Tequilaaa crede-ma ca destinul m-a facut sa intalnesc cea mai frumoasa persoana din viata mea. Chiar daca, cu cateva luni inainte am evitat-o categoric. Am ajuns sa o iubesc enorm. Deci DA destin
Ce ti-a fost ursit cand te-ai nascut cu aia ramai - nu poti trece peste drumul ales de Dumnezeu
Destinul=suma deciziilor pe care le alegi in viata+putin ajutor din partea lui Dumnezeu
Destinul tău e să învingi,
Când eşti căzut să te ridici.
Destinul tău l-a scris cândva, Isus.
http://www.trilulilu.ro/Shad0u/1463307b26b008
Există și predestinare.
Predestinarea este una, ce se întâmplă, în realitate, este alta.
Destinul e scuza cea mai întâlnită, pentru acele momente când lucrurile merg foarte prost. Faza e că nu există destin.Viitorul tău se schimbă pe baza alegerilor făcute.O chestie, fie ea cât de măruntă, provoacă schimbări uriaşe în viaţă...
Depinde de ce crezi despre destin. Il faci singur si totusi se schimba zilnic.
Eu cred ca Dumnezeu ne pune in fata binele si raul.Noi alegem si in functie de alegerile noastre primim beneficiile sau consecintele.Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,,
Destinul nu există, e doar turnura pe care o iau lucrurile. Şi nu e scrisă sau decisă de cineva, pur şi simplu lucrurile urmează un curs în urma unor întâmplări. Ţi-a răspuns @Holocaust cam tot ceea ce trebuie.
PangeeaRogvaiv întreabă: