Atunci ca si acum unii au vazut in El doar pe fiul Mariei altii au vazut in El, ca ucenicul Ioan - Cuvantul (care) era cu Dumnezeu (Tatal) si Cuvantul ( care ) era (El insusi) Dumneaeu. Ioan 1-1 s pe - Alfa si omega, cel dintai si cel de pe urma- Apocalipsa 1-11
Caci un Copil ni s-a nascut, un Fiu ni s-a dat si domnia va fi pe umarulbLui; il vor numi: Minunat, Sfetnic, DUMNEZEU TARE, PARINTELE VASNICIILOR.Isaia 9-6
Apoi Dumnezeu a zis- Sa facem om dupa chipul NOSTRU, dupa asemanarea NOASTRA.( Genesa 1-26)
Tatal, Fiul si Duhul Sfant.
A, pai daca citesti copilaria lui Jesus, apocrifa data la spate de si din..stii tu ce motive afaceriste, vei citi ca El era un copil problema, adica mai mult pentru capii religiosi.
Deci s-a facut cunoscut de mic copil, prin urmare il cunoasteau oamenii.
Nu stiu ce gasesti tu suspect la fraza cu "feciorul Mariei".
Pai nu era feciorul Mariei?
Na,profa mea de religie [in clasa II] o zis ca Iisus nu era fiul Mariei Pai n-a iesit din c+rul ei?
Ori feciorul lui Dumnezeu
Preacurvise
Din punctul meu de vedere nu putem sa spunem ca iisus a fost fiul lui Iosif deoarece Iosif si Maria nu au intruchipat o familie deoarece Maria statea cu batranul Iosif doar ca sa o protejeze si din cauza legii. Asadar flacaul lui Maria este cat de cat corect pentru si mantuitorul i-a Mariei mamă.
Pt ca si mantuitorul i-a spus Mariei mamă *
Trebuia sa fie fiul lui david