Sunt zombi. Eu unul nu am mai vazut oameni morti care sa povesteasca sau sa aiba pareri. Imi plac insa oamenii care confunda moartea clinica cu moartea, al dracului de interesant
In moarte clinica/coma ti se pare foarte real ceea ce visezi deoarece creierul inca iti mai este oxigenat si de aceea visezi.
Am citit o carte despre așa ceva, eu cred în asta, au spus chiar și artiști de la noi că li s-a întâmplat asta.
In moarte clinica da, dar sa invie in adevaratul sens al cuvantului, nu cred, decat in cele 9 invieri din Biblie, clar si invierea in Isus.
Cred, pentru ca bunicul meu a avut o astfel de experienta.
A fi credincios este una si a fi credul este alta.
Credeti pentru ca (,) credeti ca bunicul dv. a avut o astfel de experienta, asa ar fi corect sa spuneti.
Am editat imediat ce am vazut raspunsul, insa inca nu s-a modificat.
Nu vroiam sa zic chiar asta, am vrut sa zic ca dv. credeti ca bunicul dv. a avut o experienta, nu puteti fi convinsa, nu se poate sa fii convins ca cineva a avut o anumita experienta.
Bunicul meu a vazut iadul si raiul si a vazut-o pe mama lui in iad cum se chinuia. Dupa aceasta experienta a zacut doua saptamani la pat. Apoi s-a pocait el si bunica mea.Erau singurii din sat pocaiti.Acum ei sunt la Domnul. Un coleg de-al sotului meu care radea de el ca s-a pocait a ras si a spus daca exista Dumnezeu sa ma schimbe de pe un picior pe celalalt.A doua zi a avut un accident foarte grav la locul de munca i-a fost prins un picior la masina la care lucra si a fost operat.In timpul operatiei a vezut cerul si iadul si pe Domnul Isus.Cand s-a trezit a cerut o Biblie si de atunci s-a pocait.Eu nu castig nimic daca cineva se pocaieste sau nu.Eu as dori ca toti sa primeasca bucuria mantuirii in inima. Nimeni nu se va putea dezvinovati.,, Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,,.
Cred ca e fericit in rai cand stie ca mama lui e in iad...Chiar si mie, un ateu fara sentimente mi se pare trist...
Ceea ce ne este greu de inteles, catalogam ca fiind fals, ocult, paranormal. Si cei care au iesit din corp, nu cred ca au murit. E mult spus asta.
eileen întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: