| Inferno a întrebat:

Ce parere aveti de utilizatorii crestini cum este daatuemiulioer?
Doar de curiozitate, vreau raspunsurile crestinilor. Chiar va place cand vedeti o asemenea faptura in libertate?

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Daca intri intr-o biserica nu esti si crestin dupa cum daca intri intr-un garaj nu devii masina.Dupa roade ii veti cunoaste. Poate sa fie cineva rauvoitor care doreste sa aduca blama crestinilor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ai animalute?

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vad legatura...

| MMihai a răspuns:

Nu este clar nici despre ce vorbești și nici despre cine vorbești!

| Inferno explică (pentru MMihai):

Specimenul acesta care jigneste pe toata lumea si este invizibil pentru crestini: http://www.tpu.ro/utilizator/lrrt

| MMihai a răspuns (pentru Inferno):

Este un cont dublu, al unui alt utilizator!

| rocco09 a răspuns (pentru Inferno):

Si de ce nu ramane invizibil si pentru voi? Sincer cred ca e cea mai buna metoda, nu are rost sa te pui cu cine nu merita! Sunt si printr-e utilizatori "crestini" si printr-e atei! Nicolae Iorga spunea o vorba inteleapta "nu raspunde unui prost ca o sa te trezesti cu toti prostii ca intra in discutie cu tine" Mare dreptate avea! Nu vreau sa ofensez pe nimeni, cred doar ca poate sa te ajutebig grin

| Inferno explică (pentru rocco09):

Oricum nu ma intereseaza ce spune el, eram doar curios ce parere au crestinii despre un asemenea individ.

| MMihai a răspuns (pentru Inferno):

„ Amicul tău", incapabil să îmi dea vreun eventual răspuns logic, mi-a dat " ignorare ".

| Angel0 a răspuns:

Esti sigur ca este crestin? Este doar un troll care are timp liber ca si tine.
Ai mai postat odata aceeasi intrebare, crezi ca suntem orbi?

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Inferno....nu mai are rost sa te agiti pe site-ul acesta plin de filoteisti si semidocti fara viitor.Parerea mea este ca orice ai face pentru a ajuta la revizuirea caracterului indoctrinat cu mizerii este doar o metodologie de afirmare a prostiei ce se abate asupra lumii si nimic mai mult.
Consider ca ne pierdem timpul fara nici un rost in favoarea prostimii si ca ar trebui sa ne orientam mai mult spre cunoastere decat sa ne agitam cu aceste tipuri de oameni.

| TrentonChase a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Barvo, pentru raspuns!

| DyNo a răspuns:

Utilizatorul @daatuemiulioer, este doar un troll, care nu stie altceva in afara sa injure si sa jigneasca.
Este plin de frustrari, deoarece nu toti ii impartasesc opiniile. Oamenilor acestora nu merita sa le acorzi mai mult de 10 secunde, atat iti ia sa-i dai "ignore".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheama hingherii daca te deranjeaza vreun user.

| vitbsk a răspuns:

Noi nu suntem aici să punem etichete, fiecare om, creştin sau nu, are neputinţe.
Lupta creştinului e lupta cu neputinţa de a înţelege iconomia lui Dumnezeu cu el.
Duhovnicia se învaţă pas cu pas, de la grădiniţă până la facultăţile sufletului, în funcţie de etapa vieţii în care se află şi de nivelul de înţelegere la care poate ajunge omul respectiv.

| TrentonChase a răspuns:

E doar troll, cel mai tare uraste sa fie ignorat asa ca daca nimeni nu il va mai baga in seama va inceta...