzica nu contine numai note, sau gresesc eu? Instrumentele de percutie genereaza note muzicale?

| Zamolxe777 a răspuns (pentru danut):

Raspunsul tau e paralel cu al meu.Citeste tu inca o data ce am scris! happy

| Gizăz explică (pentru Zamolxe777):

Te chinui degeaba. E de-o prostie d-aia rară. Eu m-am lăsat păgubaş.

| Zamolxe777 a răspuns (pentru Gizăz):

Pai cu multi de aici ma cam chinui degeaba.Incerc sa ocolesc polemicile pe TPU ca nu-s deloc sanatoase.Dar site-ul asta a devenit deja doar o modalitate de a-ti pierde timpul, cateodata degeaba.Nu inveti nimic nou, ambele tabere sunt intr-un razboi de orgolii mai mult, un talmes-balmes pe scurt! laughing

De aia nu esti in stare decat sa insuti si sa ocolesti intrebarile care ti se pun? Henteligentu neamului. P.S. Te-ai lasat pagubas ca atata poti, te-as maguli daca te-as face prost dar nu-mi pot permite sa insult un grup de oameni care sunt cu zece clase peste nivelul tau intelectual. Dupa cum am mai spus in cap ai doar un mare patinoar.

| danut a răspuns (pentru Zamolxe777):

Nu e nici un talmes-balmes, totul sta in iintelegere, daca din o suta de lei unul este ierbivor si 99 carnivori cum este considerata specia, ierbivora sau carnivora, asta puteai sa intelegi și singur, sau nu puteai?

Întrebări similare