"1. Daca crezi in Dumnezeu si Dumnezeu exista, o sa fii rasplatit cu o viata vesnica in rai, deci un castig infinit."
- Cu anumite conditii, daca respecti cele zece porunci si esti un sclav cuminte.
"2. Daca nu crezi in Dumnezeu si Dumnezeu exista, o sa fii condamnat la un iad vesnic, deci o pierdere infinita."
- Multi teologi, cat si papa te contrazic.
"3. Daca crezi in Dumnezeu si Dumnezeu nu exista, nu o sa fii rasplatit, deci o pierdere finita."
- Nu conteaza daca ai fost un prost toata viata sau nu? Wow.
Chiar crezi ca daca ar exista un zeu, chiar i-ar pasa daca crezi sau nu in el? Multumeste bibliei ca i o gandire primitiva de 2000 ani.
Eu cred ca mai exact spus mormonismul ofera maximul castig: dupa moarte devii tu insuti Dumnezeu, printre alti dumnezei.
Mai puteti? "o alta versiune" bla bla bla "teist", "ateu", cred ca e greu sa traiesti cu 2-3 neuroni, asa cum fac cei care vin cu "toti e unul", dar vorbesc despre rai/iad, eventual pacat stramosesc, si cel mai misto, despre biblie, pe care de fapt o ignora, ca "mantuitorul" unora spune ca fara el nimeni nu ajunge in rai (e a 3-a oara cand spun asta in 2 zile).
Pariul este o porcarie, iar persoanele ce se folosesc de el sunt meschine, vor sa castige cu orice "pret", nu le intereseaza constructivul, adevarul si obiectivitatea, ci doar slabiciunile lor pentru prejudecatile adoptate.