Du te tu la adventisti sa nu mai ai voie sa iesi din casa sambata, sa nu mai ai voie sa pui gura pe alcool si carne toata viata ta, sa porti doar haine negre si mai ales s nu mai poti scapa niciodata de ei.
Orice cult este bun.Important pentru voi, cei credinciosi, sa aveti o divinitate inexistenta si o carte care sa va comande viata.
Alcool oricum nu beau carne de porc nu prea ma omor cu ia ca nu e sanatoasa
Eu zic, daca tot vrei sa schimbi religia, sa te orientezi catre alte culte cum ar fi islamul. Este mai de viitor pe continentul acesta! Daca nu crezi, fa o tura prin Franta - Germania ca sa vezi cati sunt.
Unde ai auzit prostiile astea?
Cunosc destule persoane adventiste (probabil mai mulle decat cunosti tu la ce raspuns ai dat),si pe bune, tot ce ai scris despre ei nu e adevarat.
Nu se imbraca doar in negru,de fapt, nici nu cred ca am vazut pana acum o persoana adventista imbracata complet in negru.
Au voie sa manance carne, dar doar de un anumit fel si au voie sa iasa afara din casa sambata, asa cum si cei care tin duminica, ies afara si se duc la biserica.
Nu, nu e sanatoasa. Creierul oamenilor primitivi s-a dezvoltat prin consumul carnii. http://www.livescience.com/24875-meat-human-brain.html
Stii ce e sanatos? Margarina Lando!