| Inferno a întrebat:

Ce parere aveti de africani si restul triburilor ce deformeaza craniile copiilor inca de mici pentru onora zeii.
Oare credinta e chiar atat de buna pe cat se crede?

20 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Întrebarea se referea la credinţaîntr-un anume zeu,la modul general. Şi creştinii,şi ăia din triburile din Africa,au ceva în comun. Cred în zei. Că sunt unul,sau mai mulţi,că-i zice dumnezeu,sau altfel, ăstea sunt particularităţi. Dar şi creştinii şi africanii cred într-o entitate superioară.
Şi, dacă este să mă leg şi de creştini, cât de ok este sa te înfometezi singur pentru a ţine post negru, că aşa vrea dumnezeu?

| Inferno explică:

"Ce au zeii pagani cu credinta crestina?"
Nu stiu si nici nu-mi pasa, am spus ca nu e buna mereu credinta si am dat u nexemplu.

| Filip23 a răspuns:

Intreaba-i pe ei. Si nu extinde practica lor la credinta noastra.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Filip23):

"Si nu extinde practica lor la credinta noastra"... lamureste-ma unde apare ceva legat de religia crestina in intrebarea lui. Eu chiar nu imi dau seama.

| Nucreeed a răspuns (pentru anonim_4396):

Vazand cum te contrazici cu crestinii astia incuiati mai la toate intrebarile legate de religie as putea zice ca ti'ai facut un hobby din astalaughing este adevarat? oricum nu ai cum sa ii convingi de ceva ei tot pe a lor o tin... orice le'ai spune ei cred ca doar ce zic ei este corect..eu zic ca devine cam enervant in timp sa te contrazici cu ei si e o pierdere de timpstraight face

| TheTigerX a răspuns (pentru Nucreeed):

Ai dreptate..insa nu inteleg ce mai cauti la categoria asta..sau incerci si tu sa iti atragi adepti?

| Filip23 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai bai Gaie, zice omu "ce parere aveti de africani", si apoi, usor, ca o basinica de copil, trece pe culoarul credintei la general. Te cred ca nu observi, n-ai nici un interes.

| DeliaDaniela a răspuns:

Oare toti suntem vinovati daca unul face o greseala? Trebuie sa dam vina pe credinta din cauza asta?

| Inferno explică (pentru DeliaDaniela):

Daca nu credinta in acei zei este responsabila atunci cine?

| DeliaDaniela a răspuns (pentru Inferno):

Dar tocmai asta spun... ei cred in zei, dar altii cred in d-zeu. Si cei care cred in d-zeu nu fac acele lucruri oribile, dupa parerea mea. cand zici " credinta nu e buna" nu precizezi ce fel de credinta... si atunci implicit ne amesteci pe toti la un loc, ceea ce nu e corect. Nu?

Penticostalii cred in Dumnezeu si danseaza cu serpi veninosi crezand ca Dumnezeu ii apara. Asta e ceva bun?

Serios? nu stiam... si cunosc destui penticostali care mi se par destul de ok. Dar chiar daca ar fi asa, in lume sunt foarte foarte multe religii. In plus, daca 5 persoane de religie penticostala fac asa ceva, noi nu trebuie sa uitam ca poate sunt altii 10 care respecta poruncile lui d-zeu si nu practica genul asta de activitati. Nu trebuie judecati toti din cauza unuia. Nu crezi?

Ma rog, anumiti penticostali ce locuiesc intr-un anumit lant muntos.

Eeee, pai asta schimba datele problemei. sa recunoastem ca nu religia lor ii invata sa faca asta, ci mediul in care locuiesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cercetati toate lucrurile si alegeti ce e bun.santem oameni. incununarea creatiei, avem simtul dreptei masuri, plus inteligenta si discernamant.este libertatea totala buna fara o lege morala?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lamureste-ma si pe mine unde a scris in intrebare ceva legat de religia crestina?

Răspuns utilizator avertizat
| Pufuletica98 a răspuns:

Aia e nebunie. Dumnezeu nu cere asa ceva crestinilor. Dumnezeu la putere!

| ImiUrascViata a răspuns:

Sincer?! Eu cred ca ei sunt ciudati, nu trebuie sa-i chinuie pe bietii copii sad! O fi cine stie, dar in orice caz nu cred ca daca existau zei cereau chinuirea creatiilor sale tongue. Zau acum! Poate au fost extraterestri, dar nu ma adancesc in discutie ca oricum tot ce spun e gresit cred altii -.- sad.

| TheTigerX a răspuns:

Credinta in ce?
in zei..nu;
in Dumnezeu.da.