| 757474 a întrebat:

Ce părere aveți de simbolurile oculte(in special acelea cu 6 sau 666) ex.: Vodafone, VISA, geamurile de la catedrala mântuirii neamului, Google Chrome, Google play, logo-ul Apple care reprezintă neascultarea, etc. Credeti ca e o coincidență?

Răspuns Câştigător
| Mircea08 a răspuns:

Rar se intampla sa fie coincidenta. De regula, slujitorii fideli ai dioavolului folosesc semnele satanice din ce in ce mai des

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mircea08):

Slujitorii fideli ai unei fiinte imaginare?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa inchidem google zic...

| DeyCj a răspuns:

E o coincidență, să zicem.creatorii siglelor s-au inspirat din simbolurile oculte pentru a crea logo-uri pentru firme, fără însă să aibă vreun habar despre ceea ce simbolizează acestea.

| 757474 explică (pentru DeyCj):

Dar de ce majoritatea brandurilor mari au aceste semnificații oculte?

| xerxes1 a răspuns:

Nu exista coincidente.

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Apple? Serios? Fain! In calitate de satanist-sef la propria mea biserica din curte iti zic ca astia de la google sunt cu ochii pe tine.
Deja ti-au tatuat in spatele ochilor simbolul nostru secret atunci cand dormeai!
Mircea09 si Superior, Jay si inca cativa sunt agentii mei infiltrati sa va prosteasca. De fapt marele secret, pe care nu trebuie sa il spui nimanui, este ca biblia este plina de simboluri oculte.
Pentagrame, cruci, stele ale lui David, Solomon, si multe alte pasaje ascunse. Tot in biblie se vorbeste despre Apple - adica marul. Se stia inca de la facerea lumii despre asta. De ce crezi ca a murit Steve Jobs? S-a innecat cu un mar! Da, adus de un sarpe, adica Vodafone. Si ghici ce? Steve Jobs a fost coleg de camin cu Preafericitul Daniel. Pfoai - wow, totul se leaga... conspiratia mondiala.

Răspuns utilizator avertizat
| Rotazi a răspuns:

Nu stiu ce prostii citesti tu si cum le interpretezi. Dar daca Steaua lui David (in 6 colturi), similara crucii de la crestini este un simbol ocult, atunci toata ortodoxia, tot crestinismul, este ocult. Pentru ca noi am renuntat la vechii nostri Zei si l-am acceptat pe Dumnezeul iudeilor.