E simpatic şi conţine o explicaţie perfect logică pentru "apariţia" zeilor şi psihologia umană.
Imaginatie bolnava, voua totul va e pe plac, numai ceea ce vrea Dumnezeu, NU!
Pai ce vrea Dumnezeu?
Esti dispus sa citesti cateva versete biblice pentru a afla care este vointa lui Dumnezeu?
Sa ne iubim, sa ne intelegem, sa ne inmultim, sa l slujim, sa murim, sa suferim, sa castigam, sa evoluam.
Zi mi pe scurt ce vrea Dumnezeu nu ma lua cu citate stupide si alte prostii.
Alb sau negru, raspunde simplu!
Dumnezeu a vrut de la inceputul creerii omului ca el (omul) sa traiasca vesnic pe pamant, sa asculte de EL sa-i recunoasca suveranitatea si, dreptul Sau de-a guverna omenirea.Sa recunoasca Numele Sau si sa-l sfinteasca,. Omul sa nu cunoasca ce este raul, suferinta, boala, moartea. Omul sa-i fie supus si ascultator, sa-si iubeasca semenii, sa umple pamantul cu descendenti perfecti, sanatosi, fericiti, sa extinda gradinaEdenului(RAIUL)peste tot pamantul. Scopul lui Dumnezeu nu s-a schimbat, a fost doar incetinit de catre Satan, inpotrivitorul si calomniatorul, luiDumnezeu, Omul neascultator condus de Satan a ajuns in moarte, independent, a ruinat pamantul. Satan a avut succes, el guverneaza azi lumea, a sadit numai ura, dispret, rautate, egoism, oamenii nu au rabdare, nu sa citeasca cateva randuri despre Dumnezeu, dar nici sa nu auda vorbindu-se despre El. Saracii, Satan le-a orbit mintea, ca sa nu vada adevarul. Dar spre bucuria multora lucrurile lui Satan se indreapta catre sfarsit, Dumnezeu, nu < MINTE.>ceea ce si-a propus duce la indeplinire, ori vreau unii ori nu, cine v-a asculta de EL si se lasa cu umilinta invatat pentru a fi in cunostinta de planurile, calitatile si cerintele lui Dumnezeu, intr-o zi de razbunare, ce este inaintea noastra, va fi salvat. Ti-am scris mult, dar de dragul tau ca esti semenul meu, si viata este importanta, poate ve-i opta pentru ea.Versetele Biblice ti-ar fi de folos, dar daca nu vrei, nu ai rabdare, nu este obligatoriu, a te apropia de Dumnezeu,, se poate dar de buna voie, fara obligatii,
Sm colegi religiosi care imping oamenii pe strada si injura. eu ateu am dat cersetorilor aproape mereu can am avut in buzunar ceva.Nu conteaza ce religie ai si doar sa fii o persoana buna ok?
Bun este Dumnezeu, noi nu prea suntem buni, ba suntem foarte slabi, rapid ne fuge mintea de la lucrurile spirituale, la altceva, vezi cu unii oameni poti sa vorbesti o multime de baliverne, dar cand este vorba despre adevar, toti fug ca de foc.Ba sunt si cu mintea slaba saracii si te privesc ca pe un raios. Ce sa facem, Satan le-a orbit mintea.Sa fii bine informat, Isus spune inMatei 7:7,,, nu oricine imi zice doamne, doamne, v-a intra in Regatul meu, ci cel ce va face voia mea si a tatalui meu care m-a trimis, iata, care religie indeplineste vointa lui Dumnezeu azi? Doar una singura este adevarata, si una falsa in cadrul careia intra multi.Cum o putem identifica?
"raspunsul tuturor intrebarilor"
Aha, deci asta pun ei in parizerul de curcan! Stiam eu!
Glumeam, este misto filmuletul.
Da, mi s a sters intrebarea deoarece am postat doar linkul. acum am scris ceva acolo ca sa nu mai am surprize.
anonim_4396 întreabă: