De obicei toate organizatiile astea cu Religia sunt doar niste escrocherii, dar scientologia le intrece pe toate
Ca sa fii crestin nu trebuie sa platesti o taxa.Dai cate un leu la biserica doar daca vrei.Plus ca preotul nu ia banii de la copii.Cand eram mai mica si ma duceam la preot cu un leu, o prescura si o lumanare imi dadea leul inapoi.
Si apoi Scientology este cea mai mare tampenie.Adica si un copil mic si-ar da seama ca este tot o farsa de Hubbard ca sa faca miliarde.Doar cine e super bogat poate sa fie scientologyst.In crestinism este invers. Dumnezeu sustine saracii si ca sa devii un crestin mai bun nu trebuie sa dai milioane.Cand dai un banut la biserica crestina nu inseamna ca te fura.Demontrezi doar ca nu esti avar. Sper ca recunosti diferenta dintre 50 de bani si 50.000 de euro.
Si mormonii sunt la fel. Ei cred ca un trib al israelitilor a mers in America prin 600 i.hr, sau ca Isus i-a vizitat pe amerindieni dupa ce a inviat.
"Adevarul este ca sunt o mare de hoti care se folosesc de prostia altora ca sa faca bani."
Ce bine ai descris creştinismul şi cam orice religie existentă...
Aceeaşi Marie, cu altă pălărie.
Am citit, Kalla, dar este prea puţin relevant ceea ce i-ai răspuns lui Horror. Este doar viziunea subiectivă al unui individ absorbit de sistem. Ce altceva puteai să spui? Din exterior însă, la scara largă, se vede altfel şi descrierea ta de la început...i se potriveşte întocmai (şi) cultului tău religios.
"Adevarul este ca sunt o mare de hoti care se folosesc de prostia altora ca sa faca bani."
Imi suna cunoscut. Oare de ce?
Sare mereu afară ipocrizia, Kalla.
Iar în România, ca să ştii, e cam aşa:
https://www.facebook.com/OFCR.Romania
Sper sa recunosti ca Patriarghul are miliarde de euro si popii sunt plini de mertzane. Informeaza-te cat costa o inmormantare sau un botez.
E exact la fel de coruptă și plină de hoți ca orice biserică, doar că dă cărțile mai pe față. Nu mi se pare mare chestie. Ori extraterestru ori șerpi vorbitor, same *** for me.
*Biserica scientologica
*Scientologie
Asa este, sunt o adunatura de hoti si se folosesc de religie si biserica pentru a nu fi acuzati de stat.(ti minte? separarea bisericii de catre stat? ei nu latesc taxe? pot face multe lucruri ilegale fara sa pateasca nimic?
Uite ca asta este de fapt un imperiu al banilor. Totul se invarte in jurul afacerilor unor tipi camuflate sub numele de "religie".
Dar sa fim seriosi, ideea conform careia extraterestrii au colonizat si/sau ajutat oamenii sa evolueze nu este prea deplasata.
Nu e biserica, e o poveste in care cred cu adevarat doar persoanele care cred in asa ceva
Nu este prea deplasata? Avioane boeind acum 75 de milioane de ani, indoctrinare cu Iisus, Buddah si Baphomet acum 75 de milioane de ani.E doar o pacaleala ca sa ia bani.Adica daca nu era o pacaleala si sefii Scientologistilor credea cu adevarat in astea crezi ca mai cereau de la 350 la 1000 de dolari PE ORA de curs de scientologie? Eu nu cred.
Mă leg de ceea ce mă doare la timpul şi locul potrivit. Acum, dacă nu ai observat, suntem la Religie.