| iosif30 a întrebat:

Ce parere aveti de preotii catolici pedofili? sute de persoane au iesit in strada in fata bisericii catolice din wiena, Germania pentru a protesta impotriva lor deoarece sute de copii erau violati de preoti zis sfinti. dar ce parere mai aveti despre calugarii nostri ortodoxi homo sexuali care se ascund dupa sultana, si in ascuns practica sodomia?

Răspuns Câştigător
| HueyFreeman a răspuns:

Ipocriti. Reprezinta crestinii.

| morningstar a răspuns (pentru HueyFreeman):

Concluzii ''gratuite''. Generalizezi pentru ca nu ai alte argumente, probabil.

| morningstar a răspuns (pentru HueyFreeman):

Intr-o zi, oameni ca ei si toti oamenii de pe Pamant vor da socoteala de faptele, gandurile si atitudinile lor in fata lui Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| morningstar a răspuns (pentru iosif30):

Nu sunt oarba. Numai ca judecandu-ne unii pe altii, nu vom ajunge nicaieri! Am spus o realitate care va avea loc cu siguranta intr-o zi, te sperie gandul asta sau de ce te alarmezi atata? Sigur ca ma intriga astfel de atitudini mai ales in situatia in care prieteni de ai mei au fost abuzati/ abuzate de asa zisi conducatori religiosi. Acum ce ar trebui sa fac? Sa ma duc sa le dau una in cap? Il las pe Dumnezeu sa ii pedepseasca, razbunarea este a nebunului.

| morningstar a răspuns (pentru iosif30):

Te calmezi un pic? Altfel ma obligi sa te ignor. Eu nu am negat existenta oamenilor ca ei, ba chiar stiu cazuri concrete. N-ai decat sa vizionezi tu orice filmare de genul asta. Iti repet, am spus o realitate si punct. Daca ai de gand sa faci politca pe tema asta, afla ca nu sunt eu persoana interesata sa faca asta!

29 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Nu orice om e chemat la preotie, si mai ales la o preotie in care e impus celibatul.

| danay72 a răspuns:

Adevaratii crestini respecta cu scrupulozitate normele biblice pentru ca doresc sa fie placuti lui Dumnezeu si nu cauta scuze pentru actiunile lor. 1Corinteni6:9,10

| Mădă0611 a răspuns:

"Posedati, huuuuuuuo".

Eh, ce conteaza ca nu sunt oameni? spun o rugaciune si ii iarta dumnezeu, doar sunt crestini, si cat timp stii ca dumnezeu iarta, poti face orice.
Bolnavi psihic, si unii, si altii.

| milan9 a răspuns:

"Păziţi-vă de profeţii falşi, care vin la voi în haine de oi" se referă la "vulturii răpitori", la "lupii" care au sfâşiat trupul Bisericii, conducând astfel la zeci de mii de secte dizidente!

După logica mea, "profeţii falşi" sunt cei care fac profeţii false, bag de seamă…

Să fie vorba oare în mod special de un anumit cult SPECIALIZAT ÎN PROFEŢII FALSE? Astăzi trăim împlinirea acestui avertisment:

Dintre sutele de profeţii neîmplinite ale "martorilor" lui Iehova, iată doar câteva:

Având aceleasi rădăcini cu adventistii, Martorii lui Iehova s-au hazardat să profeţească data sfârşitului lumii.
Mai întâi a fost Russell care a fixat, pe rând, mai multe date: 1874, 1914 si 1915. Urmare a neîmplinirii "profeţiei" legate de anul 1914, secta a început să propovăduiască că în acel an Mântuitorul şi-ar fi instaurat un Regat în ceruri (de unde şi până unde această imaginaţie bogată!?!).

După moartea lui Russell în 1916, J. F. Rutherford, noul conducător, s-a aventurat să afirme că "milioanele care trăiesc acum nu vor muri niciodată", anuntând sfârsitul lumii pentru anul 1925. Până atunci însă, Rutherford prevedea învierea din morti ca având loc în 1918. Pentru anul 1925 el a anuntat că cei trei patriarhi Avraam, Isaac si Iacov vor reveni pe pământ!?! În acest sens, secta a strâns bani şi a construit o vilă luxoasă în apropiere de Los Angeles, pentru a-i caza pe cei trei(!)

Presedintele Knorr a renuntat la falsa "profeţie" că cei trei patriarhi vor reveni pe pământ, afirmând în schimb că acesti "conducători" există deja, ei identificându-se cu conducerea organizatiei lor (!). Evident, el este cel care s-a stabilit în luxoasa vilă!

Knorr a "refăcut calculele" si în 1961 a început să anunte anul 1975 ca dată sigură pentru întemeierea Împărătiei lui Dumnezeu. Trecând si anul 1975 fără să se întâmple nimic, în cadrul sectei s-a declansat o criză puternică şi aproximativ un milion de membri au plecat.

Criza se pare că nu a fost încă depăsită, întrucât secta nu îndrăzneste să lanseze un alt termen pentru sfârsitul lumii, pentru a ţine aprins zelul şi entuziasmul adeptilor.

Potrivit Scripturii, profetia neîmplinită este caracteristica de bază a unui profet mincinos (vezi Deuteronomul 18, 21-22).

| iurii75 a răspuns (pentru milan9):

Martorii lui Iehova nu se pretind a fi profeţi inspiraţi. Ei au făcut greşeli. Uneori, asemenea apostolilor lui Isus Cristos, au nutrit speranţe greşite. — Luca 19:11; Fap. 1:6.
Scripturile conţin indicaţii de ordin cronologic referitoare la prezenţa lui Cristos, iar Martorii lui Iehova le-au studiat cu viu interes (Luca 21:24; Dan. 4:10–17). Pe lângă aceasta, pentru a identifica generaţia care avea să vadă sfârşitul sistemului rău al lui Satan, Isus a descris un semn complex a cărui împlinire avea să coincidă cu împlinirea profeţiilor cronologice (Luca 21:7–36). Martorii lui Iehova au indicat dovezile care confirmă împlinirea acestui semn. Este adevărat că Martorii au făcut unele greşeli în modul de înţelegere a unor evenimente care urmau să aibă loc la sfârşitul anumitor perioade, dar ei nu au făcut greşeala de a-şi pierde credinţa sau de a înceta să fie vigilenţi în ce priveşte împlinirea scopurilor lui Iehova. Lucrurile cu privire la care au trebuit să-şi corecteze punctul de vedere au fost relativ minore în comparaţie cu adevărurile biblice fundamentale pe care le-au înţeles şi le-au anunţat. Mai există un factor ce trebuie luat în considerare când examinăm învăţăturile Martorilor lui Iehova. Nu au ridicat oare acestea nivelul moral al oamenilor? Nu se disting oare prin cinstea lor cei ce aderă la aceste învăţături? Nu exercită oare aplicarea acestor învăţături o influenţă binefăcătoare asupra vieţii lor de familie? Isus a spus că discipolii săi vor fi uşor de recunoscut datorită iubirii pe care o vor avea unii faţă de alţii (Ioan 13:35). Nu este evidentă această calitate printre Martorii lui Iehova? Să lăsăm faptele să vorbească. Pe lîngă aceasta au fost destul de umili și sinceri recunoscînd greșelele. Poți spune același lucru despre confesiunea ta?

| iurii75 a răspuns:

E oribil, totuși nu Dumnezeu poartă vina pentru aceasta. Matei 7:15-23 15 Păziţi-vă de profeţii falşi, care vin la voi în haine de oi, dar care pe dinăuntru sunt lupi prădători! 16 După roadele lor îi veţi recunoaşte. Se culeg vreodată struguri din spini sau smochine din mărăcini? 17 Tot aşa, orice pom bun dă roade bune, dar orice pom rău dă roade rele; 18 pomul bun nu poate da roade rele, nici pomul rău nu poate da roade bune. 19 Orice pom care nu dă roade bune este tăiat şi aruncat în foc. 20 Într-adevăr, după roadele lor îi veţi recunoaşte pe oamenii aceştia.
21 Nu oricine îmi zice: «Doamne, Doamne» va intra în regatul cerurilor, ci acela care face voinţa Tatălui meu care este în ceruri. 22 Mulţi îmi vor zice în ziua aceea: «Doamne, Doamne, n-am profeţit noi în numele tău, n-am scos noi demoni în numele tău şi n-am făcut noi multe lucrări de putere în numele tău?» 23 Şi totuşi, atunci le voi mărturisi: Niciodată nu v-am cunoscut! Plecaţi de la mine, voi, lucrători ai nelegiuirii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cine zici ca au iesit in strada? homosexuali, rai, mincinosiihotii, malahii, preacurvarii, si restul cu tot neamul lor? pai ar trebui sa iesim si noi astia sfintii de pe tpu.nu crezi? sfantule? care te ascunzi dupa un nume fictiv pe un site de ternet? ia zi? ce duh te stapaneste? al grandomaniei? adica tu faci ca romanul in general; toata lumea esti o curva.dar NOI nu.sa fii iubit.ca aceia de care zici or fi practicand ei dupa sutana vreun pacat, dar nu ca noi in plapuma, ori in spatele ipocriziei si fariseismului.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Orice padure are uscaciunea ei! sa nu generalizam, nu sunt toti asa! exista si oameni deosebiti, cu har, care Il slujesc cu demnitate pe Dumnezeu!
cei amintiti de tine sunt oameni cu grave probleme psihice, care necesita tratament de specialitate!

| Guildo a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa se treaca cu vederea, ca doar e vorba de niste persoane sfinte cum sunt preotii, care tin legatura dintre om si divinitate. Eu propun sa fie trimisi cat mai multi copii pentru a fi purificati de aceste personaje fara cusur si pe care trebuie pupate in fund toata viata. Imi e scarba de tot ce inseamna crestinism.

| ArinaRya a răspuns:

Chiar intr-o discutie anterioara unde ai fost si tu implicat cineva sustinea tare si raspicat maretia preotilor ortodocsi. happy Cam asta se intampla in acele Biserici, teorie multa, doctrina multa, credinta zero.

| Esperança a răspuns (pentru ArinaRya):

Bine punctat thumbs up