Este singurul adevar stiintific. Oligrofenii din America l-au bant din ignoranta si fanatism religios. Religia a fost si va ramane paguba si frâna dezvoltarii umanitatii!
In primul rand este singura teorie care ofera un raspuns rational si logic despre istoria noastra si despre natura este singura teorie care ofera dovezi reale este singura teorie care este temelia biologiei moderne este singura teorie care nu presupune ca o finta supranaturala sa fi intervenit in cursul ei si exemplele pot continua este singura teorie plina de ratiune/logica este o stinta un fapt stintific eu am o parere fb despre ea cei care spun ca are verigi lipsa nu ofera nimic da doar critica
Evolutionismul nu presupune ca oamenii au evoluat din maimultele pe care noi le stim azi. El este mai complex de atat. Speciile din care oamenii au evoluat sunt disparute de mult. Ca o mica intrebare: Crezi ca au existat Homo Erectus?
http://ro.wikipedia.org/wiki/Homo_erectus
De fapt maimutele din ziua de azi nu existau pe vremea acea ma refer la specile lor / specile din ziua de azi au stramosi comuni dar si ele ca noi am evoluat sa nu uitam ca erau mai multe speci asemanatoare ca noi
Eu stiu teoria insa nu am vrut sa plictisesc publicul cu informatii stufoase. Am scris in mare despre ce era vorba. Verigi lipsa inca sunt. Recunosc si eu asta, care sunt ateu si cred in evolutionism. Cand spun verigi lipsa ma refer ca nu s-au gasit toate subspeciile din lant. Oricum, este de apreciat munca celor care le-au gasit pe cele existente pana acum. E ca si cum ai cauta acul in carul cu fan si de cele mai multe ori este vorba de descoperiri accidentale. Mai usor este sa gasesti un dinozaur decat O ALTA SPECIE de om.
Nu a existat alta specie de om si alte speci homonoide da ca specia noastra nimeni nu a fost
Stramosul omului ca stramosul omului, dar despre fosilele vechi de zeci de milioane de ani? Nimeni nu poate afirma cu certitudine ca teoria evolutionista este in totalitate adevarata cum nici cel mai mare crestin nu poate demonstra existenta lui dumnezeu. E vorba de un oarecare echilibru intre cele doua teorii care la un moment dat se inclina in functie de informatiile/convingerile pe care fiecare le are.
Te rog numai scrie specii alea au fost la inceput in timp specile sau ramificat in rase iar azi cum deosebesti o specie de alta? simplu prin adn adica prin codul asementor ul unui individ cu alt individ cum a ea nastere o specie asta nu stiu posibil prin imperechierea a doua speci nu rase din nou la om nu-i posibil chestia asta ma cam sacaie
Ma refeream la faptul ca din stramosul comun X evolutia a dat nastere, sa zicem, la 2 ramuri ale arborelui genetic. Una este ramura noastra si cealalta este o alta ramura care nu s-a putut adapta si a murit. Asa a murit si omul de Neanderthal, din cauza concurentei cu ''fratii'' lui mult mai inteligenti si mult mai bine adaptati din punct de vedere fizic la climatul respectiv. In principiu ramura cea mai putin evoluata a dus la ''maimultele'' din ziua de azi.
Draga amice sa analizat adn uman specia umana nu a facut sex cu alte speci decat cu propia specie din chestia asta rezulta 1 ca specia noastra este pura 2 ca noi am avut mereu acelasi specie dar neam schimbat fizic / mintal 3 omul nu a evoluat din specii omul este o specie singulara stramosul comun al nostru a dat nastere la doua specii dar specia noastra a fost mereu la fel
Tu scriai ca omul a evoluat din alte speci este fals / la inceput da dar nu mereu suntem o specie pura
Pai zi si mie o specie care a facut sex cu alte specii, ca mie zau de-mi da.
Spune-mi tu de unde a aparut prima celula.Astept intrebarile!
http://www.descopera.ro/......utia-umana
Supa primiodiala din ea a rezultat prima celula care sa multipicat ca microbi din ziua de azi desigur dovezi sunt in 80 sa realizat intr-un loborator o supa primiodiala din care a rezultat celule vi
Multi isi imagineaza ca le inceput era nimic nu-i asa era apa/caldura/energie toate astea declanseaza viata sau gasit microbi in meteoriti cauta pe google
La inceput era Cuvantul si Cuvantul era cu Dumnezeu si Cuvantul era Dumnezeu.