Un religios care crede ca violenta e rupta din rai? "Unde am mai vazut oare asta".
Scotea dracii din ei , asa se spalau rufele pe vremuri, si chestile alea din masinile de spalat automate tot in scopul asta sunt. Jap jap.
La baptisti sau reformati (catolic cu siguranta nu e) se intampla sa te surprinda foarte multe obiceiuri...
Secte dubioase aparute precum ciupercile dupa ploaie.Nu o sa vezi asa ceva in ortodoxie...
Nu cred ca sunt baptisti sau reformati dar cu siguranta au ceva probleme la "calculator". Ce or fi facut bietii copii sa te porti asa cu ei, cred ca "majorii" necesitau asemenea tratament si in mod siguracel individ in verde.
Nu, la ortodoxie se fac altfel de "sfintiri "
https://www.youtube.com/watch?v=OnEe4AXUXhk
Sunt extreme cauzate de impostura unor persoane care nu au cauta in orientarea vietii spirituale. Sunt exceptii de la regula. Aceste exemple NU sunt aspecte obisnuite, indiferent de confesiunea in care ele apar...
Tipic ateilor: a vazut si el un popa care face nu stiu ce si echivaleaza cu ceva intamplat in cadrul bisericii, adica ateul confunda asta cu ritualul ma rog, cadru riguros de discutie si alte alea btw, multam ca imi faceti ziua mai buna, sunteti simpatici tare
Imi pare rau sa te dezamagesc si sa-ti stric ziua si motivul de distractie - nu sunt ateu, asa cum nu toti cei care intra in biserica nu sunt credinciosi. Si cunosc un lucru f clar -Taratoarele care-si schimba mucii pe icoane si ciolane de animale moarte sunt de o aroganta libidinoasa si cred ca calea spre spiritualitate si adevar este doar in hrubele in care bolborosesc niste afaceristi agresivi.
Zenicide întreabă: