E un clip publicitar prin care omul respectiv atrage clienții pe principiul „Laudă-te gură că ți-oi da friptură". Vindecarea nu se face cu fantezie și „minuni". Trebuie știință și verificare temeinică. Dacă mergeau bine minunile și fantezia, doctorii erau șomeri și nu mai exista medicina, pentru ca nu mai era nevoie.
E vorba de medicină naturistă nu fantezie.
Dacă te uiți la minutul https://youtu.be/x2DU_ERunjs?t=22 și vezi ca scrie:
00:21
Când aveam patru ani am auzit o voce: „Eu sunt Spiritul Celui Preaînalt.
00:28
Nu există nimeni mai presus de mine. Eu sunt Dumnezeu Însuşi". În acea seară,
00:34
la cină, Spiritul a venit la mine.
00:47
Gura lui nu s-a mişcat, dar l-am auzit vorbindu-mi: „Sunt aici pentru tine".
îți dai seama despre ce medicina naturista e vorba. Omul se străduiește să minta naivii ca are puteri deosebite ca sa-i devina clienți și să facă bani de pe urma lor.
E rău? E bine? E bine, pentru ca societatea accepta minciuna si nu o sancționează și atunci se merge pe principiile: „cerere și ofertă" și „nu e prost cine cere, e prost cine dă".
Fiecare își poarta singur de grijă. Dacă se lasă înșelat, asta e. E adult, deci e pe răspunderea lui.
E pe credință. Omul mincinos cere credință omului naiv pentru a-l înșela.
Rațional se gândește așa:
Oricine face ceva, o face dintr-un motiv.
O entitate puternica nu are nevoie de nimic de la om, pentru ca e atotputernica.
Exista atunci motiv sa ajute omul? Nu.
Exista motiv sa ajute doar un număr limitat de oameni și pe restul sa ii lase sa moara? Nu.
Exista motiv ca entitatea sa dea puteri doar unui om și pe restul sa ii lase fără puteri? Nu.
Si atunci care e realitatea? E simplu. Omul mincinos se lauda, prostește oamenii și face bani, iar entitatea atotputernica nici nu exista.
Daca ar fi existat cu adevarat o entitate interesata de om, i-ar fi ajutat pe toti, fara sa ceara nimic, pentru ca e atotputernica si oricum nu are nevoie de nimic.
Nu ar mai fi fost nevoie de doctori, pentu ca totul se facea prin minuni.
Mă refer că eu ii am cartea și în ea se vorbește despre medicina naturista, tratamentele naturale și mâncarea naturala și suplimente naturale cum vindeca multe boli cronice.El mai releva cauzele adevărate ale bolilor și cum că medicina actuala încă nu le-a descoperit.
Omul ca sa isi vanda cartea nu putea sa spuna adevarul ca e un om obisnuit care vrea sa faca bani, ca nu-i mai cumpara nimeni cartea. Si atunci ca sa prosteasca omul spune minciuni ca a vorbit cu Dummezeu, ca el singur a descoperit mai mult decat cei mai inteligenti oameni care au stiinta si fac medicina adevarata si verificabila, cu rezultate clare la milioame de oameni.
Cine naiv si il crede se inseala si el ii ia banii. Oamenii sunt multi. Nu il cred toti, dar daca dintr-un miliard de oameni 1 om dintr-o mie deci din 1 miliard ii cumpara cartea 1 milion de oameni si vinde cartea cu 10 lei profit pe bucata, face 10 milioane de lei. Cu 10 milioane de lei, numai din dobanda si traieste ca un rege. Si fara dobanda, daca mai traieste 50 ani, deci 50x12 = 600 luni si aproximez la 1000 luni ca poate traieste mai mult de 50 ani, 10milioane impartit la 1000 luni = 10 000 lei pe luna, deci are traiul asigurat. Prin urmare, omul nu e prost deloc. Stie sa traiasca. Daca pun si dobanda e boierie.
Ca sa vezi adevarul trebuie sa mergi de la cauza la efect. De ce scrie omul cartea? De ce e mincinos? Si raspunsul vine imediat, pentru ca e simplu. Pentru bani. De ce zeul atotputernic nu ajuta oamenii? (Daca ar exista) Pentru ca nu are nici un folos de pe urma lor.
Atunci de unde apare zeul atotputernic in povesti si de ce? Acelasi raspuns: bani, putere si control asupra naivilor creduli. Zeul nici macar nu exista.
Daca tot ai cumparat-o poti s-o citesti, poate te va ajuta cumva.
Taylor_Bella_1997 întreabă:
HorneaDaniel2002 întreabă: