| blackumafia a întrebat:

Ce parere aveti acum despre biblie dupa descoperirile din tabloul cinei cea de taina a lui Da Vinci? cand se spune ca Isus a fost casatorit cu femeia de pe umarul lui Petru si ca era Maria Magdalena si ca are trasaturile unei femei? daca ii miscati pozitia in dreapta cade exact pe umarul lui Isus. uitati-va la tablou si comentati.

9 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Am parerea care am avut-o si pana acum. Si anume ca: Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire,
pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.
Parere proasta am despre acel Da Vinci,om nebun si fara minte! Care nu l-a cunoscut pe Dumnezeu si vai de el! Isus a fost, este si va fi curat,fara prihana, nepatat. El a trait pe pamant tot ce a vorbit. A fost si este un Exemplu pentru noi. Nici prin gand nu trebuie sa ne treaca astfel de scarbosenii, eu nu stiu cum te poti uita la un astfel de tablou si pe deasupra mai si comenta. Daca nu esti crestin, te inteleg.

| Urzi23 a răspuns:

Vezi bre ca la 20 de ani dupa ce a fost pictat tabloul curgeau petecele din el apoi vezi si tu de cite ori a fost restaurat, daca tu dupa un tablou judeci Biblia, care a fost scrisa cu 1500 de ani inainte,este treaba ta Tu nu ai vazut ca este cea mai mare harneala, cu amaritul acela de cod, scris de niste oameni vrednici de mila sa cistige si ei un ban. Deci dupa tine Sfintii si Martirii au fost fraieri ca nu au dat fuga sa vada tabloul rolling on the floor hai bre ca esti haios, si astia mici s-au prins ca este facatura numai tu nu

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Cu totii am vazut filmul: " Codul lui Da Vinci". E doar o supozitie, o posibilitate! Nu se stie si nu cred ca vom afla vreodata adevarul!
Un lucru e cert: daca s-ar descoperi si s-ar face public, faptul ca Isus a fost un simplu muritor de rand sau mai rau, ca Dumnezeu nu exista, in lume s-ar crea un mare haos!
Asa ca, scuza credinciosului: " crede si nu cerceta!" happy

| Bruninhos a răspuns:

Ba lasa-ne cu biblia ta scrisa de evrei e plina de minciuni numai aberatii unde-i Hitler asta...

| blackumafia explică (pentru Bruninhos):

Ce hitler ma nebun

| Bruninhos a răspuns (pentru blackumafia):

Sa omoare evreii ca nu-i suport aa si am uitat inca ceva sunt Ateu merg pe teoria evolutionista salut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da despre lica samadaul ce parere ai? cand ii spunea anei si lui ghita? despre mine SE SPUN multe,si din acestea, multe, vor fi fost adevarate si multe nu? adica multe se spun.dar este scris; si ce e scris e sfant.si nu scrie asa ceva.deci? ce sa comentez? nimic? sau...ce se spune? astea sunt barfe.iar eu nu sunt baba, sa barfesc, CE SE SPUNE. unde se spune?

| ayana13 a răspuns:

In aceea epoca in care traia hristos erau multi care credeau ca si porcii zboara.asa ca de ce isus nu ar avea sotie? sau pe cineva care sa eu traga din cand in cand? nu cred in astea cunosc personal o fata care vorbeste cu spiritele.sincer nici acum nu preaii dau crezare dar mi a spus unele detalii in amanunt despre bunica mea care m a socat.nimeni nu putea sti detalii asa banale din copilaria mea.si cand am intrebat o unde este.mi a zis ca ii este frig si foame.am intrebat o prin intermediu la prietena mea cum sa i dau de mancare si mi a zis cand o sa vin la ea.nu stiu ce sa cred dar e multe tampenii la mijloc. daca vrei sa vb pe mess da mi id tau

| Esperança a răspuns (pentru ayana13):

"de ce isus nu ar avea sotie" Pentru ca era Dumnezeu din Dumnezeu! EL s-a intrupat si scopul era UNUL SINGUR sa ne rascumpere pe noi prin Jertfa Sa! Toti oamenii si-l imagineaza pe Isus ca un om normal ca si noi. Stii tu cum arata El? Avea chip de om, dar poate ca nu era exact ca si un om. Crezi ca avea poftele noastre? Crezi ca avea slabiciuni ca si noi? Mintea omului e tare limitata, iar daca mai ai si 13 ani te inteleg.desi,nu o spun ca o lauda, eu la 13 ani gandeam ca un om matur! La 14 ani am decis ca e momentul sa imi predau viata in Mana Domnului! Sunt foarte fericita ca Dumnezeu mi-a dat pricepere sa il inteleg de la o varsta f frageda.