Ălea la care ne strângeam mulți vara sâmbătă noaptea și râdeam de ne prăpădeam la cât de regizate sunt?
-nu exista fantome
-posedarea demonica e un cover-up folosit de religie pentru a desemna schizofrenia
-Wicca e o religie
-satanistii nu isi invoca stapanul noaptea in cimitir
Your argument, sir, is invalid.
Mah astea cred ca au legatura si cu biserica...incearca sa sperie lumea cu demonii ca sa mai produca profit la biserica.
Mai mult ma infioara rautatea fiintei umane. Asta reprezinta un adevarat pericol, nu fantomite ratacite care nu gasesc drumul spre "lumea de dincolo".
Da... si de asta nici nu vreau sa aud de ele. Cand cineva imi povesteste ceva de genu' asta ma tot gandesca colo si nu-mi place.
Intr-o seara, doi baieti au pus pariu ca unul din ei nu are curaj sa bage o coaja de paine in gura unui cal mort de langa gardul tintirimului.si pe la 12 noaptea cand se chinuia ala sa bace coltucul de paine in gura harmasarului mort, se aude; nu mananc ma.nu mananac.asta arunca painea si o taie la fuga.calul nu avea mandibula.era ca un excavator.da in tufis era un alt tip care a vorgit in locu calului.m-am infiorat foarte tare.ma ia cu frig.cal mort, paine.cimitir wawwww.