In loc sa citesti Cuvantul lui Dumnezeu tu citesti ce a spus posedatul ala? De unde sti ca nu era omul Dracului?
Sa inteleg ca cuvintele lui te-au speriat, eu nu sunt vinovat cu nimic tot ce am facut a fost sa intreb si sa dau copypaste la ce a spus Arsenie Boca atat. Chiar nu am vrut sa supar pe cineva tot ce am vrut sa stiu e daca are intr-un fel dreptate sau exagereaza.
Uite nu vreau sa te enervez sau sa te supar dar nepoata lui a declarat si a povestit ca EL la avut in pe Duhul Sfant si ca era asa de inteligent si de cult pentru ca citea foarte mult avea o memorie foarte buna. https://www.revistateo.ro/......te-181721/
Nu stiu sigur dar eu cred ca Arsenie Boca nu a fost un preot obisnuit se spune ca El a detinut un IQ de 180-190 de puncte adica era geniu si ca detinea foarte multe secrete de aceea a fost recunoscut peste tot unde se ducea ca si Sfantul Ardealului daca ai timp si rabdare ca sa citesti tot ce e aici ai sa te convingi http://www.cuvantul-ortodox.ro/......%E2%80%9D/
Eu nu sunt asa de porst incat sa pun botul la toate prostiile dar am vrut sa aud parerea si la ceilalti, adica sa ma conving. Daca El (Arsenie Boca) stia absolut tot ce se va intampla cu noi si cu copii nostri din generatie in generatie atunci inseamna ca nu a fost nebun si nici eretic.
Arsenie Boca stia cum gandeste Barbatul si care e modul sau de gandire la fel si la Femeie, nu stiu ce sa spun dar cred ca generatiile urmatoare sunt pierdute si aici nu ma refer doar la prostia umana aici ma refer si la Blestemul lui Adam si Eva pe care la pus Dumnezeu asupra celor doi.
Arsene si cum mai vrei tu este doar un Rasputin al Romaniei. Mai mult nu merita comentat, iti vor spune detailat aia de-i pupa pietrele de pe mormant.
Cum sa ma sperie unul ca ala? Nu m-ai suparat deloc ci sunt foate amuzat cand luati in seama spusele unuia pe care deja l-au mancat viermii.
Dar eu am spus deja ca "Eu nu sunt asa de porst incat sa pun botul la toate prostiile dar am vrut sa aud parerea si la ceilalti, adica sa ma conving." deci chiar nu am stiut ca e un fel de Rasputin al Romaniei.
Ori cum nu mai conteaza chestia e ca auzisem pe unu pe un fel de site religios tot asa spunand ca "Romania in viitor va ajunge ca occidentul si ca Arsenie Boca asta zicea ca: Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne".
Sti intr-un fel m-a pus pe ganduri la ceea ce am citit acolo si lund in considerare Sfanta Scriptura e o chestiune doar de timp.
Sa nu uitam ce ne spune Biblia "Blestemat sa fie cel ce se increde in oameni".
"Sunt inganduiti de Dumnezeu" ai zis tu acolo, parafrazandu-l pe Boca.
E ceva ce nu ingaduie Dumnezeu?
Eu cred ca El a inventat toate astea.