anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti? Cele 10 porunci din biblia crestina vs cele 11 porunci din biblia satanista.

1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

Biblia satanista.

1. Nu-ti da opiniile sau sfatul decat daca esti rugat.
2. Nu-ti povesti necazurile altora decat daca esti sigur ca acestia vor sa le auda.
3. Cand te afli in lacasul altuia arata-i respect, altfel nu te duce acolo.
4. Daca un invitat in lacasul tau te enerveaza, trateaza-l cu cruzime si fara mila.
5. Nu face avansuri sexuale decat daca ai primit semnalul de imperechere.
6. Nu lua ceea ce nu-ti apartine decat daca este o povara pentru cealalta persoana si aceasta cere sa fie eliberat de povara.
7. Recunoaste puterea magiei daca ai folosit-o cu succes pentru ati indeplini dorintele. Daca negi puterea magiei dupa ce ai chemat-o cu succes, vei pierde tot ce ai obtinut.
8. Nu te plange de nimic din ceea ce nu esti implicat direct.
9. Nu face rau copiilor mici.
10. Nu ucide animale neumane decat daca esti atacat sau pentru mancarea ta.
11. Cand mergi pe teritoriu deschis, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, DISTRUGE-L.

Răspuns Câştigător
| Inferno a răspuns:

Exista si un motiv pentru care biblia crestina are 10 porunci si cea satanica 11. Si acel motiv este legat tot de Dumnezeu.
Numarul 10 poate fi considerat si Dumnezeu. 1 si 0, Dumnezeu. In timp ce atunci cand spui 11, deja esti luciferian, pentru ca esti cu 1 peste Dumnezeu, esti mai mare decat Dumnezeu.
Sunt interesante ambele.

68 răspunsuri:
| Adryan_Dan_1991 a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Ba cei care cred in satan nu traiesc mai mult de 30 de ani laughing)))

| Adryan_Dan_1991 a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Mh eu nu stiam ca satana stie sa si ierte eu stii ca stii doar sa-si bata joc de oameni si de sufletele lor

| Adryan_Dan_1991 a răspuns:

Am vazut pe aici multe raspunsi cu inteles ca satana e bun dar daca e buna atunci de ce sperie oameni? de ce ne face rau? de ce ne omara sufletele si etc

| Oyasumi a răspuns:

Mama laughing))) Ce discutii palpitante.
Si eu le sustin mai bine pe cele satanice.
in biblie spune ca daca cineva te loveste sa intorci si celalalt obraz.dar totusi mai zice ca toti oamenii sunt egali, asta este o injosire, sa stai ca prostu in timp ce ceilalti te batjocoresc.
In schimb aceste "legi satanice" sunt mai normale, dar sunt oameni cretini care nu inteleg faptul ca"lucifer","satan","Azazel" sau ce nume ii dati voi satanei, nu spun ca trebuie sa faci "rau" fara motiv. Daca sunteti curiosi cautati motivele pentru care acesti "mareti diavoli" au fost izgoniti.

| Cosma_Bogdan_2002 a răspuns (pentru Allrc24):

Zici tu? Nu vorbi urât cu satana, că s-ar putea să te întâlnești cu el la noapte

| Cosma_Bogdan_2002 a răspuns (pentru Allrc24):

Părerea mea e că poruncile sataniste au sens, alea credinciose îs pentru ăia mai proști. Satana fi-e cu voi.

| AndreeaTn a răspuns (pentru Inferno):

Eu nu cred asta
Nr. 10 pentru ca (porunci)
1- Dumnezeu si 0- pentru Satan
iar 11 porunci
1- Dumnezue si 1- pentru Satan
Deci Satan vrea ca sa fie la egal cu Dumnezeu...)

| Demonicon a răspuns (pentru Adryan_Dan_1991):

Poate daca ai citi si alte carti ti-ai schimba parerea despre al tau dumnezeu sau zeu. Sfatul meu citeste Diabolicon