| CinevaNou a întrebat:

Ce parere aveti despre acest articol?
http://www.eva.ro/......42738.html
Credeti ca sotia are dreptate? Credeti ca sotul e ateu?

21 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Daca o luam asa si ma gandesc putin la perversiunile mele atunci eu sunt Lucifer pe Pamant.
Cred ca exagereaza.

| Mădă0611 a răspuns:

Si popii gay sunt atei? Rasputin (:-s) era ateu? Si mie mi se pare dovada de boala psihica sexul nenormal/anormal, sau cum vrei sa-i zici.

| CinevaNou explică (pentru Mădă0611):

Aia cu atei am bagat-o ca sa incing spiritele putin, dar nu prea a merslaughing
Sexul anormal fiind intre 2 barbati sau ce?

| Mădă0611 a răspuns (pentru CinevaNou):

Fiind orice nu e normal, logic, laughing si normalul e doar pentru reproducere; daca stia natura cum o sa ajungem, cred ca ramaneam la reproducerea asexuata, nu mai existau atatea scarbosenii in lume.

True enoughrolling on the floor

Bleax. Da, stiu ca animalele fac asta, am vazut o imagine cu un cal si niste persoane care ii tineau un obiect ca sa..., dar nu stiu ce s-a gandit natura cand a facut ce ziceam. App, daca nu ma insel, delfinul e singurul animal, in afara de om, care face sex pentru placere.

Calul era de fapt armasar de rasa si cred ca o facea de nevoie nu de placere. Am vazut si eu cum faceau asta in jackass, ca sa nu mai zic ce au facut apoi laughing
Iar asta am auzit si eu cu delfinul, ca e animal inteligent si etc. Oare inteligenta se poate defini prin abilitatea de a face sex pentru placere?

Stiu ca era de nevoie, dar tot e anormal, desi pentru a dovedi ca e normal la oameni se dau ca exemplu animalele, chiar si asa, tot nu e normal, natura a dat acel instinct cu un scop.

Nu cred, chiar daca scopul nostru capatat e perpetuarea speciei, sexul practicat oricand, oricum si oriunde, nu il vad ca dovada de inteligenta, ci mai mult ca o dereglare; din cate am inteles, orgasmul porcilor (aia ce fac guiţ guiţ, nu oamenii nesimtiti) dureaza vreo 40 de minute sau cateva ore, nu mai stiu, ei ar putea sa faca de placere, dar nu se trezeste instincul tot timpul.

Pai nu e chiar atat de anormal, pana la urma el voia neaparat sa-si verse samanta si atat. Fiind tata, nu cred era atat de preocupat de copii, in cazul altor animale stiam ca tatii chiar isi mananca proprii pui sau mananca puii altora, chiar daca sunt din aceeasi specie.
Iar cum calul era de rasa, oamenii au profitat de ocazie si au colectat-o ca sa fertilizeze envitro iepe probabil. Deci pana la urma tot "ce trebuia" s-a intamplat, chiar daca nu a fost pe cale naturala.
Iar cu porcii... probabil de aceea incearca atatia sa fie porci laughing
ps: faina paranteza, am ras bine la asta rolling on the floor

App, ca mi-am mai amintit ceva, porcul e mai inteligent decat delfinul, e al 2-lea animal inteligent, dupa om. Ar fi fain ca dupa moarte sa ne explice cineva totul thinking

Asta nu stiamthinking stiam doar ca porcul e mai inteligent decat cateii

| Alphawolf a răspuns:

Foarte probabil ca povestea sa fie o inventie.

Presupunand ca este un caz real, preconceptiile femeii au dus la aceasta situatie.

| ErrorFound a răspuns:

As divorta in secunda doi.
N-am o viata ca sa mi-o pierd cu sfinte obosite.
De ce ar fi sotul ateu? Am vazut si mai perversi ca tipul asta. Probabil un oral i se pare ceva tragic tipei...Panica! Panica!, dar daca nici dupa casatorie nu se intampla asa ceva relatiile intre cei doi se vor racii foarte repede.

| Kalla a răspuns:

Daca aceasta femeie simte ca nu trebuie sa se comporte ca animalele foarte bine! Fiecare trebuie sa fie liber sa faca ceea ce simte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O tampenie ca sa se vanda.

| CinevaNou explică (pentru anonim_4396):

Si eu cred asta, daca intreba cineva asa ceva pe TPU, pana maine nu mai era intrebarea laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru CinevaNou):

Ei nu. Astea plac si pe-aici.

| BlitzkriegJack a răspuns:

Deci sotul unei femei vrea sa faca sex anal cu acea femeie, iar primul lucru pe care ea il face e...sa se duca la preot.

Good thinking. Daca tipul tot insista, nu ar trebui sa fie cu el.