Au uitat de iurborea față de aproape...asta e o să ne întâlnim cu ei în iad și o să ne batem joc de ei.
Oricum, pentru mine cam tot ce ține de religieeste o aberație, dar Ema îmi este simpatică, are simțul umorului
Mulţi creştini de pe TPU,ţin cu religia lor la fel cum tin cu o ehipă de fotbal,şi în înjură pe atei, care în mintea lor, sunt suporteri inamici.
http://i.imgur.com/19OiV.jpg (dacă apare semnul ăsta sub ceva scris de mine, înseamnă că sunt beat, ameţit sau mahmur)
Ei bine, dacă există, nu-i vezi pe aici pentru că ştiu să-şi ţină gura şi să nu comenteze aiurea la toate întrebările. De restul... nu mai zic nimic. Poate decât un "Amin".
Ce tu vrei sa zici ca esti crestin nu?
Dar da tu crezi in ceva ce nu ti se arata nu-l vezi, deci tu crezi in ceva ce nu exista. Citez: " Exista chiar daca nu exista ". Dar citatul acesta nu e chiar bun in acest context eu iti spun cand ti se va arata sa il slujesti pe acest domn al vostru ca al meu nu e, deoarece ne-a facut pe noi sa fim slugile lui.
Eu sunt crestina, cred in Dumnezeu si nu raspund intrebarilor ateilor menite sa faca lumea sa nu mai creada in El, pentru ca pur si simplu n-are rost, fiecare cu religia lui,
Chiar tu incepi intrebarea prin a jigni si te mai intrebi de ce injura alti? Te-ai gandit ca poate din cauza celor ca tine care ii provoaca? Si ai vazut vreo data padure fara uscaturi?
Nu m-am referit la toti crestinii. M-am referit doar la cei care spun numai aberatii si injura ca prostii.
In general "crestinii" care cred cu desarvasire in Dumnezeu si in a tot puternica sa putere asupra noastra sunt copiii de 12 ani sau oameni de la 50 de ani in sus, sunt sigura ca daca te intalnesti cu u baiata de 16 ani nu te injura daca nu crezi in Dumnezeu! Oricum si normal ca sunt! N-ai stiut tu unde sa cauti
Mersi. De ce crezi ca le-am pus. Asteptam parerea unui dobitoc.
copilu întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: