Exista si un motiv pentru care biblia crestina are 10 porunci si cea satanica 11. Si acel motiv este legat tot de Dumnezeu.
Numarul 10 poate fi considerat si Dumnezeu. 1 si 0, Dumnezeu. In timp ce atunci cand spui 11, deja esti luciferian, pentru ca esti cu 1 peste Dumnezeu, esti mai mare decat Dumnezeu.
Sunt interesante ambele.
Sa te manance pamantul atunci..si pe tine si pe satan al tau!
Satan e 0 fata de Dumnezeu
Chiar daca spui asta Satan te va ierta, El te va primi in Imparatia Iadului.Satan sa te aiba-n grija!
Oh nea' Mircica, credeam ca ma iubiti.
Doamne iarta-l...amin!
Is fata de lla ultima verficare.
Du-te ma satanisto...parca nu erai satanista. minti de spargi. ma doare in cot de de satanism si de diavol. Dumnezeu va face dreptate. iadul si scrasnirea dintilor il asteapta, pe diavol si pe toti pacatosii care nu s-au pocait pentru pacatele lor.
Eu zic,, Fie domnul cu tine '' ca nu sti ce vorbesti
Deci nu il cheama satan il cheama lucifer si sa stii ca nu esti smecher daca zici ca nu crezi in d-zeu
Whatever
Nici nu vreau sa par smecherA.
Eu cred ca esti smecherA
Nu imi place cuvantul smechera, suna manelist.
Daca smechera suna manelist, sukara cum suna?
Suna naspa, zi-mi si tu Satan Junior.
Ba cei care cred in satan nu traiesc mai mult de 30 de ani )))
Mh eu nu stiam ca satana stie sa si ierte eu stii ca stii doar sa-si bata joc de oameni si de sufletele lor
Zici tu? Nu vorbi urât cu satana, că s-ar putea să te întâlnești cu el la noapte
Părerea mea e că poruncile sataniste au sens, alea credinciose îs pentru ăia mai proști. Satana fi-e cu voi.
Poate daca ai citi si alte carti ti-ai schimba parerea despre al tau dumnezeu sau zeu. Sfatul meu citeste Diabolicon
Asa e da cine nu crede in ele cum sa stie asta stie doar so critice poruncile jui Dumnezeu si sal judece da o sa vada ei la judecata cine pe cine judeca
Toata lumea crede ca Poruncile sataniste sunt mai interesante, deoarece traim intr-o lume corupta si plina de rautate, insa par si mult mai omenesti desi toate sunt exagerate!
nu o sa comentez la toate deoarece nu are rost...
Poruncile lui dumnezeu au fost in asa fel construite pentru a controla omul si pentru a nu-l face sa creada decat in el, ceea ce nu mi se pare normal.
Toate 21 porunci mi se pare cat de cat interesante, insa niciuna nu este respectata indeplin.
Desigur ca tuturor le plac cele Sataniste deoarece in ziua de azi toata lumea e un "rebel" si e adevarat, cele sataniste sunt mai libere, mai obisnuite omului modern.
Sa nu uitam ca inainte de crestinism, lumea a crezut mult mai multe mii de ani in tot felul de zei. Unii in zei, altii in animale, altii credeau ca zeul suprem este o veverita, altii un caine si se inchinau la acel animal. Pe urma multi s-au convertit la crestinism. Crestinismul este o religie foarte foarte tanara daca este sa facem comparatie cu politeismul care a durat mult mai mult, nu doar 3000 de ani. Sa nu uitam ca Pamantul nu exista numai de 3000 de ani. Si sa nu uitam ca este chiar o perioada atat de mare. Crestinismul nu este in voga de 3000 de ani, este in voga de 2000 de ani iar 2000 de ani in raport cu 4, 5 miliarde de ani cat are pamantul este o cifra insignifianta.
Eu nu sunt satanist. Doar vroiam sa vad care sunt parerile voastre fata de aceste porunci. Degeaba sariti pe mine ca animalele si strigati sa ma arda pe jug. Eu sunt doar curios. Nu fiti incuiati ca majoritatea crestinilor.
S-a uitat de porunca 6-a si o aplica pe-a 11
Macar sa iei ce e bun din ele...
Da, am uitat. Cel mai mare pacat in satanism este PROSTIA.
Cum sa fie in satanism prostia poate vrei sa zici in crestinism si nu e prostia ci minciuna
Eu n-am spus ca e prostie in statanism. Am spus ca in crestinism este si am venit cu dovezi, vezi linkul de pe prima pagina. Asta nu inseamna ca sunt satanist.
Sal, cele 10 poruncii crestine sunt inutile din moment ce nimeni nu le respecta in totalitate, cele sataniste sunt aiureli emo
satanism, crestinismul = trecut
ateismul = viitorul
uite niste sfaturii umaniste
Iubeste cu adevarat si sincer
- Nu face rau nimanui, chiar daca ti s-a facut rau
- Gandeste pentru tine, foloseste-ti mintea
- Respecta natura si legile ei
- Fii responsabil
- Fii informat
- Fii curajos
- Fii bland
- Incearca cu adevarat, nu te da batut
- Fa totul sa iti indeplinesti scopul in viata.
" Nu face rau nimanui, chiar daca ti s-a facut rau"-Atunci ar trebui desfiintate puscariile pentru ca nu trebuie sa le facem rau nimanui(chiar daca sunt niste violatori,pedofili,sau criminali)
"Gandeste pentru tine, foloseste-ti mintea"-asta e buna
"Respecta natura si legile ei"religiile oculte respecta legile naturii(multi aseamana religiile oculta cu satanismul,deci revenim la satanism)
"Fii responsabil"-asta e alta lege(porunca suna urat,ca si cum ar vorbi un rege cu un sclav)
"Fii informat"-tinand cont de faptul ca in ziua de azi se promoveaza prostia,superficialitate, ipocrizia iar valorile morale si intelectuale sunt degradate, e cam greu sa gasesti informatii utile si corecte
"Fii curajos"-multi confunda curajul cu prostia, adica actioneaza fara sa se gandeasca la consecinte
"Fii bland"-acum ai cazut in crestinism, fii bland cu familia ca in ziua de azi daca esti bland cu cine nu trebuie pierzi cam tot ce ai
"Incearca cu adevarat, nu te da batut"-asta e buna, dar parca e scoasa din desene animate...nulte persoane nu fac tot ce le sta in putere, dar totusi spun ca au incercat cu adevarat.
"Fa totul sa iti indeplinesti scopul in viata"-asta e putin satanista, deoarece trebuie sa faci mult rau unora pentru a reusi tu! SI CARE E SCOPUL FIECARUI OM IN VIATA?
Deci pana acum ai combinat cele 2 religii, te contrazici putin...insa ai cateva chestii bune(dar nu poti spune ca ateismul este viitorul, cand tu combini cele 2 religii...in plus oamenii au nevoie de un vinovat pentru viata lor mizerabila, de un puct de spijin care nu ii va dezamagi-ca asa este firea umana-deci religia nu va dispare, se va schimba perceptia umana, dar religia vor ramane.Cel putin asta e parea mea!
Bai pai parca tot din cele 10 porunci a lui dumnezeu le spui da dumnezeu tilezice per scur
Ma frate de ce trebuie sasi traiesti viata dupa niste poruncii?
nu poti realiza cei rau si cei bine
vorba aia ce tie nu isi place altuia nu-i face, daca poti ajuta daca nu, nu, eu unu respect toate fara alea cu dumnezeu nu ca traiesc dupa ele si pentru ca gandesc rational, pozitiv
Vrei sa spui ca daca nu ar fi lege care te baga-n puscarie daca omori pe cineva, nu i-ai impusca pe toti mafiotii, violatorii si criminalii de la noi din tara?
Deci vezi, traiesti si tu dupa niste reguli, dupa niste porunci scrise in constitutia Romaniei.
Ce tie nu-ti place altuia nu-i face... nu functioneaza aceasta regula. Ti-as spune si de ce dar o sa-mi ia vreo 2 ore sa-ti explic. Oricum, iti spun pe scurt.
Sa presupunem ca lui Vasile i-a murit bunicul si a fost asaltat de o gramada de oameni care i-au adresat condoleante, l-au batut la cap toata ziua, i-au fost mila de el. Problema este ca Vasile detesta aceste lucruri. Tot ce vroia el era sa stea singur, sa fie lasat in pace. Nu vroia banalele condoleante spuse din obligatie, nu vroia mila nimanui, nu vroia o gramada de oameni calare peste viata lui. Asa ca Vasile a inceput sa creada ca atunci cand iti moare cineva, cel mai bine e sa fi lasat in pace. S-a casatorit cu Mariuca si dupa cativa ani i-a murit fratele acesteia. Vasile nu i-a spus nici macar condoleante, pentru ca stia cat de rau s-a simtit cand gramada aceea de oameni l-au asaltat cu mila si cu tot felul de vorbe banale. Mariuca s-a simtit ofensata si a divortat de Vasile.
Vezi? "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" nu functioneaza tot timpul!
Amice legile sunt facute de om, poruncile cele 10 sunt si in cartea mortilor si in cele mai vechii mitologii, nu cred ca isi place sa fi mintit, furat, omorat etc sau isi place?
Amice eu nu am inteles nimic din ce-ai spus tu. Scuze eu vorbesc doar romana, engleza, italiana, spaniola si putina germana. Alegeti o limba si tradu-mi.
Amice, imi cer iertare. M-am uitat inca odata peste mesajul tau incercand sa inteleg cateva ceva insa slabe sanse.
Am inteles ca ai scris ca legile sunt scrise de om iar poruncile sunt si in cartea mortilor si in cele mai vechi mitologii. Ma intreb cine-a scris cartea mortilor si cele mai vechi mitologii. Cred ca un dragon mare si albastru.
Si ca raspuns la intrebarea ta, daca-mi place sa fiu mintit, furat, omorat; Bineinteles ca nu imi place. Ce intrebare mai este si asta?
O seara placuta
Da gandesti pamanteste ratioanal ai vrea ba voi nu stiti cat de bine te poti simti daca le respecti cele 10 porunci te simti aproape de Dumnezeu si poti simti iubire pe care neo poarta
Aici te contazic cele zece porunci au fost scrise de Dumnezeu si date lu moise da tu de unde sa stii crezi in deavol in continuare ca poruncile satanice sau cele ateice sunt aceleasi au acelasi inteles mai citeste si tu biblia si vei afla adevaru adevarat sau du-te la biserica si asculta sfata Evanghelie ea nu-i modificata ca Biblia
Nu prea îmi place aia cu magia, nu cred în magie. În rest regulile sataniste mi se par de bun simţ.
Mama ))) Ce discutii palpitante.
Si eu le sustin mai bine pe cele satanice.
in biblie spune ca daca cineva te loveste sa intorci si celalalt obraz.dar totusi mai zice ca toti oamenii sunt egali, asta este o injosire, sa stai ca prostu in timp ce ceilalti te batjocoresc.
In schimb aceste "legi satanice" sunt mai normale, dar sunt oameni cretini care nu inteleg faptul ca"lucifer","satan","Azazel" sau ce nume ii dati voi satanei, nu spun ca trebuie sa faci "rau" fara motiv. Daca sunteti curiosi cautati motivele pentru care acesti "mareti diavoli" au fost izgoniti.
Am vazut pe aici multe raspunsi cu inteles ca satana e bun dar daca e buna atunci de ce sperie oameni? de ce ne face rau? de ce ne omara sufletele si etc
Din punctul meu de vedere, eu cred ca aceste numere, 10(dumnezeu) 11(Satan), arata ce "relatie" de egalitate ai cu acela in care crezi...de exemplu, 10 : 1 si 0 adica Dumnezeu nu te trateaza de la egal la egal (1 ar fi Dumnezeu si 0 suntem noi) dar 11(Legile lui Satan) : 1 si 1, adica esti tratat la egal cu cel in care crezi, pentru ca Satan trateza de la egal la egal pe oricine crede in el, pentru ca el nu pune limite fiintelor, asa cum face Dumnezeu, Satan te lasa sa alegi ce drum vrei tu asta e parerea mea!
Pfff unele porunci sataniste mi se pareau a fi bune la inceput dar se termina tot in cruzime toate deci nu stiu ce sa zic.dar clar poruncile din biblia crestina
Poruncile sataniste sunt normale pentru a atrage in capcana pe cei batuti in cap si fara educatie despre DUMNEZEU.
De parca razboinicii lui Dumnezeu sunt mai educati si mai inteligenti. Sa-ti fie rusine ca spui asa ceva
http://www.youtube.com/watch?v=KGIkPUlj-Fw
Si asa sunt 99% dintre crestini.
RUSINE!
Rusine pentru cei care pretind a fi crestini, si nu-s decat o apa si-un pamant si pentru cei care nu cred in existenta Lui
Cineva care are intelepcine care o cere dumezeu oamenilor si pe care o folosesti pentu ai ai feri pe semeni sa nu cada in capcana deavolului Dumezeu sa te Bine Cuvinteze
Bai uite mie nu mi-e rusine sa spun ca Dumnezeu e tatal si creatorul meu si el e judecatorul juprem care va judecat tot ce am facut bine sau rau asta nu insemna ca tot ce ai spun acum Dumnezeu nu te va judeca pentru ca indraznesti si cei care indraznesc sai in lature pe cei ce cred in Dumnezeu sa-si piarda speranta si încrederea in Dumezeu o sa va vad eu pe voi cat de rusinati veti fii voi in fata lui când veti fii judecati