| Ana227 a întrebat:

Ce parere aveti despre ateism?

Răspuns Câştigător
| Aylee a răspuns:

Parerea mea este ca fiecare e liber sa creada ce vrea si nu ar trebui judecat pentru ceea ce crede.

8 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

Ateismul e o forma de impotenta spirituala.

| MskDesign a răspuns:

Nu cred nimic despre ateism! Este o realitate a celor care stie sa faca diferenta intre realitate si basme.

| CinevaNou a răspuns:

Niste oameni fara dumnezeu.

| Dorugar a răspuns:

Parerea mea este ca este normal si natural sa fi ateu, pentru ca asa ne-am nascut, dar parerea mea nu conteaza, dar conteaza faptul ca in societatile dezvoltate din vestul Europei copii sunt invatati in scoala sa NU fie religiosi sau credinciosi, pentru ca a crede inseamna sa NU STII, si societatea nu are nevoie de oameni care sunt orientati cu fundul catre stiinta, asa cum de ex te orienteaza religia, pentru ca prin asemenea oameni nu exista progres, Progresul vine NUMAI prin stiinte si nu prin credinta a proasta

| Aylee a răspuns (pentru Dorugar):

Mai bine cred ca nu o putea spune nimeni. Dar cred ca aceasta religie are totusi si partile ei bune. Aceste legi divine cum ar fi: Sa nu ucizi, sa nu furi, sa nu fii desfranat. Fara aceste legi ca sa zic asa, poate eram mai rau acuma.

| dragos38 a răspuns:

Ateisti existau si i.e.n si in timpul vietii lui I.H. doar ca pe atunci nu exista expresia,,ateist'' nu stiu cum li se spunea (necredinciosi)probabil, iata cateva nume celebre de necredinciosi- Hypatia care a trait in e.n. si Epicur care a trait i.e.n. -Ori Dumnezeu vrea sa elimine raul si nu poate; sau poate, dar nu vrea,sau nu poate si nu vrea. Daca vrea si nu poate, este neputincios. Daca poate, dar nu vrea, este rauvoitor.Dar daca Dumnezeu poate si vrea sa elimine raul, cum se face ca exista raul? Iar daca nu poate si nu vrea, de ce l-am numi ''Dumnezeu''?

| Ana227 explică (pentru dragos38):

Stiu ce este ateismul dar ma intrebam ce pareri au si ceilalti oameni... Oricum bine spus!

| bibi518 a răspuns:

Ateismul este o alegere pe care fiecare e liber sa o faca, la fel cum fiecare este liber sa fie crestin ortodox, catolic etc.

Întrebări similare