Nu se vede nici urma de extraterestru. Extraterestrii respectivi ramaneau aici daca le placea Pamantul. In concluzie sunt doar fantezii.
Au lăsat piramidele din Egipt care având în vederea complexitatea construcțiilor nu cred că au fost făcute de simplii oameni înapoiați de atunci.
Piramidele n-au nici o intrebuintare serioasa. Nu e nici o stiinta in ele si nu sunt de folos. Sunt o adunatura de pietre, niste morminte pentru cei aflati la conducere in acele vremuri.
Doar pentru că n-aveau tehnologia de acum, nu înseamnă că erau proști. O echipă întreagă de muncitori din tot Egiptul a participat la construcție - deci o muncă colosală - iar faraonul avea la el cei mai buni arhitecți ai timpului. Și încă ceva: dacă tot susții sus și tare că extratereștri le-au făcut, de ce egiptenii nu i-au menționat nicăieri?
Au uitat sa te informeze uitucii aia de egipteni.
Alte teorii fara nicio dovada care au aceeasi valoare stiintifica cu filmele Star Wars
Cumva acești extratereștrii erau interesați de noi numai în antichitate când am fi fost nimic mai mult decât niște maimuțe vorbitoare pentru ei și nu sunt interesați de noi acum când avem tehnologie, unde radio și am fost în spațiu? Weird!
Ii doare undeva de tehnologia noastra.
In ultima suta de ani am avansat si noi dar ei aveau mai mult deja acum 5000 de ani.
Și unde exista dovezile ca acești extratereștrii există?
kaynmaincallme întreabă: