| bleakk a întrebat:

Ce parere aveti de emisiunea aceasta:http://www.sperantatv.ro/web/category/arhiva/dialog-pe-s cara-richter/? [cei care o stiti,desigur]
P.S.:Pentru cei care nu o stiu,o recomand cu placere. Discutii si dezbateri pe teme religioase,sociale, chiar si politice.

16 răspunsuri:
| Jardelin a răspuns:

Post de televiziune al sectei adventiste!

| bleakk explică (pentru Jardelin):

Sa te corectez putin:
1.Asta nu e o parere, nici macar remarca nu e.
2.Macar daca ar fi contat al cui e postul sau macar daca as fi intrebat asta.
3.Nu stiu daca, chiar e secta, ceva-mi spune ca e un cult recunoascut de stat, spre suprinderea ta.

| anonimg a răspuns (pentru Jardelin):

"N-avem toti un singur Tata? Nu ne-a facut un singur Dumnezeu? Pentru ce, dar, suntem asa de necredinciosi unul fata de altul." (Maleahi.2:10)

| bleakk explică (pentru anonimg):

Anonimg,eu nu il inteleg pe el.esti un militant impotriva ateilor, dar totusi vad ca este la fel de indarjit si in "lupta" cu credinciosii.Nu poti intelege.

| Jardelin a răspuns (pentru bleakk):

Eu si credinta mea am fost atacati de neoprotestanti care s-au aliat cu ateii! Tu ce ai face in locul meu?

| Jardelin a răspuns (pentru anonimg):

Unde scrie in Biblie ca trebuie sa avem incredere unul in altul?

| bleakk explică (pentru Jardelin):

Nu generaliza, te rog. Daca ei ma ataca, nu este necesar sa atac si eu ca sa ma apar.Si probabil nu toti te-au atacat, crede-ma ca sunt si oameni de partea ta.Si eu sunt de partea ta, dar ar trebui uneori sa fii mai retinut.Si cum ai punctat "credinta", nu Biserica, deci sustineti in continuare mai presus de orice CREDINTA.

| Jardelin a răspuns (pentru bleakk):

Multumesc. Nu eram prea sigur ca sint si oameni de partea mea! Imi apar credinta mea ortodoxa pentru ca imi iubesc aceasta credinta! Dumnezeu sa te binecuvinteze cu al sau har si a sa iubire!

| Mădă0611 a răspuns (pentru Jardelin):

Iar e toata lumea impotriva la ortodoxism? broken heart Cum se numeste alianta asta?

| bleakk explică (pentru Mădă0611):

Madaaa,incearca,te rog, una din aceste episoade, si daca iti plac poti urmari si altele.Si vino cu o parere.http://www.sperantatv.ro/web/category/arhiva/dialog-pe-scara-richter/.Cauta un titlu bun, poate pe la pagina 2-3-4,si urmareste. Dureaza aprox 50-60 min.

| Mădă0611 a răspuns (pentru bleakk):

Pe programul asta ma uitam cand il aveam in grila de programe, pentru amuzament laughing, astia, spre deosebire de ortodocsii super persecutati (trinitas tv), sunt foarte amuzanti, nu ma mai uit. 50-60 de minute dureaza un documentar din care mai invat ceva util.

| EmaS a răspuns (pentru Jardelin):

Credinta adevarata este una singura In Domnul Isus Hristos. Cine iubeste pe Isus iubeste pe toti oamenii indiferent de culoare sau confesiune.

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

Deci am dreptate cand spun ca e ipocrit un crestin care are ceva impotriva unui ateu.

| bleakk explică (pentru Mădă0611):

Depinde si ce emisiuni urmareai, sunt si emisiuni de

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai puteti acuza pe nimeni ce raul ori binele prea mult cata cata vreme l-ati scos din scoli din viata voastra si din orice manifestare a vointii voastre.acuma santeti intr-adevar liberi de Dumnezeu si robi ai libertatii voastre.sa va fie intr-un ceas bun.dar nu pre cred.