| SaveTheNature a întrebat:

-Ce parere aveti ca pe pamant exista intre 10 milioane si 50 de milioane de specii- de animale. Oamenii au reusit sa clasifice cam 1, 3 milioane?

9 răspunsuri:
| SaveTheNature explică:

Dar asta este estimarea facuta de oamenilaughing) crede-ma

| muffy1 a răspuns:

Stiam ca e intre 10 si 30, da nu are importanta asta
bine, cred ca peste trei sferturi tin de insecte, sunt 20 de mii de specii doar de albine.
cred ca ar trebui sa se gandeasca toti la asta, si sa realizam ca nu suntem singuri pe planeta, nu a venit mama si a zis..luati planeta asta, e a voastra, faceti ce vreit cu ea, ar trebui in schimb sa realizam ca suntem ai planetei, la fel de mult cum fiecare alta specie din astea 30 de milioane este, si ar trebui sa facem ceva ca sa schimbam modul de a trai, bazat pe distrugere, energie poluanta, fite, ca toti trebuie sa aiba o masina doar ca sa mearga prin oras, ca bicicletele e rele tata, si ar trebui sa incepem sa schimbam astea inainte ca numarul asta de specii sa devina un mit in viitor
altfel vom ajunge sa fie urmasii nostri invatati la istorie, ca era demult, o era cand oamenii erau incojurati de milioane de specii de animale, nu de cateva mii

| SaveTheNature explică (pentru muffy1):

Ai perfecta dreptate. Urasc masinile! Urasc nesimtirea oamenilor!

| muffy1 a răspuns (pentru SaveTheNature):

Bun, oamenii ca oamenii, dar masinile, aici generalizezi. tu scrii acum si imi raspunzi de la o masina, o masina care nu taie copaci sau scoate fum de la motorul pe benzina
in schimb e o masina care a adus intreaga omenire la un nivel total diferit. da, natiunile inca se cearta, predsedintii inca joaca aceleasi piese, dar, omul ca specie, a devenit participant in o comunitate mondiala, nu mai exista state, zi de zi vorbim cu oameni din capatul opus al pamantului ca si cum sunt langa noi, un eveniment daca s-a intamplat in new york, inainte sa apara la tv acolo, oamenii din japonia deja au citit despre el, si deja au vorbit cu prietenii lor din new york despre asta.
in afara de cativa bigoti si rasisti care inca considera ca de se nasca in o zona geografica sunt diferiti de alti oameni, aceasta masina a distrus diferentele dintre oameni, si a facut ca ideea de granite sa dispara in colectivul nostru.
a ura masinile e nonsensic, pentru ca sunt masini. nu au minte, nu distrug, de iau un cutit de bucatarie si omor oameni pe strada, nu pot da vina pe cutit, la fel cum nu pot da vina pe o centrala pe baza de carbuni.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Creatia Domnului este prea mare pentru a fi "catalogata".Eu cred ca exista mai mult de 50 milioane de specii, ce stiim noi?laughingam vazut un reportaj cum ca s-a gasit o specie de vierme ce traieste la - nu stiu cate grade si + nu stiu cate grade(peste 100).
Pacebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o foarte buna parere. Dumnezeu a muncit mult.dar a meritat.

| Silviuloan a răspuns:

Prostii...

| richarddawkins a răspuns:

Ca teoria lui darwin este adevarata asta cred, in 5000 de ani biblici era imposibil ca atatea specii sa existe pe pamant, incrusisarii intre specii au dat nastere la hibrizii eu unu nu ma mir ca sunt atat de multe