| m2704 a întrebat:

Ce parere aveti de faptul ca majoritatea dintre cele mai puternice persoane de pe glob sunt atei?

63 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

"Le-a dat satan putere, dar si-au pierdut sufletul cautand placere in lumea asta, care e trecatoare" laughing

Ateii nu au superstitii, isi pot folosi creierul corect, nu stau si asteapta ajutorul unui prieten imaginar.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

În ce sens puternice?

| m2704 explică (pentru Someonewhoappreciatelife):

Influente,bogate,respectate.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru m2704):

Nu vreau să generalizez dar unii ajung "puternici" deoarece nu le pasă de nimeni şi de nimic în timp ce-şi urmăresc scopurile. Că ajung influiente şi bogate nu pot obiecta, dar că sunt respectate, aici nu sunt atât de sigur...

| Mădă0611 a răspuns (pentru Someonewhoappreciatelife):

Afacerile sunt asa, cei destepti ii conduc pe cei prosti, si in religie e asa, deci... Tesistii nu respecta ateii, din iubire love struck, dar smecheria e ca ei nu conteaza, din moment ce nu sunt in stare nici biblia sa o respecte trei puncte

| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru Mădă0611):

Şi cum crezi cât valorează un om care e dispus să-i prostească pe toţi doar pentru a câştiga bani? Ţi-ai dori o astfel de persoană să-ţi fie prieten?
Cât despre respect, eu sunt creştin şi mă strădui să-i respect pe toţi indiferent de concepţiile personale.

| Inferno a răspuns:

Vaticanul nu cred ca este format din atei.

| 4b a răspuns:

Bravo lor...ma lupt si eu sa devin puternicwinking

E afacere, asa cum e si religia. Mie imi place un produs, te pot "prosti", de fapt convinge, sa-l cumperi, pentru ca eu cred in el, cred ca e cel mai bun + ca oamenii de afaceri sunt prieteni cu oameni de afaceri, nu e ca religia? Diferenta e ca un produs daca nu iti place, nu-l mai consumi, cu religia nu mai merge ca deja ai probleme psihice cauzate de indoctrinarea care s-a asezat confortabil in subconstient, ca un virus.

Teistii nu respecta ateii si nu-i respecta pe cei de alta credinta, oricat ar incerca si ar arata ca da, in mintea lor e respingere, dispret, mai ales in mintea celor religiosi/fatarnici.

| mary4048 a răspuns:

Bani=putere..deci se inchina la bani.dar eu nu as fi sigura ca nu sunt si credinciosi printre ei.

| danut a răspuns:

Zi-ne si noua cativa din astia ca nu-i stiu.

| RAY a răspuns:

Poti dovedi asta?

| RAY a răspuns (pentru mary4048):

Voua nu va trebuie banii, voua va cade din cer

| mary4048 a răspuns (pentru RAY):

Un exemplu ar fi Gigi Becali..nu crezi?

Ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea mea ca sa stiu

| AlbaAura a răspuns:

Asta crezi tu. Spune-mi din ce statistici sau documente te-ai informat ca sa afirmi acest lucru.

Era doar un exemplu, care sa-mi sustina raspunsul anterior.

Ateii nu se inchina la banii, cel putin eu nu ma inchin

Dar nici nu esti printre cele mai puternice persoane din lume. puteai pune intrebarea altfel, dar facand referire la putere, banii nu au cum lipsi din ecuatie. Punct!

| robijam a răspuns:

Religia te face slab, un ateu nu va gandi tot timpul cand face ceva mai rau ca il va bate o divinitate.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru Mădă0611):

Din perspectiva în care prezinţi lucrurile este foarte uşor de înţeles de ce am ajuns să trăim într-o lume atât de superficială, unde omul este apreciat nu după calităţile ce-l fac în primul rând om, dar după contul în bancă sau lucrurile materiale cu care se înconjoară.
În ce priveşte manifestarea respectului, te înţeleg de ce-ţi vine greu să crezi acest lucru - pentru a deveni "cineva" în această lume n-ai nevoie să fii sincer. Mai presus de toate trebuie să fii şmecher, capabil de a-ţi înşela chiar şi mama dacă asta contribuie la atingerea obiectivelor.

Da asa e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce sens puternice?

| m2704 explică (pentru danut):

Bill Gates, Morgan Freeman, Abraham Lincon, Stephen Hawking sunt doar cativa dintre ei.

| RAY a răspuns:

Ateii nu se roaga la zeii,au o problema o rezolva,asta e ultima viata de care suntem siguri, asa ca trebuie sa profitam la maxim, banii =fara ei nu ai nimic, te imbolnavesti ce te faci fara banii? ai banii ai tot ce vrei, sunt si crestini care gandesc rational si sunt persoane puternice

| RAY a răspuns (pentru Someonewhoappreciatelife):

De ce nu isi vinzi totul si te muti in pustiu?

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu e adevarata afirmatia aceasta. Exista multe multe multe persoane,oameni de stiinta chiar si mai ales personalitati din istorie,filosofie,geografie,muzica, film, atru, presedinti, diplomati.Nu degeaba jura multi pe Sf.Scriptura cand ii investesc in politica pentru anumite functii si nu jura cum a facut-o Remus Cernea pe constiinta. Cele mai puternice persoane de pe glob sunt cele cu credinta. Daca nu ai credinta esti un om slab, orb si ignorant.Degeaba ai toate celelalte calitati daca nu ai cel mai de pret lucru:Credinta in Jesus Chirst. Apropo Obama, Putin, persoane extrem de puternice si influente sunt crestine.Deci cum ramane cu afirmatia ta? Numai bine si nu mai crede asta.
Jesus Christ is the LORD of LOVE!

Răspuns utilizator avertizat

N-ai inteles ce am vrut sa zic si nu stii ce vrei sa zici, zici si tu sa nu taci.

| 1man1 a răspuns (pentru m2704):

Newton, Einstein, Heisenberg erau atei?

Întrebări similare