Contine foarte multe erori si este total lipsit de credibilitate, multi istorici spun ca este irelevant. Zeitgeist incearca sa omoare religia pentru a putea sa uneasca toate tariile intr-un singur guvern mondial, iar religia este un imperiment, eu ii sustin pe jumatate, ar trebui sa prezinte adevarul si tot ar putea distruge religia crestina si restul religilor.
Ce religie are regizorul? ca conteaza.ca care vrea sa enfluenteze un anumit sector de public, va face ca cei ce-l vad sal cumpere.ca asa-i cu filmurile astea, se vinde ce se cumpara cel mai bine.de aia intrebam.ca daca e spiritual sau duhovnicesc, sa-l vad si eu.da dacai trolling sau comercialicos sa-mi vad de treaba? ca toati-s buni, da nu toati zidesc.
DomineRex ai vazut toate cele 3 documentare? Zeitgeist chiar avertizeaza asupra pericolului aparitiei unui guvern mondial, deci asta nu are cum sa fie scopul lor! Iar "cretinismul" nu va disparea atata timp cat vor exista destule oi obediente care sa creada orice utopie care le este prezentata.
Partea in care denigreaza crestinismul este o prostie. Documentarul, ma rog, partea la cere ne referim, se bazeaza pe scrierile unui asa zis arheolog italian, care nu e recunoscut de nici o asociatie de arheologi si chiar a fost respins si denuntat public pentru afirmatiile sale. Toate acele zeitati care chipurile s-au nascut pe 25 decembrie, au murit prin rastignire si au inviat dupa 3 zile, fie nici nu au existat, fie povestea lor a fost modificata tocmai pentru a sluji acestui documentar.
Foarte bun filmul.Eu m-am uitat la toate partile si mi se pare excelent dar iti recomand sa te mai uiti si la alte filme gen Religulous sau Fastwalkers ca sa ai o perceptie mai buna asupra lucrurilor.
recedaniel3 întreabă: