Nu stiu cat de pe bune e dar...
"ni s-a spus ca o parte din umbrele ar reprezenta steagul unor minoritati"... asa si?
"si, pentru a fi toata lumea fericita, am demarat schimbarea acestor umbrele"... WTF. Presupunand ca acele umbrele au fost puse asa pentru a reprezenta acel steag, daca sunt minoritati, avem voie sa le incalcam drepturile ca deh, sunt minoritati?
Si cum a zis unul intr-un comentariu, ce face exagerat de fericitul cand vede un curcubeu pe cer? Ii cere lu' ze big dog sa schimbe ordinea culorilor? Pana acum nu am vazut curcubeu care sa detina o alta ordine in culori. Sa inteleg ca minoritatea e mai puternica decat ze big dog?
Se pare ca "libertatea" nu e tocmai "libertate". E mai mult "noi suntem liberi sa facem ce vrem, voi sunteti liberi sa faceti ce vrem". Cam ca in "Murica". Si la ei libertatea e o gluma. Noi avem Rromania / Romales.
"curcubeul e insemnul legaturii intre om si Dumnezeu dupa potop"... da, conform crestinismul, curcubeul e modul acelui zeu de a zice "bai, incepand de azi promit ca nu o sa mai fac genocid. O sa va ucid din cand in cand (ca deh, sunt dependent de crime, trebuie sa ucid ceva ca sa fiu impacat), dar promit ca nu o sa mai fie genocid".
Sa inteleg ca steagul gay e mai insultator decat "promisiunea" ca ze big dog nu o sa mai faca genocid? Interesanta mentalitate.
Ce stupiditate...
Politicienii cretini se lasă conduşi de capii bisericoşi, plini de idei cretine (ce surpriză!).
Se pare că trăim într-un stat teo(/idio)cratic.
Apropo de politica, biserica si idioti, stimabilul Poanta, "tata la idioti", a zis ca daca o sa iasa presedinte o sa sustina religia, nu doar BOR, dar a dat 6 milioane de lei "lui" BOR si s-a legat de faptul ca Iohannis nu e ortodox, adica nu se inchina sfintelor icoane si bla bla, deci e condus de dracu, ortodocsii nu voteaza satanisti. Uandărful! Poanta presedinte! Poanta presedinte! Oooooleeeee ~^o^~
Eu stiu ca Ponta nu e deloc un geniu dar nu ai gasit cel mai bun exemplu pentru a-i pune in vedere adevaratele calitati mentale. Oricine in locu lui ar fi facut la fel pentru a strange voturi. In tara noastra, tocmai persoanele limitate sunt cele care merg sa aleaga, ele sunt publicul tinta. Daca oamenii astia credeau in scufita rosie atunci Ponta ''investea'' 6 milioane in padurea fermecata.
E exemplul perfect de lingau, asa se numesc aia prosti care doar cu linsul fundurilor rezolva ceva, nu?
Sa nu faci greseala sa confunzi caracteru unui om cu inteligenta sa.
Cine creaza caracterul daca nu inteligenta, sau lipsa ei?
Firea omului da nastere caracterului. Poti fi un om cu o inteligenta remarcabila si totodata sa fii o jigodie profitoare si perfida.
In cazul asta acea inteligenta remarcabila nu e prea "inteligenta".
Si pe TPU avem niste persoane inteligente dar care au un caracter josnic. Si aveam mai multe dar au mai plecat intre timp.
Poate erau destepte, inteligenta e altceva. Ai zice ca cineva inteligent poate sa fraiereasca lumea pentru a se imbogati, ca ziceai de persoane "profitoare si perfide", dar daca ar fi inteligent, nu si-ar irosi viata pentru a strange cat nu poate cheltui in cateva vieti, de exemplu.
Inteligenta tine doar de IQ. Desteptaciunea e strans legata de mai multi factori. Desi in DEX sunt sinonime in popor le atribuim sensuri diferite.
Sunt fel si fel de oameni Vina e a primariei, ca a luat aceasta cerere in serios.
Traim doar intr-un stat idiot. Si astia sunt reprezentantii lui. 99% crestini ortodocsi. Poftim cultura!
O sa ajungem sa devenim un stat Teocrat. Se pare ca am descoperit masina timpului perfecta, numai ca aceasta merge doar in trecut.