Este o fabricatie bazata pe credinta atat, doar ca asta are ca baza si pseudostiinta https://ro.wikipedia.org/wiki/Pseudo%C8%99tiin%C8%9B%C4%83
personal nu am nimic cu ei, fiecare crede in ce vrea, din pacate multi nu accepta acest lucru si incearca sa iti impuna religia, secta lui prin manipulare emotionala
Un mod prost de viață. Dacă nu mă înșel,scientologia luptă, oarecum, împotriva religiei, cu ajutorul științei, o totală prostie
Adica aia au un mod prost de viata vs tu care mai jignit de dimineata, tu cu ce esti mai diferit?
Cu ce te-am jignit? Deci să înțeleg că dacă încerc să opresc o prostie dar tu tot comentezi, jignesc? În plus, eu nu înțeleg pentru ce ai lupta toată viața împotriva religiei, când dacă ești ateu, să-ți trăiești viața? Părerea mea
Eu ma lupt impotriva religiei, exprimarea libera inseamna o lupta
Era doar părerea mea, ok? Personal, mi se pare inutil să lupți împotriva religiei
Deci daca te exprimi lupti impotriva religiei, care religie ca sunt 4000 crestine
Depinde de ce religie nu-ți place.A te exprima nu înseamnă că lupți împotriva religiei, dar am văzut utilizatori pe TPU care chiar sunt rasiști, doar pentru că unii sunt așa iar alții așa
Din câte știu eu, au fost momente de tensiune la un moment dat între Tom Cruise și biserica scientologică din cauză că îi interziceau să-și mai vadă fica, nu știu dacă s-au rezolvat.
Oricum, e un mod greșit de a vedea lucrurile.
Au cateva chestii ok.
Ei cred ca religia crestina este o inventie pentru manipulat oamenii.
Ca am fost creati de extraterestri.
Ca sinele nostru este adevaratul Dumnezeu.
Pana aici sunt de acord cu ei.Mai departe nu m-am interesat.
Arakiss întreabă: