Moartea clinica este explicate de mult, nu mai reprezinta un argument!
Aceste exepriente difera in functie de credintele sau CUNOSTINTELE persoanei respective!
Si eu am intrat in moarte clinica si am vazut ca nu exista nici iad, nici rai. Avem aceleasi dovezi.
NU EXISTA VIATA DE DUPA MOARTE de asta sunt convins 100%, dupa moarte numai existi decat in amintirea celor dragi sau filmari video, poze, uni au miliarde de poze cu ei
Eu cred in Dumnezeu! Gandeste-te tu oleaca cum ar fi existat stelele, cerul, pamantul, etc. Tot ce se invata in scoli e o prostie cu stiinta!
Culmea e ca te folossti de (prostia asta numita stiinta)
Eu ma refeream ca cica ei pamantul s-a format din big-bang ceea ce nu e adevarat! Sa reproduca ei asta, si eu ma impusc! Sau ca suntem evoluati din maimute! Maimutele cum ar fi existat! Dumnezeu exista!
Da aia au inventat tehnologia din prezent, pentru tine totul e prostie ce nu isi convine de parca ai fi mare geniu
Nu am zis ca sunt mare geniu. Oricum nu pot sa conving pe nimeni nu oblig.Si nu am zis ca totul e o prostie! Tu intelegi cum vrei mereu!
De ce mai intrebi daca nu crezi decat ce vrei, ca exista viata? http://www.macromemeless.com/cat/calm-down-bro-lemur.jpg
Ti-am explicat la cealalta intrebare care trata exact acelasi subiect ce si cum si mi-ai dat vot "eronat", pentru ca nici nu ai vrut sa intelegi ce ziceam, vrei doar raspunsuri care sa iti dea dreptate :-j
Nu e vorba ca nu am vrut sa inteleg ce ziceai ci pur si simplu NU CREDEAM CE ZICEAI! Sincer!
Pai daca o sa incerci sa intelegi, o sa crezi cel putin vreo 80%, din moment ce nu poti crea ceva, tot ce poti face e sa combini informatiile pe care le detii, dar deh, ateii "ie" naşpeţi, prosti, nu "stie" nimic, nici nu trebuie sa incerc sa inteleg.
Nu înțeleg cum puteți pune botul la asemenea prostii propagandistice făcute de pocăiți. Cred că trebuie să ai ceva probleme la " procesor " să crezi asemenea aberații!
Exista si ma bucurca au trait acea experienta, locuitori din Rai se vor inmulti
Este adevarat, cine nu crede Biblia, nu crede chiar daca sar scula cineva din morti, tot atat de adevarat este, credinta este darul lui Dumnezeu.