Hermafrodismul se poate "trata" si in general unul din cele doua organe este mai putin dezvoltat."Ce parere are religia" crezi ca hermafroditii vor sa se nasca asa.
Din câte știam eu, hermafroditismul este des rezultatul unui incest pe linia familiei.Sunt născuți victime. Oricum, creștinii sunt chemați să iubească pe toți cei din jur.
Uite ma sa te lamuresc,daca sunt doi homosexuali, si in mintea lor naroada vin la Preot sa ii uneasca in Fata Mintuitorului.presupunem ca au si certificat de casatorie emis de... spui tu. Presupunem ca exista acel certificat emis de autoritatile olandeze ca acolo am auzit de unii insurati cu vaca.Ce face Preotul Ortodocs, bietul om face de 3 ori semnul Sf Cruci.dar in Sf Biserica sunt si enoriasi ca de Sf Liturghie nu se poate fara ei.Bietul Parinte cere ajutorul la oameni si sa ii vezi ce se organizeaza. Unii vin in spianare cu cazanul de botez altii cu butoaiele de apa. Incepe Slujba dar lumea cu scaun la cap incep sa cirteasca stai Parinte ca astia daca ii bagi in cazan rup cazanul si il avem de 200 de ani. Preotul ce sa faca le da dreptate ii scoate in curte pe viitorii miri si ii boteaza musai 3 caldari de apa /mire.Obligat trebuie sa aiba nasi clar ca au gasit nasul. Apoi ii baga in Biserica si incepe Slujba de cununie adica Sf Molifte ca la indraciti.Vei zice stai asa ca astia (fostii viitori miri)sunt si cu slanina in pod si cu buzele unse si,,,,,.Pai cine ii indeamna sa vina pe capul ortodocsilor cu bazaconii. Deci nu te ingrijora ca Sf Biserica Ortodoxa are leac
Ori e o dereglare genetica ori in unele cazuri poate fi un demon nu stiu tu dar eu sa consider
Robert160 întreabă: