Pentru ca ai citit tot, reiau intrebarea, care nu este una grea: "Cu ce nu esti de acord din ce am scris?"
Mi-ai dat si un link cu o carte. Esti capabil sa discutam pe ceea ce ai inteles tu din ea? Concret.
"Ce ai spus tu sunt argumente slabe" - Nu am "spus" nici un argument slab. Este doar traducerea corecta, fie ca iti place fie ca nu. Inca o data, pentru a doua oara repet: cu ce nu esti de acord din ceea ce am scris? E usor sa spui ca "nu ie bune, ie proaste" dar sa nu fii capabil sa articulezi o explicatie pentru refuzul acceptarii argumentelor, nu-i asa?
Eu doar ti-am spus ca nu o studiezi asa cum se cuvine. De ce ai citi-o, daca nu o intelegi si nu incerci macar sa faci asta? Acest studiu ar putea sa te sminteasca rau de tot. Eu nu vreau sa iti dau lectii. Doar mi-am exprimat parerea, pe care o consider corecta.
Nu e deloc corecta.
La 13 ani si cu informatiile eronate pe care le detii nu esti in masura sa imi spui tu mie ce e corect si ce nu.
Imi pare rau pentru tine. Informatiile pe care le cunosc eu au fost acumulate pe parcusul la mai mult timp si, crede-ma, stiu ce vorbesc. Si sa stii ca si eu simt acelasi lucru ca si tine: ca cineva care nu intelege biblia deloc bine incearca sa manipuleze oamenii. Si da, ai dreptate. Nu sunt in masura sa ma contrazic cu tine. Dar asta e din cauza ca nu am suficiente cunostinte si experimente pentru a - i explica unei persoane care crede in lucruri gresite ca ele nu sunt corecte.
Sa iti para rau pentru tine.
Nu stii ce vorbesti iar asta denota fanatism.
Nu mai imi pierd timpul cu tine.
DeProfundis99 întreabă: