Eu m-am nascut crestin si am sa cred pana la moarte
Ateii cred ca sunt oameni care au uitat de Domnul sau nu stiu despre El
De obicei sunt oameni mai reci
Credinciosii au credinta si speranta intr-o putere divina si cred ca cel mai bine s-ar afla omul cand are o mare nevoie de ajutor ' atunci zice "Doamne" - acel om e credincios
Ateii cred ca se mint pe ei insusi si nu vor ei sa creada desi in adancul sufletului au un pic de credinta in CEVA
Exista atei si atei, credinciosi si credinciosi.
Ateii sunt mai putini dar fac galagie mai multa ca sa compenseze intr-un fel.
Ai dreptate, si ateii cred in ceva. Ei cred in propria persoana.
Salut! Eu nu judec un om dupa credinta pe care o au.Cred ca sunt fiinte cu rationament, oameni care pot alege ce cale vor...PS.Sunt crestin-ortodox.Pa,pa.
Ateii nu se bazeaza pe stiinta. Ateismul este doar atat : fara dovezi, eu nu am de ce sa accept ca afirmatia ta este corecta iar zeii si semizeii de care vorbesti reali.
Ateismul nu are legatura cu stiinta. Tot ce trece de "trebuie sa dovedesti ca zeii tai exista altfel nu accept afirmatia ta ca fiind corecta", e optional. Evolutia, cosmologia si altele de genul nu tin de ateism.
Aronganta este justificata de inteligenta si cunostinte, care se opun prostiei.
Crestinii sunt aroganti bazandu-se pe faptul ca ei ajung in rai fata de atei, rad de ei pe seama asta in ciuda faptului ca ateii oricum nu cred si nu le pasa, deoarece iadul si raiul nu au fost dovedite. Nu cred ca ateii sunt cei prosti in acest caz. Cum zicea Ice Cube: "Check eu self!".
Vrei sa spui ca tu esti ateu? Nu m-am facut sclav, toti il avem ca stapan pe Dumnezeu, iar daca stapan este un cuvand dur atunci putem spune :parinte suprem!
Care credinciosi? ca vreau sai cunosc si eu,sa fim seriosi nu exista crestini si doar cu numele, dupa cum se vede in raspunsuri nimeni nu are habar de iubirea aproapelui baza asa zisului crestinism a lui isus
pareri religia ofera o speranta, Romania e o tara saraca oamenii au nevoie de o speranta, nu doar saracia dar si boala, necazurile etc
pentru mine nu exista crestini, au fost indoctrinati de mici sa fie crestini daca se nasteau in india erau mulsulmani, tineri se roaga sa le ajute la bac saracu dumnezeu cate are pe cap
Probabil ca daca ma nasteam in Arabia Saudita, eram musulman.
Nu poti condamna un om dupa religie, si nici dupa altceva.
Dumnezeu te lasa sa alegi de ce parte vrei sa fi.
Nu am nici-o parere, fiecare crede cum ii spune inima.
De acord cu tine. Daca tu ai spus: '' EU SUNT CRESTIN SI DUMNEZEU ESTE STAPANUL MEU'' nu inseamna ca te-ai numit sclav,ci doar ai aratat ca tu crezi cu tot sufletul, si sunt sigura ca fiecare crestin a spus aceste cuvinte la un moment dat, dar frazei tale ia-s mai adauga cate lucruri:
''EU SUNT CRESTIN SI DUMNEZEU ESTE STAPANUL MEU, CREATORUL MEU, TATAL MEU SI MENTORUL MEU!'' nu mai asculta vorbele rele ale ateilor
O parere buna in general pana in momentul in care intr-o discutie, credinciosii vin cu versete si citate din biblie pentru a explica o realitate.
E aberant si exasperant cateodata.
Nu folosesc cuvintele lor proprii ci cuvintele unor necunoscuti.
Sunt destul de multi credinciosi care isi iubesc aproapele.Si care e chestia cu "tinerii se roaga sa le ajute la bac"? Mare scofala.Noi crestinii credem (foarte multi dintre noi, majoritatea) in Tatal Ceresc, care ne va izbavi de relele pamantului.
Te rog, lasa pe seama altora jigniriile, dupa cum te crezi, esti un om cu un asa zis "rationament".(ziceam in caz ca ai de gand sa te apuci sa aduci jigniri ).
"Ateii sau nascut, dar s-au nascut degeaba. "
--Cum poti sa afirmi asta? Nu-ti dai seama ca jignesti? E ca si cum ar face umbra degeaba pamantului si nu ar aduce nicio contributie vietii si societatii.
Revizuieste-ti vorbele. Suna a discriminare. E loc pentru toti nu doar pentru credinciosi infocati.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: