| m2704 a întrebat:

Ce parere aveti de faptul ca majoritatea dintre cele mai puternice persoane de pe glob sunt atei?

63 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Procentajul ramane mereu acelasi.
Ateii incearca si ei sa gaseasca statistici favorabile cel mai probabil finanțate tot de atei.

| Inferno a răspuns:

Vaticanul nu cred ca este format din atei.

| danut a răspuns:

Zi-ne si noua cativa din astia ca nu-i stiu.

| m2704 explică (pentru danut):

Bill Gates, Morgan Freeman, Abraham Lincon, Stephen Hawking sunt doar cativa dintre ei.

| 1man1 a răspuns (pentru m2704):

Newton, Einstein, Heisenberg erau atei?

| danut a răspuns (pentru m2704):

De unde Lincon era ateu? Era cineva pe vremea aia in America ateu? Mai cauta. In privinta celorlalti devi hilar, un evreu (normal ca ei au inventat ateismul), un actor?, hai ca devine totul o gluma, un saltimbag mare minte? Si ultimul, pai gasesti destui pe lumea asta care nu-si pot pronunta numele, toti sunt atei? De unde ai gasit "mintile" astea mai copilas? In atara de cei cca 100 de asa zisi intelectuali atei mai ai? Dar la restul de cca 80 de miliarde care au si sunt inca pe TERRA nu te-ai gandit, sau restul sunt niste idioti?

| danut a răspuns (pentru m2704):

Abraham Lincon nu avea cum sa fie ateu, mai cauta.
Bill Gates un evreu, fara comentarii privind istoria lor (doar nu vrei sa-si fi tras singur un glonte in cap).
Morgan Freeman, bun actor dar unde e "fruncea" intelighentiei la el?
Stephen Hawking, nu prea inteleg ce spune, tu intelegi?
In afara de "lista" cu cei cca 100 de atei tu nu pui in evidenta cca 80 de miliarde de oameni care au trait pe Terra?

| valentingb a răspuns:

Orice religie iti interzice anumite lucruri. Fara o religie, poti actiona limitat doar de legi. Totusi gresesti, cei mai multi oameni bogati si cei mai bogati oameni ai lumii sunt evrei. Exceptand printii arabi.
Oamenii cu foarte multi bani in general cred doar in ei si puterea banului. Religia conteaza cumva pentru ei, dar nu mult. Bill Gates daca a donat 10 miliarde de dolari anul trecu a donat pentrua a vea constinta impacata, nu pentru ca i-a impus religia.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Atei sau crestini, in mare fiecare avere are la baza un cadavaru (sau un compromis).

Nu conteaza, esti crestin convins si bogat (donezi la biserica), esti ateu convins si bogat (donezi pentru stiinta, ceea ce nu e rau) sau esti normal si bogat (si nu donezi sau ii ajuti pe aia mai nefericiti).

Fiecare alege in ceea ce crede si cum isi traieste viata, nu vad rostul intrebarilor de la categoria Religie (e viata ta, faci ce vrei cu ea).

P.S. Stiu ca sunt off (referitor la intrebare), dar ideea e: Nu imi pasa daca aia bogati sunt atei sau credinciosi, ai un cap foloseste-l, poti ajunge bogat indiferent daca crezi in Dumnezeu sau nu. Nu fi lacom, ajuta-i si pe alti.

| 4b a răspuns:

Bravo lor...ma lupt si eu sa devin puternicwinking

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Poti dovedi asta?

| mary4048 a răspuns (pentru RAY):

Un exemplu ar fi Gigi Becali..nu crezi?

| RAY a răspuns (pentru mary4048):

Ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea mea ca sa stiu

Era doar un exemplu, care sa-mi sustina raspunsul anterior.

Ateii nu se inchina la banii, cel putin eu nu ma inchin

Dar nici nu esti printre cele mai puternice persoane din lume. puteai pune intrebarea altfel, dar facand referire la putere, banii nu au cum lipsi din ecuatie. Punct!

Da asa e

| RAY a răspuns:

Ateii nu se roaga la zeii,au o problema o rezolva,asta e ultima viata de care suntem siguri, asa ca trebuie sa profitam la maxim, banii =fara ei nu ai nimic, te imbolnavesti ce te faci fara banii? ai banii ai tot ce vrei, sunt si crestini care gandesc rational si sunt persoane puternice

| Mădă0611 a răspuns:

"Le-a dat satan putere, dar si-au pierdut sufletul cautand placere in lumea asta, care e trecatoare" laughing

Ateii nu au superstitii, isi pot folosi creierul corect, nu stau si asteapta ajutorul unui prieten imaginar.

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu e adevarata afirmatia aceasta. Exista multe multe multe persoane,oameni de stiinta chiar si mai ales personalitati din istorie,filosofie,geografie,muzica, film, atru, presedinti, diplomati.Nu degeaba jura multi pe Sf.Scriptura cand ii investesc in politica pentru anumite functii si nu jura cum a facut-o Remus Cernea pe constiinta. Cele mai puternice persoane de pe glob sunt cele cu credinta. Daca nu ai credinta esti un om slab, orb si ignorant.Degeaba ai toate celelalte calitati daca nu ai cel mai de pret lucru:Credinta in Jesus Chirst. Apropo Obama, Putin, persoane extrem de puternice si influente sunt crestine.Deci cum ramane cu afirmatia ta? Numai bine si nu mai crede asta.
Jesus Christ is the LORD of LOVE!

| Lizzu a răspuns:

Asta inseamna ca cine e crestin e slab si incult?

| KristalPop a răspuns:

Ateii sunt mai deştepţi, au capul pe umeri, îşi dau seama de realitate. Gândesc logic, nu stau cu frica de Dumnezeu.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

În ce sens puternice?

| m2704 explică (pentru Someonewhoappreciatelife):

Influente,bogate,respectate.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru m2704):

Nu vreau să generalizez dar unii ajung "puternici" deoarece nu le pasă de nimeni şi de nimic în timp ce-şi urmăresc scopurile. Că ajung influiente şi bogate nu pot obiecta, dar că sunt respectate, aici nu sunt atât de sigur...

| Mădă0611 a răspuns (pentru Someonewhoappreciatelife):

Afacerile sunt asa, cei destepti ii conduc pe cei prosti, si in religie e asa, deci... Tesistii nu respecta ateii, din iubire love struck, dar smecheria e ca ei nu conteaza, din moment ce nu sunt in stare nici biblia sa o respecte trei puncte

| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru Mădă0611):

Şi cum crezi cât valorează un om care e dispus să-i prostească pe toţi doar pentru a câştiga bani? Ţi-ai dori o astfel de persoană să-ţi fie prieten?
Cât despre respect, eu sunt creştin şi mă strădui să-i respect pe toţi indiferent de concepţiile personale.

E afacere, asa cum e si religia. Mie imi place un produs, te pot "prosti", de fapt convinge, sa-l cumperi, pentru ca eu cred in el, cred ca e cel mai bun + ca oamenii de afaceri sunt prieteni cu oameni de afaceri, nu e ca religia? Diferenta e ca un produs daca nu iti place, nu-l mai consumi, cu religia nu mai merge ca deja ai probleme psihice cauzate de indoctrinarea care s-a asezat confortabil in subconstient, ca un virus.

Teistii nu respecta ateii si nu-i respecta pe cei de alta credinta, oricat ar incerca si ar arata ca da, in mintea lor e respingere, dispret, mai ales in mintea celor religiosi/fatarnici.

Din perspectiva în care prezinţi lucrurile este foarte uşor de înţeles de ce am ajuns să trăim într-o lume atât de superficială, unde omul este apreciat nu după calităţile ce-l fac în primul rând om, dar după contul în bancă sau lucrurile materiale cu care se înconjoară.
În ce priveşte manifestarea respectului, te înţeleg de ce-ţi vine greu să crezi acest lucru - pentru a deveni "cineva" în această lume n-ai nevoie să fii sincer. Mai presus de toate trebuie să fii şmecher, capabil de a-ţi înşela chiar şi mama dacă asta contribuie la atingerea obiectivelor.

| RAY a răspuns (pentru Someonewhoappreciatelife):

De ce nu isi vinzi totul si te muti in pustiu?

Răspuns utilizator avertizat

N-ai inteles ce am vrut sa zic si nu stii ce vrei sa zici, zici si tu sa nu taci.

Am inteles destul de bine. Probabil ca altceva nu mai poate fe spus pentru a sprijini ideile despre care ai vorbit.

Ok.

Cand n-a fost lumea superficiala? Eu cred ca e invers, doar ca fiind mult mai multi decat eram inainte, te lovesti mai des de cei cu care nu esti de acord. Si in ce am zis eu, unde e superficialitatea, in faptul ca incetezi sa folosesti un produs de care nu esti multumit, sau in faptul ca il folosesti doar pentru ca il folosesc altii, sa fii ca ei?

Smecherie nu inseamna respect, respecti omul pentru ce e si cum e, nu pentru ce are, material. Oamenii puternici stiu asta, si puternic nu inseamna doar bogat, ma rog, eu ziceam de tesisti ca nu respecta ateii, de fapt teistii nu se respecta nici intre ei, mai ales cei religiosi, aici tu ai intors-o ca nu prea am chef sa raspund. Daca pentru crestini, ca Rromania e o tara crestin ortodoxa, exista doar dumnezeu si diavol, cum ar putea un om al lui dumnezeu sa respecte un om al diavolului, un necrestin? Nu-l omori, sau nu te certi cu el, dar nu-l respecti sincer.

| valentingb a răspuns (pentru Mădă0611):

Mada aici ai facut o mica greseala. Eu sunt crestin si chiar nu ma deranjeaza religia nimanui, sau lipsa ei. Importanta e calitatea de om. Nu trebuie sa generalizam, niciodata. Religiosii/fatarnicii se numesc farisei in Biblie, e mai usor de inteles pentru unii daca spui asahappy Eu le spun fanatici.

| Chαяtreux a răspuns:

Pai au ajuns departe, si s-au cam pierdut. Le place sa creada ca nu au pe nimenimai presus de ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce sens puternice?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai puternice? persoane? a biruit vreunul moartea in lupta dreapta? s-a biruit vreunul pe el insusi, in cea mai grea lupta a individului? a biruit vrteunul lumea? asa cum a facut mantuitorul Iisus Hristos? daca nu, insamna ca minti.si minciuna nu e de la Dumnezeu ci de la satan.

| m2704 explică (pentru anonim_4396):

Tu auzi ce vorbesti? Tu nu-i fi mintit niciodata?laughing

| robijam a răspuns:

Religia te face slab, un ateu nu va gandi tot timpul cand face ceva mai rau ca il va bate o divinitate.

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Eu ştiu că Voltaire, Valentin Butulescu şi Ion Iliescu sunt atei. La ăştia te referi?

| Calininio a răspuns:

Pentru ca in general un om inteligent poate ajunge sa se proclame ateu. Nu zic ca daca esti ateu esti inteligent. Ci ca daca esti inteligent, "risti" sa fii ateu. Si doar oamenii inteligenti ajung influenti.

| AlbaAura a răspuns:

Asta crezi tu. Spune-mi din ce statistici sau documente te-ai informat ca sa afirmi acest lucru.

| mary4048 a răspuns:

Bani=putere..deci se inchina la bani.dar eu nu as fi sigura ca nu sunt si credinciosi printre ei.

Voua nu va trebuie banii, voua va cade din cer

| KrYsTy2OOO a răspuns:

Sunt ateii cele mai puternice fiinte de pe glob? Nu prea cred.

| Anonimaa77 a răspuns:

Cum adica sunt puternici?

| ArinaRya a răspuns:

Multi sunt masoni, cei care ne conduc sunt masonii happy. totul e condus de 200-300 de evrei sionisti care au la baza lor Kabalah(o colectie de scrieri evreiesti) ce contine incantatii si ritualuri satanice. De asemenea si cei catolici care proclama acel simbol ca fiind trinitate - acel triunghi cu ochi in mijloc. Este de fapt un simbol masonic reprezentand o cifra satanica, ochiul e al diavolului care vede tot ce facem si al celor care ne conduc si controleaza prin camere video, cipuri etc. A fost imprumutat si de biserica catolica care credea ce triunghiul e trinitatea si ochiul e al lui Dzeu dar nu e asa. semnul e foarte vechi, din antichitate folosit de egipteni. sunt N vedete (nikki minaj, m jackson, katy p, kesha) care au declarat ca si-au vandut sufletul diavolului pentru celebritate si care dupa aceasta declaratie apar in videoclipuri facand acel semn cu triunghiul happy

| hellchild a răspuns (pentru ArinaRya):

Nu e adevarat, kabbalah sau cabal este o descoperire a sinelui, a divinitati din tine.
Chiar si biblia este considerata o carte cabalistica.

.S.:Nu mai ascultati toate prostiile pe net si dupa veniti sa aberati aici.

| ArinaRya a răspuns (pentru hellchild):

Cred ca ceea ce ai zis tu este citit pe internet,nu ce am scris eu happy Kabalah este descoperirea sinelui prin ritualuri satanice intrucat s-a folosit chiar si dupa moartea unui om ca unii sa evoce sufletul mortului care de fapt nu poate fi niciodata evocat. Oamenii aceia de fapt evocau acele duhuri satanice (daca ai o frica de ceva de ex este considerat un duh satanic,pentru ca Dumnezeu te-a facut liber,fara nicio teama si nicio grija), duhuri care pot fi cu tine de cand te nasti. Daca ai o teama de intuneric exista un duh, vei continua cu teama pana mori, duhul traieste cu tine, in tine, prin tine happy ajunge sa te cunoasca chiar. Asta presupune kabalah

Deci s-a evocat un suflet care nu poate fii evocat, asta ai scris tu.

Am zis ca se voia sa se evoce sufletul, oamenii credeau ca evoca sufletul, dar e imposibil sa evoci sufletul si evocau de fapt spiritele (duhurile) rele. (am dat ex duhuri de frica..boala,saracie si ce-o mai fi)

Dar cabala nu se ocupă cu evocarea spiritelor malefice. Ce ai spus tu este ca niste cabalisti sau niste neinitiati care stiau ritualul, dar nepregatiti, au incercat sa invoce un om mort ( care cum ai spus e aproape imposibil) au fost "pacaliti" si sau trezit cu dracu.

Eu nu cred in nimic ce nu are legatura cu Dumnezeu. Sa spunem asa cum spune google-ul ca r fi insemnand descoperirea sinelui. Okey, de ce ai avea nevoie de asta prin alte mijloace si nu prin Dumnezeu care cerceteaza sufletele noastre, care stie totul despre noi, care stie cuvintele noaste inainte ca ele sa ajunga pe varful limbii?

Te rog raspunde sincer, tu de unde stii ca kabbalah se ocupă de invocari malefice?

Iti voi raspunde sincer insa nu accept niciun fel de bataie de joc. Tatal meu este pastor intr-o Biserica de penticostali carismatici. El a fost pastor si intr=o biserica din California impreuna cu Kris Vallaton (poti cata pe internet despre puterile acestui om). Cand era in California a avut un vis in care i s-a transmis sa se intoarca acasa pentru ca i se vor arata lucruri stranii: a respins acest vis apoi a avut o vedenie. Un tanar din acea biserica era cu un picior pe un drum si cu unul pe alt drum, tati si-a dat seama ca acel tanar avea unele probleme si ca cele 2 drumuri insemnau iadul si raiul, satan si isus. A incercat sa vorbeasca cu baiatul respectiv si copilul i-a marturisit despre faptul ca a folosit ocultismul, ca a cautat unele vrajitorii iar Tati stia unele lucruri despre incantatii satanice si etc etc insa nu era foarte dotat in acest domeniu. Si-a amintit de vis si s-a intors acasa unde a avut o vedenie cum ca acel copil scrie pe ambele drumuri Kabbalah, dar nu a stiut ce inseamna. S-a informat de pe internet si nu a vazut nimic rau in toata treaba asta (cum nici tu nu vezi) apoi l-a contactat pe copil si l-a intrebat de acest cuvant. Copilul i-a explicat ca in satul in care el locuieste sunt niste satanisti care atunci cand incep unele ritualuri primul cuvant care il rostesc este Kabalah. Tati si-a dat seama ca e vorba de ritualuri satanice si ca de fapt tanarul era atras de Satan asistand la acele activitati cu satanistii respectivi care considerau ca Satan ii ajuta si ii protejeaza tare mult. Apoi a cautat in niste scrieri foarte vechi detalii despre K si a aflat ca intr-adevar este vorba de satanism si ca evreii au la baza aceste scrieri.

Nu o sa rad de tine. Insa sa-ti spun ceva cabala ca si un cutit pot face ceva rau sau bine. Daca un cutit e in mana unui dement/criminal il va folosii in scop rau, putand sa raneasca sau sa omoare pe cineva. Dar daca e in mana unu om bun, il va folosii sa taie paine si sa dea la saraci.
Asa si cabala depinde cine o foloseste, ea e o stiinta. Fizica nucleara o poti folosii sa produci electricitate (bun) sau bombe atomice.
Si da satanistii foloseau cabala nu pentru a invoca, ci pentru a se proteja de demoni (sunt periculosi si cand esti cu ei).
Sper sa intelegi ce scriu

Am inteles ce ai spus, insa subiectul era despre cei care conduc lumea, eu am vorbit despre masonerie. Crezi ca masonii folosesc Kabbalah pentru a face bine?

Nu, nu o folosesc cu scopul pentru care a fost creata, ci in scopuri egoiste si nu tocmai demne, insa nu toti masonii depinde de loja.
Insa din primul raspuns al tau reiesea ca kabbalh este ceva pur rau, demonic si eu aici nu am fostde acord. Ea e folosita in scopuri bune sau rele, e relativ, depinde cum si de cine e folosita.

Sunt multe lucruri care ar putea aduce K pe plan malefic. Este un simbol care face parte din multe alte simboluri din K, acela care este folosit si de catolici in sens eronat, triunghiul cu un ochi in el. fiind un simbol masonic reprezentand o cifra satanica, 33 este numarul principal al masonilor, ei lucreaza doar cu numere si date exacte. Ochiul e al diavolului si al celor care ne conduc ect etc, am spus mai sus. Biserica catolica considera acest semn ca fiind ochiul lui Isus si alte aberatii, dar e eronat

Nu spune ca e eronat, decat daca cunostii adevarul total/dumnezeiesc.
Fiecare e liber, nu spun ca daca tie nu-ti place un lucru e gresit, insa tu nu spune altuia ca se inseala, doar pentru ca vede acel lucru diferit, atata timp cat el e fericit si se simte implinit in legatura cu asta.
De obicei semnele/ amuletele au puterea pe care omul eu acordă si pe care o crede si simte.

| Danaberciu a răspuns:

Puternice? Nici de cum.

Întrebări similare